G_1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
... κάποια σχόλια παραπίσω δεν το τόλμισα
Ακόλουθα το ένστικτο και όχι τα σχόλια.... η άποψή μου.
Τη συγκεκριμένη δεν τη ξέρω. Γενικό είναι το σχόλιό μου.
... κάποια σχόλια παραπίσω δεν το τόλμισα
Ξέρει καποιος να μας πει κατι παραπάνω για την κυρια?
οπααααα!!! τι ειναι τουτο!!! Αλμπινοφερνει λιγο
asian asian
Λιγες σελιδες πισω γραφει αρκετα (και εγω ειχα ρωτησει πριν λιγες ημερες).Ψαξε λιγο , δε θα σου παρει πολυ ωρα
[/qΛιγες σελιδες πισω γραφει αρκετα (και εγω ειχα ρωτησει πριν λιγες ημερες).Ψαξε λιγο , δε θα σου παρει πολυ ωρα
πήγα μεχρι και 14 σελίδες πίσω ... δε βρηκα κατι ουσιαστικό εκτός από κατι πιθανον για Χαλκιδική ή κατι τετοιο... και ότι πιθανόν ΄να είναι fake profil...
Αν υπάρχει κατι πιο συγκεκριμενο....?????
Ενημέρωση για την Alya (28)
Ζητά 100€/1 ώρα (πέφτει στα 80€). Κανονικό sex μόνο. Δεν κάνει στοματικό, ούτε δέχεται. Ούτε anal.
Για cim, cif, cib και τα συναφή του διαβόλου κόλπα, είπα να μη ρωτήσω...
Προσεχε μην σουρθει ο σημιτης !!!!!!!!!!!!!!!!!!asian asian
Προσεχε μην σουρθει ο σημιτης !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενημέρωση για την Alya (28)
Ζητά 100€/1 ώρα (πέφτει στα 80€). Κανονικό sex μόνο. Δεν κάνει στοματικό, ούτε δέχεται. Ούτε anal.
Για cim, cif, cib και τα συναφή του διαβόλου κόλπα, είπα να μη ρωτήσω...
για ποια ακριβως λετε αγαπητε ?Η άλλη ζηταει 50ρικο για 2ωρο.. απανταει σχετικα άμεσα αλλα βλέποντας κάποια σχόλια παραπίσω δεν το τόλμισα
έχεις link για την συγκεκριμένη;
η μιραντα έχει στο σάιτ νικ Dakota Johnson αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί της ...Η Μιράντα διέγραψε το προφίλ της, τουλάχιστον αυτό που είχαμε ανταλλάξει μηνυματα,.. κρίμα γιατί σαν bbwφαν την είχα στο άμεσο πρόγραμμα.
Η άλλη ζηταει 50ρικο για 2ωρο.. απανταει σχετικα άμεσα αλλα βλέποντας κάποια σχόλια παραπίσω δεν το τόλμισα
για αυτό το σάιτ λες ;;;;η μιραντα έχει στο σάιτ νικ Dakota Johnson αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί της ...
ναι για εδώ , πως λένε εσένα dry....s έτσι και αυτή da...jo....για αυτό το σάιτ λες ;;;;
οκ ευχαριστώναι για εδώ , πως λένε εσένα dry....s έτσι και αυτή da...jo....
Η άλλη ζηταει 50ρικο για 2ωρο.. απανταει σχετικα άμεσα αλλα βλέποντας κάποια σχόλια παραπίσω δεν το τόλμισα
έχεις link για την συγκεκριμένη;
για ποια ακριβως λετε αγαπητε ?
καλησπερα ! εχουμε τροπο εποικινωνιας με τη μιραντα??? οπως επισης και με την εν λογο ]
ωραίο Νικ!!!!στο σεξ λες να είναι και εκεί Dakota τυπε χε χε!!!η μιραντα έχει στο σάιτ νικ Dakota Johnson αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί της ...