Είχαμε ανταλλάξει ένα σωρό μυνήματα. Της είχα πει από την αρχή ότι λόγο προσωπικής ζωής ο χρόνος μου είναι περιορισμένος όπως και οι ώρες που μπορούμε να βρεθούμε. Δεν είχε πρόβλημα. Κάποια στιγμή υπήρχε χρόνος και της στέλνω (ήταν κοντά Χριστούγεννα). Δε μπορώ μου λέει. Είμαι σε κάτι φίλους στου Ρέντη. Αύριο, τη ρωτάω. Ούτε αύριο. Θα είμαι εδώ στους φίλους μου. Πότε θα μπορείς τη ρώτησα. Σε καμιά 10αρια μέρες μου είπε. Μάλλον είχε βρει κάποιον και την είχε κλείσει. Πριν κανένα 6μηνο βρεθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο κάπου στη πλατεία Βικτωρίας άστα να πάνε. 40 δεν είναι με τίποτα. 50-55. Αν είναι 40 όπως μου είχε πει και εμένα (42) τότε χάλια ζωή πρέπει να κάνει (έχω υποψία αλκοολισμού). Πίπα καλή.Στη μάχη μέτρια πράγματα. Κώλο με τα πολλά με άφησε να βάλω δάκτυλο. Μετά τη συνάντηση άρχισε να ενοχλεί στο πορνοτηλέφωνο. ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Το άνοιγα και είχα πολλές κλείσεις από αυτή. Επειδή είχα καταλάβει ότι είναι ολίγον τι ψωνισμένη και με βίδα να λείπει, για να σταματήσει να με ενοχλεί της είχα πει ότι θα βρεθούμε στο γνωστό μέρος στις 12. Δε πήγα ποτέ. Την άλλη μέρα μου είχε στείλει μύνημα "δεν άξιζε να χάνω τον χρόνο μου με σένα" και με μπάναρε. Και από τότε ηρέμησα
Υ.Γ Της είχα μιλήσει σε άλλο προφάιλ που έχει στο μάμπα. Νομίζω πως μαζί με αυτό που ανέβασες εσύ έχει 3 ή 4 (όλα με άλλη ηλικία. Από 35-45)
Επιβεβαιώνω, χάνει λίγο, εγώ ο βλάκας της είχα δώσει 100 , ήθελε 150 για μια ώρα, της έβαλα δάχτυλο πίσω και ένα μικρό δονητη, μου είπε ότι της κατέστρεψα τον πάτο, ενώ σε κάτι φωτό που μου έδειχνε τον έπαιρνε από πίσω κανονικά από τον γκόμενο της μου είπε μόνο. Έβγαλε και την μασέλα να μου πάρει πίπα, δηλώνει ποιήτρια,. Μου έλεγε ότι δεν είναι πουτανα για αυτό δεν πάει
Μεταξουργείο, με πήγε σε ένα στην Βικτώρια μου έφυγε και το σαραντάρα. Μακρυά μάγκες, τόσες υπαρχουν