pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.928
- Πόντοι
- 9.095
μιλα καλα γιατί διαβάζει κ απειλεί οποιον μιλάει άκομψα για τη πάρτυ τηςωραίο Νικ!!!!στο σεξ λες να είναι και εκεί Dakota τυπε χε χε!!!
μιλα καλα γιατί διαβάζει κ απειλεί οποιον μιλάει άκομψα για τη πάρτυ τηςωραίο Νικ!!!!στο σεξ λες να είναι και εκεί Dakota τυπε χε χε!!!
Στα γρήγορα.Στο προφίλ της στο τομέα "τι ψάχνω" έγραφε (όπως το έκανε μετάφραση ο γκούγλις και στα χοντρικά) ότι ψάχνει για κάποιον για συνάντηση για σεξ αφού πάνε τα παιδιά της στο σχολείο. Χωρίς περιστροφές της έστειλα μύνημα για συνάντηση και τα σχετικά και με έκανε μπλοκ. Ή δε της άρεσα ή μούφαπήγα μεχρι και 14 σελίδες πίσω ... δε βρηκα κατι ουσιαστικό εκτός από κατι πιθανον για Χαλκιδική ή κατι τετοιο... και ότι πιθανόν ΄να είναι fake profil...
Αν υπάρχει κατι πιο συγκεκριμενο....?????
βεεεεεβαια! Δες το προφίλ μου στα σχόλια. Επίτηδες δε το έχω σβήσει για να τους κάνω ρόμπααααα μάλιστα τόσο καλά ;;
αααα μάλιστα τόσο καλά ;;μιλα καλα γιατί διαβάζει κ απειλεί οποιον μιλάει άκομψα για τη πάρτυ της
τι να σου φίλε μου , εμένα Γιώργο με λένε όπως Καλά ξέρεις...και ξέρεις νομίζω ...ωραίο Νικ!!!!στο σεξ λες να είναι και εκεί Dakota τυπε χε χε!!!
να δοκιμάσεις να δεις αν είναι Dakota, α εκεί που σου είπα τελικά δοκίμασες ;;;; Τύπεωραίο Νικ!!!!στο σεξ λες να είναι και εκεί Dakota τυπε χε χε!!!
Στα γρήγορα.Στο προφίλ της στο τομέα "τι ψάχνω" έγραφε (όπως το έκανε μετάφραση ο γκούγλις και στα χοντρικά) ότι ψάχνει για κάποιον για συνάντηση για σεξ αφού πάνε τα παιδιά της στο σχολείο. Χωρίς περιστροφές της έστειλα μύνημα για συνάντηση και τα σχετικά και με έκανε μπλοκ. Ή δε της άρεσα ή μούφα
1 το ξέρω ότι σε λένε Γιώργο 2 και εσύ ξέρεις πως με λένε 3 το τυπε δεν στο είπα για κακό 4 σού είπα η μια κάνει ραντεβού πολύ μακριά και δεν βολεύει η 2 Δεν εχω πάει ακόμη θα πάω όμως και θα γράψω εσύ πήγες εκεί που σού είπα εγώ η όχι Γιώργονα δοκιμάσεις να δεις αν είναι Dakota, α εκεί που σου είπα τελικά δοκίμασες ;;;; Τύπε
ωραια λοιπόν αφου το τύπε δεν το είπες για κακό (μπορούσες να πεις Γιώργο) αφου ξέρεις το όνομα μου , προχωράμε όμορφα και σεξουαλικα....1 το ξέρω ότι σε λένε Γιώργο 2 και εσύ ξέρεις πως με λένε 3 το τυπε δεν στο είπα για κακό 4 σού είπα η μια κάνει ραντεβού πολύ μακριά και δεν βολεύει η 2 Δεν εχω πάει ακόμη θα πάω όμως και θα γράψω εσύ πήγες εκεί που σού είπα εγώ η όχι Γιώργο
οκ σόρρυ απλά είναι μια λέξη, που όλοι εδώ στο φόρουμ την λέμε,κανένα θέμα πάμε παρακάτωωραια λοιπόν αφου το τύπε δεν το είπες για κακό (μπορούσες να πεις Γιώργο) αφου ξέρεις το όνομα μου , προχωράμε όμορφα και σεξουαλικα....
ειχε κανενας νεα απο το ασιαν-καζακαν? εχω πολλα νευρα για να κατσω να διαβαζω ....
Ναι , την κάνει τη δουλειά και την κάνει μια χαρά ! Πρέπει όμως να την πάρεις από εκεί που μένει ( Ξενοδ. Ελληνις) και να πάτε κάπου αλλου.. Επικοινωνία μόνο με Αγγλικά ! Αστέρι η μικρή Αναστασία , πιο όμορφη από τις φωτό που έχει και αρκετά δραστήρια στο παιχνίδι !καλησπερα!!
μια αναστασια22 που ειναι καλλιθεα
την κανει την δουλεια;
ξερει κανεις;
φιλε ειναι αεροδρομιο φεωγει στις 5.30 αν θες να πεταξεις 100 ευρωπουλα για ενα στα ορθια τουαλετα χωρις πιπα σε περιμενει
που εκανες το ποστ?λοιπον το γραφω εδω αν και ειναι λιγο οφτοπικ απλα μερικοι αν οχι ολοι εχετε παει στο ξενοδοχειο του κεντρου ... στο Πριβε ... εκανα ενα ποστ σχετικα με μια μαλακια που εγινε σημερα .... διαβαστε το να εχετε το νου σας... το ραντεβου μου ηταν με κοπελα απο το μαμπα.
που εκανες το ποστ?
που εκανες το ποστ?