Αγαπητοί συναγωνιστές, τι λέτε? Να καλωσορίσουμε στη παρέα μας .....μία ακόμα Ελενα? ;)
Αυτή λες να υποθέσω; Χαχαχαχα, πού την πήρες χαμπάρι βρε παίκτη; εγώ επειδή μου έκανε λάικ σ' αυτό που έγραψα για το Κατερινάκι νωρίτερα, αλλά εσύ πώς; ;)
Αγαπητοί συναγωνιστές, τι λέτε? Να καλωσορίσουμε στη παρέα μας .....μία ακόμα Ελενα? ;)
Αφου ειναι γατος με πεταλα!!!!Αυτή λες να υποθέσω; Χαχαχαχα, πού την πήρες χαμπάρι βρε παίκτη; εγώ επειδή μου έκανε λάικ σ' αυτό που έγραψα για το Κατερινάκι νωρίτερα, αλλά εσύ πώς; ;)
Ακριβώς αυτή, που βέβαια έκανε τα "πρώτα της βήματα" στο συγγενές νήμα με τις ανεξάρτητες, με το χώρο που διαθέτει στο Νέο Φάληρο...Αυτή λες να υποθέσω; Χαχαχαχα, πού την πήρες χαμπάρι βρε παίκτη; εγώ επειδή μου έκανε λάικ σ' αυτό που έγραψα για το Κατερινάκι νωρίτερα, αλλά εσύ πώς; ;)
Πολύ σωστά.Η Λαρισαία είναι;
Αυτη που ελεχθη με κακεντρέχεια οτι εχει παρει διαζυγιο με το σαπουνι ?Πολύ σωστά.
Κάπως έτσι..... :-(Αυτη που ελεχθη με κακεντρέχεια οτι εχει παρει διαζυγιο με το σαπουνι ?
Πολύ σωστά.
Η μιλφ Ιβανκα είναι καλη;
πρωτον...ακομα δεν εντασσεται πουθενα.ουτε εδω(μαμπα)ουτε σε αλλα νηματα.Δίκιο έχει ο Γκουρού, για να αρχίσουμε να την σχολιάζουμε εδώ, θα πρέπει να αποκτήσει προφίλ στο mamba, αλλιώς τεχνικά εντάσσεται στο νήμα με τις κοπέλες που διαθέτουν δικό τους χώρο: Πάντως, ανεξάρτητα απ' αυτό κι από τις νύξεις πιο πάνω περί καθαριότητας της κοπέλας, γεγονός είναι, από τη μια και μοναδική προσπάθεια που έκανα προ μηνός περίπου να την συναντήσω, ότι η κοπέλα είναι διαθέσιμη μόνο το ΠΣΚ κι όχι τις υπόλοιπες μέρες, εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι στο μεταξύ, πράγμα που για μας τους έχοντες άνεση κινήσεων τις καθημερινές κυρίως για ευνόητους λόγους καθιστά την συνάντηση μαζί της πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη.
Τι +20?καλή ειναι, προχωράς άφοβα ... 60+20 ...
Τι +20?
Εβαλε λωκο στο μενου?
καλή ειναι, προχωράς άφοβα ... 60+20 ...
θα σου προτεινα,να δεις πρωτα την ιβανκα,που εχει καλες κριτικες.και αμα δεις οτι σου κανει,τοτε ρωτας και για ντουετο.Ευχαριστώ φίλος. Όταν την ρώτησα για κανένα καλό ντουο, μου πρότεινε μια φίλη της. Ενδιαφέρον κομμάτι απο τις φωτο...αλλά στον αγώνα;
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Είναι άνετη με τον χρόνο, ξέρουμε;θα σου προτεινα,να δεις πρωτα την ιβανκα,που εχει καλες κριτικες.και αμα δεις οτι σου κανει,τοτε ρωτας και για ντουετο.
στα ορια του λογικου.δεν ειναι γκομενα μας...την δουλεια της κανει.Ευχαριστώ για την συμβουλή. Είναι άνετη με τον χρόνο, ξέρουμε;
ειναι ναι ... γενικά είναι άτομο ... θα περασεις καλα ...Ευχαριστώ για την συμβουλή. Είναι άνετη με τον χρόνο, ξέρουμε;