AntonisAnt2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 530
- Πόντοι
- 96
αν μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο απο το κατερινακι ??? - ευχαριστω
ψεύτικες....Ωραίος φίλε μου. Σ ευχαριστώ. Έκανα μια κρούση να δω τι θα απαντήσει. Οι φωτό φέρνουν καθόλου ξέρεις; Η είναι ψεύτικες;
Οταν κανει 25 ραντεβου την μερα και συνηθως αν εχει πολυ δουλεια αυτο που θα σου πει ειναι οτι αν δεν την εχουν ξεχειλωσει μεχρι την νυχτα θα ειναι χαρα της να συναντηθειτε τοτε τι παραπανω να περιμενει καποιοςΠροσωπικά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, είναι συμπαθής σαν άνθρωπος και καλή στο σόσιαλ και παλιότερα σίγουρα θα τρίζανε τα πεζοδρόμια στο πέρασμά της, γιατί θα πρέπει να υπήρξε ωραία κοπέλα στα νιάτα της, όπως κατάλαβα κι από την ίδια στη κουβέντα που κάναμε στο ενδιάμεσο όταν την συνάντησα προ μηνών. Όμως και στην ηλικία αυτή που βρίσκεται τώρα, ως μιλφ δηλ., θα μπορούσε (όπως άλλες συνάδελφοί της σε αντίστοιχη ηλικία) να κρατάει ακόμα ψηλά τον πήχυ των υπηρεσιών της με την εμπειρία της που αναμφίβολα έχει. Πλην όμως, όταν την συνάντησα είχα ακριβώς την ίδια αίσθηση με τον παίκτη πιο πάνω, ότι είναι καλή για άδειασμα και μέχρι εκεί, ή για να το θέσω αλλιώς, ότι κολλάει πλέον τα τελευταία της ένσημα πριν μπορέσει (από άποψη βιοπορισμού εννοώ) να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, γιατί ήταν δεκτική μεν, αλλά και με μένα έδειχνε να βαριέται και δεν έπαιρνε καμία πρωτοβουλία, όπως έγραψε κι ο παίκτης πιο πάνω, γιαυτό και η ολοκλήρωση εκ μέρους μου και στους 2 γύρους (κι όχι μόνο στον 2ο) ήρθε με αρκετή δυσκολία, παρότι είχα πάει πολύ ορεξάτος και "φορτωμένος" τότε στο ραντεβού. Γιαυτό και δεν επιδίωξα έκτοτε επαναληπτική συνάντηση μαζί της. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Χαχαχαχα. Με τετοια φατσα? OKΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
το συγκεκριμενο ζηταει 350 ευρω γι αυτην και 350 ευρω για την αδερφη της
700 το συνολο
Σε εμένα πάντως το παίζει ιστορία και δεν απαντά... Ανάλογη πλέον είναι και η δική μου συμπεριφορά απέναντί της...ναι γιατι ειναι του παρθεναγωγειου ...ασε μας ρε pilo την Ελενα επαιρνα τριο με την φιλη της την ξανθια με τις βυζαρες στο ωνασειο απο πισω προ δεκαετιας με ενα κατοσταρικο
αμα της στειλεις φωτο με ενα 100ρικο,μπορει και να σε ερωτευτει...Σε εμένα πάντως το παίζει ιστορία και δεν απαντά... Ανάλογη πλέον είναι και η δική μου συμπεριφορά απέναντί της...
Και τα χειροτερα δεν τα εχουμε δει ακομα.εχουν τρελαθει τελειως 70 λεει μια ωρα με μια πιστολια και μασαζ
Είσαι δάσκαλος!!! Τι να λέμε!!! Την καλημέρα μου!!!αμα της στειλεις φωτο με ενα 100ρικο,μπορει και να σε ερωτευτει...
Υ.Γ.
do you know promotion? που θα έλεγα και οι φίλοι μας οι Άγγλοι;Οταν κανει 25 ραντεβου την μερα και συνηθως αν εχει πολυ δουλεια αυτο που θα σου πει ειναι οτι αν δεν την εχουν ξεχειλωσει μεχρι την νυχτα θα ειναι χαρα της να συναντηθειτε τοτε τι παραπανω να περιμενει καποιος
Εγω προσωπικα χαιρομαι που εχω γλυτωσει ενστικτωδως και το παραμικρο 10ευρω σε κατι τετοια.
Και επειδη εχει παει ενα φιλαρακι μαζι της ο οποιος μαλιστα ειναι ανεκτικος και του φαινονται ολα ωραια μεχρι αηδιας, οταν μου ειπε για την δυσαρεστη και βαρετη εμπειρια του αρχισα να σκεφτομαι πως γινεται να γραφουν διθυραμβους καποιοι οταν κατι τετοια επρεπε να εχουν βγει στην συνταξη εδω και καιρους και να εχουν αποχωρησει με το διπλωμα αγγαρειας
do you know promotion? που θα έλεγα και οι φίλοι μας οι Άγγλοι;
...μανικιουρ πεντικιουρ και ανωτάτη κομμωτική!!!ωραια!!!...το καταντησαμε το νημα,νυχι/μαλλι...μια χαρα!!!....
Δεν είναι θέμα μπογιάς φίλε. Είναι θέμα οριστικής απόσυρσης ...και όχι μόνο γι αυτή!Ισχύει, 2 φορές έχω προσπαθήσει να βρεθώ μαζί της και της 2 υπήρχαν δικαιολογίες του τύπου αργά το βράδυ μπορώ, ειμαι κρυωμένη κτλ, δεν πειράζει υπάρχουν και άλλες, κάποια στιγμη όμως θα περάσει η μπογιά της και θα ρίξει και τιμές
έχει κάποιος το τηλ της??Αν θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο της Κατερινας θα το εκτιμουσα παρα πολυ....!
Δεν είναι θέμα μπογιάς φίλε. Είναι θέμα οριστικής απόσυρσης ...και όχι μόνο γι αυτή!
Εμεις τις κάνουμε μάγκισες, και οι αγαπούληδες βάζω και τον ευατό μου μέσα.. γιατι και εγω την έχω πατήσει αλλά εαν πάθεις δεν θα μαθεις, αλλά κάποια στιγμή γυρνάει ο τροχός.
Νομίζω πως μπήκε λίγες σελίδες πριν, αλλά μια επανάληψη δε βλάπτει
Кристина, 22
Θέλει 250/ω και επικοινωνεί μέσω viber. Το mamba τη βγάζει 2.229 χλμ μακριά.
Πολύ ωραίο, μοντελέ σώμα