pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
πειράζει που είχε έρθει με γραφείο κ το πήγα παραλία; Δε το γαμησα βέβαια! Είπαμε! Μόνο μπλα μπλα, Νο Φακ!
πειράζει που είχε έρθει με γραφείο κ το πήγα παραλία; Δε το γαμησα βέβαια! Είπαμε! Μόνο μπλα μπλα, Νο Φακ!
παλι πιτσαρια?...φτουυυυ!!!πειράζει που είχε έρθει με γραφείο κ το πήγα παραλία; Δε το γαμησα βέβαια! Είπαμε! Μόνο μπλα μπλα, Νο Φακ!
Ω γιεεεεεε! Κωλαρα φοβερή όμωςπαλι πιτσαρια?...φτουυυυ!!!
βυζαρα+κωλαρα..ετσι παει η σειρα..Ω γιεεεεεε! Κωλαρα φοβερή όμως
προσωπικη εμπειρία βέβαια προ ετών ... κάνε υπομονή και θα σου έχω ένα δυνατο για πραγματικό ξεφόρτωμα !!!! Σύντομα ...Χαχαχαχα, έχεις προσωπική εμπειρία και το προδικάζεις ή από διαίσθηση;
Άλλωστε δεν είπα ότι θα είναι η αμέσως επόμενη, απλά την έχω στα υπόψη εδώ και καιρό.
ιδου κ το μωρακι,προχωρηστε αφοβα! μονο μη κανει κανεις μαλακια κ της δωσει πανω απο 100βυζαρα+κωλαρα..ετσι παει η σειρα..
Υ.Γ.η λατινα,τουμπανο...
από τότε έχει κάνει 3 στρέμματα κώλοιδου κ το μωρακι,προχωρηστε αφοβα! μονο μη κανει κανεις μαλακια κ της δωσει πανω απο 100
ξυλο αλυπητο!από τότε έχει κάνει 3 στρέμματα κώλο
βγάζει τέτοια γούστα φίλε ?ξυλο αλυπητο!
Ειναι φουλ στα μηνυματα pilo δεν μπορουμε να στειλουμε!!!!ξυλο αλυπητο!
ενημερωτικα αναφερω στο πανελ οτι προ ημερων συναντησα μια κυρια Αλα ετων 50+ που βρηκα στο mamba , απο χθες μου εχει παρουσιαστει δερματολογικο-αφροδισιολογικο προβλημα ~ ελπιζω να βοηθησα
Ναι , αλλα το γραφειο θελει 130ιδου κ το μωρακι,προχωρηστε αφοβα! μονο μη κανει κανεις μαλακια κ της δωσει πανω απο 100
Δεν ειναι στο γραφείο πλέονΝαι , αλλα το γραφειο θελει 130
κακως!...εμεις τωρα ειμαστε σε γραφειο...Δεν ειναι στο γραφείο πλέον
ιδου κ το μωρακι,προχωρηστε αφοβα! μονο μη κανει κανεις μαλακια κ της δωσει πανω απο 100
κ μόνο το μουγκρισμα (επειδή δεν ξέρει γρι ινγκλις όταν της μίλαγα)σε συνδυασμό με τα σιδεράκια (μπορεί κ να τα εχει βγάλει τώρα) ναι βγάζει ένα ξεφτίλισμα σε κωλοχαστουκαβγάζει τέτοια γούστα φίλε ?
ποιος έγραψε οτι την πήρε; Αν εννοείς εμένα απλώς είπα να μη δώσει κανεις πάνω απο 100€αυτη επαιρνε 130 συν 50 για αναλ και τωρα ο συναγωνιστης τη πηρε με 100?
εχει μειωσει τις απαιτησεις της ...πριν απο 3-4 χρονια ζητουσε μεχρι και 100€...συναντηση μαζί της χτες στο χωρο της
εχω στειλει κριτική και λογικά μεχρι αυριο θα δημοσιευτεί
εμπειρό MILF με πολύ καλό σωμα για την ηλικία της και πολύ καλές υπηρεσίες
Δυνατή σε όλα της... λογικά θα ξαναπάρω. κόστος 70 γιουρια (ουτε πολύ ούτε λίγο)