Νέα

Mamba ή μάπα...;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα orbgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.398
Κριτικές
2
Like
3.588
Πόντοι
456
εχει κανεις τηλ?
 

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Μηνύματα
5.715
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Διαβάζοντας την κριτική του παίκτη πιο πάνω για την Vika (), μπήκα στον πειρασμό να την δοκιμάσω κι εγώ κατά προτεραιότητα σε σχέση με άλλες περιπτώσεις που έχω κατά νου, διότι σε λίγες μέρες φεύγει, πιστεύοντας ότι το καλό, έτσι όπως το περιγράφει ο παίκτης, που (για να μη γίνει καμία παρεξήγηση) σε καμία περίπτωση δεν τον αμφισβητώ, θα μπορούσε στη δική μου συνάντηση μαζί της να αποδειχθεί ακόμα καλύτερο. Αλλά φευ!
Ας ξεκινήσω με τα θετικά της: πρόκειται για μια κοπέλα, που από τον τρόπο γραφής της (στα αγγλικά) στην επικοινωνία που είχα μαζί της πριν την συνάντηση μέσω mamba, αντιλήφθηκα ότι είναι μορφωμένη και του κόσμου, πράγμα που το επιβεβαίωσα και όταν την συνάντησα. Είναι χαλαρή με τον χρόνο της, σε λογικά πλαίσια πάντα. Είναι επίσης πολύ καθαρή και μοσχομυρωδάτη, δεν καπνίζει, το σώμα της είναι χωρίς τατού και τεχνητές προσθήκες, έχει καλοσχηματισμένο, πλούσιο και σε καλή κατάσταση φυσικό στήθος, μακριά πόδια, ωραία δάχτυλα χεριών, για όσους τα προσέχουν, και είναι αυτό που λένε κρεβατογεμίστρα, γιατί είναι ψηλή γυναίκα, κοντά στο 1,80! Τέλος, για την ηλικία της και το επίπεδο της εμφάνισης που έχει και ενόψει του γεγονότος ότι όποιος την συναντά δεν πληρώνει έξτρα € 20-25 για το δωμάτιο, η χρέωσή της (€ 100 για 1,5 ώρα) είναι πολύ λογική.
Από την άλλη, τα αρνητικά της τώρα: εμφανισιακά στις φωτό που έχει στο προφίλ της δεν φαίνεται ότι έχει κάπως φαρδιά περιφέρεια, με σημάδια χαλαρότητας στον κώλο, τα μπούτια και την κοιλιά, λόγω αγυμνασιάς, όπως επισήμανε κι ο παίκτης πιο πάνω, όχι κάτι το τραγικό, αλλά σίγουρα δεν περνάει και απαρατήρητο. Πιο σοβαρά όμως κατ' εμέ είναι τα εξής: ότι δεν έχει καθόλου θηλυκότητα και "πουτανιά" (με την καλή έννοια του όρου) στο κρεβάτι, είναι αυτό που λέμε αγγούρω, άτεχνη και μη-μου-απτου. Πιο συγκεκριμένα, τα φιλιά της ήταν μεν γλωσσόφιλα αλλά συγκρατημένα και μόνο όταν τα επεδίωκα εγώ. Η πίπα της ήταν την περισσότερη ώρα αερόπιπα, με ένα νευρικό παιχνίδισμα της γλώσσας της που σίγουρα δεν με διέγειρε, κι ένα πολύ γρήγορο και νευρικό ανεβοκατέβασμα, την ώρα που είχε το εργαλείο μου στο στόμα της, κι ενώ κάποιες στιγμές, μετά από δικές μου παραινέσεις, το πήγαινε το πράγμα πιο αργά και αισθησιακά, μετά από λίγο το ξαναχάλαγε! Προφανώς ή δεν το έχει με την πίπα ή κάποιος δεν την έχει μάθει σωστά. Αντίστοιχα στο στοματικό σεξ που της πρόσφερα φάνηκε από τις αντιδράσεις της να της αρέσει, αλλά επειδή έκανα το σφάλμα (το παραδέχομαι) να μην έχω ξυριστεί την ίδια μέρα, αλλά την προηγούμενη, μολονότι πρόσεχα όσο μπορούσα να μην την αγγίζω με το σαγόνι μου, αλλά μόνο με τη γλώσσα μου, εντούτοις κάθε φορά που ξέφευγα ελάχιατα, τιναζόταν λες και την διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα! Επαναλαμβάνω, μιλάμε για αξυρισιά μιας μέρας, όχι για κάτι τραγικό! Άλλωστε και η ίδια το παραδέχθηκε ότι έχει μεγάλη ευαισθησία στη μικρή περιοχή της. Εννοείται ότι δεν με άφησε να της βάλω δάχτυλο πουθενά, μολονότι τα νύχια μου ήταν κοντοκομμένα (Θεέ μου, τι κάθομαι και γράφω!) και τα χέρια μου καθαρά, για την ακρίβεια απολυμασμένα, αφού πριν ξεκινήσουμε μου έριξε αντισηπτικό στα χέρια, γιατί λέει είχα πιάσει τα λεφτά που η ίδια μου ζήτησε εκ των προτέρων (οκ, έχει δίκιο, να το δεχθώ κι αυτό!), ενώ στην αρχή κάθε γύρου, πριν βάλει το εργαλείο μου στο στόμα της το σκούπισε με κάτι κρύα στην αίσθηση, αντισηπτικά μαντηλάκια, μολονότι μόλις είχα έρθει σαπουνισμένος και καθαρός από το μπάνιο! Τα ίδια δε μαντηλάκια έχωνε κάθε τόσο και κάτω από το μουνί της, όση ώρα την έγλειφα, προφανώς για να μη λερωθεί το κάλυμμα του κρεβατιού της! Στην δε ντουζιέρα μετά το τέλος του 1ου γύρου μου ήρθε η μυρωδιά της χλωρίνης από το μπουκάλι που υπήρχε αφημένο πλάι σ' αυτήν, την ώρα που μπήκα για να πλυθώ. Λογικά θα πρέπει να την είχε ρίξει εκείνη για να μπει, γιατί προφανώς την είχα "λερώσει" εγώ νωρίτερα, στην αρχή της συνάντησης. Οκ, κι εμένα μ' αρέσει η γυναίκα να προσέχει τους κανόνες υγιεινής, γιατί έτσι έχω μάθει κι εγώ απ' το σπίτι μου κι έτσι νιώθω περισσότερη ασφάλεια, αλλά εδώ μιλάμε για υπερβολική εμμονή με την καθαριότητα, που άγγιζε τα όρια της γραφικότητας, για να μη πω ότι τα ξεπερνούσε κιόλας!
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος της συνάντησης, πέραν των όσων ανέφερα για το στοματικό σεξ ένθεν κακείθεν, ο 1ος γύρος ολοκληρώθηκε με ολίγη από ιεραποστολικό σεξ, όπου ευτυχώς στήθηκε καλά, δεν έχω παράπονο, κι έτσι τελείωσα γρήγορα, ενώ ο 2ος αναλώθηκε σε handjob (aka μαλακία), ανάμεικτο με τη πίπα που ανέφερα πιο πάνω και στο τέλος σε 69, με ευτυχή κατάληξη, παρά το ότι δεν το περίμενε ούτε η ίδια, όπως μου εκμυστηρεύτηκε εκ των υστέρων, αλλά ούτε κι εγώ. Ας όψεται το ότι ήμουν καιρό ατάιστος και το γεγονός ότι δεν με άγχωσε και με άφησε να ανακάμψω, πράγμα που της το πιστώνω, για να μη λέω μόνο τα αρνητικά της. Εννοείται ότι cim φυσικά δεν έπαιξε, για οποίον του πέρασε από το μυαλό.
Τέλος στο σόσιαλ, ενώ δείχνει κοπέλα κάποιου επιπέδου και ευγενής, υπήρξαν στιγμές που έγινε κουραστική και βαρετή, λόγω ακατάσχετης λογοδιάρροιας για θέματα αδιάφορα, πράγμα που με έκανε να μην την ακούω στην ουσία από ένα σημείο κι ύστερα και να κουνάω απλώς το κεφάλι μου καταφατικά, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες στιγμές που γινόταν σπαστικιά με τις αντιδράσεις της, μάλιστα μια στιγμή μου ήρθε να σηκωθώ στη μέση της συνάντησης και να φύγω, γιατί ενώ στα μηνύματα που είχαμε ανταλλάξει μέσω mamba, από μόνη της μου παραδέχθηκε ότι δεν έχει κάνει πολλά ραντεβού (1 κάθε 3 μέρες, μου έγραψε συγκεκριμένα), όταν την είχα ρωτήσει αν είναι φορτωμένο το πρόγραμμά της, εντούτοις την ώρα της κουβέντας μας δια ζώσης παρεξήγησε το ενδιαφέρον μου αν έχει παραπάνω δουλειά αυτές τις μέρες ή όχι (λόγω της αναφοράς που έγινε γι' αυτήν στο νήμα εδώ, πράγμα που φυσικά δεν της το ανέφερα) και με ρώτησε εκνευρισμένη τι είμαι και γιατί την ρωτάω και τέτοιες ομορφιές, αλλά συγκρατήθηκα και είπα να μην δώσω συνέχεια. Ας όψεται το γεγονός ότι (επειδή εκείνη μου το ζήτησε) της είχα ήδη προπληρώσει το αντίτιμο των υπηρεσιών της και λυπήθηκα τα λεφτά μου, αλλιώς...
Εν κατακλείδι, το πορνοένστικτό μου δεν αποδείχθηκε σωστό αυτή τη φορά, γιατί παρά τα δύο ξεφορτώματα (έτσι τα ένιωθα φεύγοντας), δεν έμεινα ευχαριστημένος με όλα αυτά (τα θετικά και τα αρνητικά της κοπέλας που ανέφερα) από την επιλογή μου. Κάποιος άλλος βέβαια μπορεί και να έχει καλύτερη τύχη. Ιδού η Ρόδος...
Υ.Γ. Μη μου ζητήσετε τηλ. της κοπέλας γιατί όλη η επικοινωνία μεταξύ μας έγινε μέσω μνμ στο mamba. Αφήστε που έτσι και το είχα και το έδινα σε κάποιους, μπορεί και να εύρισκα στο τέλος τον μπελά μου μαζί της!
Τα βλεπεις αρχηγε ? Απο περυσι σταλεγα εγω αλλα εσυ ολο δεν προκαμες
 

kakoslykos111

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Μηνύματα
103
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1

ug1411

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Μηνύματα
35
Κριτικές
5
Like
51
Πόντοι
0
Είναι καινούργιο αστέρι!!!πολλή φιλική και καθόλου επαγγελματίας.Ιδανικη για βυζολατρες....
 

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Μηνύματα
825
Κριτικές
106
Like
5.584
Πόντοι
17.806

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Μηνύματα
825
Κριτικές
106
Like
5.584
Πόντοι
17.806
Κάτι ακόμα ρε μάγκες η Alla μου είπε ότι κάνεις παρτούζες με την γνωστή 50+50 χωρίς αναλ
Γνωρίζει κανείς τίποτα
 

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.726
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715

Μία ώρα μια εκτονωση 70 με μασαζ μου είπε
Για διπλή εκτόνωση 90 μόνο στο σώμα, cim,cif,anal δεν παίζει
με 90,παιζουν κλασεις ανωτερες απο την συγκεκριμενη..με βαση αυτο που βλεπω,και με το τι κυκλοφορει,60 φουλ επρεπε να ειναι.
 

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.486
Κριτικές
7
Like
3.139
Πόντοι
736
Και όχι κασέρι, με 12 άτοκες
 

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.336
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom