mihla
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 194
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 30.298
γ την κοκκινομάλα αναφέρομαι...κατερινα?
γ την κοκκινομάλα αναφέρομαι...κατερινα?
για αυτήν μιλάς ??γ την κοκκινομάλα αναφέρομαι
ναι εδώ και λίγες μέρες κοκκινομάλλα το μωρό.για αυτήν μιλάς ??
καλησπερα σε ολους..
συναντηση προ ημερων με Ιβανκα.
οπως εχει ειπωθει,ψηλη,ξανθια κ νταρντανα.Το σωμα για την ηλικια της ειναι πολυ καλο με απιστευτες βυζαρες.δυστυχως στον αγωνα δεν ενθουσιαστηκα καθως εδειχνε να βαριεται κ δεν επαιρνε καμια πρωτοβουλια.
για τα λεφτα που ζηταει ειναι καλη για αδειασμα αλλα μεχρι εκει...καλυτερα να μαζεψεις ενα εικοσαευρω παραπανω κ να επιλεξεις κατι αλλο...αυτα απο εμενα κ καλα να περναμε
Oπως το λες είναι... κοκκινομαλικο το κοριτσι της της παει πολύ!ναι εδώ και λίγες μέρες κοκκινομάλλα το μωρό.
και πριν δυό τρεις μήνες κοκκινομάλλα ήταν...ναι εδώ και λίγες μέρες κοκκινομάλλα το μωρό.
Και βέβαια, κοκκινομάλλα τη πρωτογνωρίσαμε..... ;)και πριν δυό τρεις μήνες κοκκινομάλλα ήταν...
...κατερινα?
λες να μην το ξερω?...αιντε απο δω....μηδεν στον ελεγχο κι αυριο με τον κηδεμονα σου.
ακου ποια κατερινα?
και ναι ρε κοκκινομαλλα τη γνωρισαμε
παψε εσυ!φούστα μπλούζα 10 euro το συνολακι
παψε εσυ!
Υ.Γ.βυζαρα,κωλαρα.ειμαι επαρχια τωρα.
παιχτη 70+30[URL unfurl="true"]https://m.mamba.ru/users/1759329215?hit=3[/url]
Κάπου είχε γραφτεί για αυτήν αλλά δεν μπορώ να το βρω. Ξέρει κανείς τι παίζει κ πόσο πάει το δωράκι; Είναι σαν τις φωτο; Όμορφη η γενικά δεν λέει; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
Προσωπικά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, είναι συμπαθής σαν άνθρωπος και καλή στο σόσιαλ και παλιότερα σίγουρα θα τρίζανε τα πεζοδρόμια στο πέρασμά της, γιατί θα πρέπει να υπήρξε ωραία κοπέλα στα νιάτα της, όπως κατάλαβα κι από την ίδια στη κουβέντα που κάναμε στο ενδιάμεσο όταν την συνάντησα προ μηνών. Όμως και στην ηλικία αυτή που βρίσκεται τώρα, ως μιλφ δηλ., θα μπορούσε (όπως άλλες συνάδελφοί της σε αντίστοιχη ηλικία) να κρατάει ακόμα ψηλά τον πήχυ των υπηρεσιών της με την εμπειρία της που αναμφίβολα έχει. Πλην όμως, όταν την συνάντησα είχα ακριβώς την ίδια αίσθηση με τον παίκτη πιο πάνω, ότι είναι καλή για άδειασμα και μέχρι εκεί, ή για να το θέσω αλλιώς, ότι κολλάει πλέον τα τελευταία της ένσημα πριν μπορέσει (από άποψη βιοπορισμού εννοώ) να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, γιατί ήταν δεκτική μεν, αλλά και με μένα έδειχνε να βαριέται και δεν έπαιρνε καμία πρωτοβουλία, όπως έγραψε κι ο παίκτης πιο πάνω, γιαυτό και η ολοκλήρωση εκ μέρους μου και στους 2 γύρους (κι όχι μόνο στον 2ο) ήρθε με αρκετή δυσκολία, παρότι είχα πάει πολύ ορεξάτος και "φορτωμένος" τότε στο ραντεβού. Γιαυτό και δεν επιδίωξα έκτοτε επαναληπτική συνάντηση μαζί της. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Ωραίος φίλε μου. Σ ευχαριστώ. Έκανα μια κρούση να δω τι θα απαντήσει. Οι φωτό φέρνουν καθόλου ξέρεις; Η είναι ψεύτικες;
ειναι μια χαρα γυρω στο 1,65 βυζακι 2αρι προσωπάκι πολύ καλό ελληνικά άψογα κωλαρακι ωραιοΩραίος φίλε μου. Σ ευχαριστώ. Έκανα μια κρούση να δω τι θα απαντήσει. Οι φωτό φέρνουν καθόλου ξέρεις; Η είναι ψεύτικες;
Αα ολα κ ολα...κατερινα?