kostas5396795698
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2013
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Ναι, υπάρχει κάτι που σου κινεί υποψίες για το αντίθετο;
Αυτό εδώ είναι αληθινό προφίλ;
Ναι, υπάρχει κάτι που σου κινεί υποψίες για το αντίθετο;
Αυτό εδώ είναι αληθινό προφίλ;
Όχι ακόμα, είμαι σε επικοινωνίαΔιάβασα παλιότερες αναρτήσεις που γράφανε για fake προφιλ αρχές αυγούστου... Το εχεις δοκιμασει?
Αν εννοείς Ερικα Ποπέσκου, τότε ξέρω ότι πας γυρεύοντας να γίνεις ήρωας...Λεω να παω Ερικα35 . Ξερει κανεναςρκυριος κατι να με βοηθησει ?
Τα φώτα σας. Οι παρακάτω πρέπει να είμαι ΒΙΠ για να τους μιλήσω
Λογικά με τέτοιες φωτό παίζει η κυρία. Έχει γίνει από κανέναν δοκιμή;
Λογικα ψεύτικες φωτό. Αλλά πρέπει να παίζει. Έχει κάνει κανένας προσέγγιση;
Εδώ τι παίζει;
Αν εννοείς Ερικα Ποπέσκου, τότε ξέρω ότι πας γυρεύοντας να γίνεις ήρωας...
Βέβαια γούστα είναι αυτά....
Λογικά με τέτοιες φωτό παίζει η κυρία. Έχει γίνει από κανέναν δοκιμή;
χα,χα,χα..μιλα με της ιδιες πιο καλα ;) γιατι για εμενα ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ απολαυσα τα κοριτσια και τιποτα αλλο ;)
ποσο χαμηλα θα πεσεις???Λεω να παω Ερικα35 . Ξερει κανεναςρκυριος κατι να με βοηθησει ?
Λεω να παω Ερικα35 . Ξερει κανεναςρκυριος κατι να με βοηθησει ?
Οι ηρωες κερδιζουν τον πολεμο. Αλλα ειμαι πολυ μεγαλος για να πολεμήσω . Ευχαριστω ολους και για τα θετικα μηνυματα και τα αρνητικα.Αν εννοείς Ερικα Ποπέσκου, τότε ξέρω ότι πας γυρεύοντας να γίνεις ήρωας...
Οι ηρωες κερδιζουν τον πολεμο. Αλλα ειμαι πολυ μεγαλος για να πολεμήσω . Ευχαριστω ολους και για τα θετικα μηνυματα και τα αρνητικα.
Αν εννοείς Ερικα Ποπέσκου, τότε ξέρω ότι πας γυρεύοντας να γίνεις ήρωας...
αυτη 40 φευγα λεει εγω δεν ειμαι πουτανα ψαχνω απλα ενα σταθερο γαμια που να μου τα σκαει....
αααα και ολα τα ξενοδοχεια τα γνωστα στο κεντρο της εχει πει φιλος της σεκιουριτας εχουν κρυφες καμερες....
ρε ποιος μαλακας δεν εχει τι να κανει και τρολαρει....
ισως αν ενημερωνες κι εσυ λιγο παραπανω με τα κατορθωματα σου στο στιβο,ισως αν εγραφες κι εσυ καμμια κριτικουλα βρε παιδι μου,ισως αν συμμετειχες λιγο στο φορουμ περισσοτερο,ισως λεω να σου εδιναν και τηλεφωνα και πληροφοριες. η ενημερωση ειναι αμφιδρομη συνηθως σε ενα φορουμ.
ισως να το κοιταζες λιγο κι αυτο.
λεω γω τωρα.
Κοίτα έχεις ένα δίκιο και μιλάς πολύ σωστα, θα σου πω όμως, κριτική προσπάθησα να ανεβάσω 3-4 φορές και απορρίφθηκε διότι λέει έγραφε λίγα πράγματα και όχι πολλες λεπτομέρειες . Εγώ παρόλαυτα την διόρθωσα ξανά και ξανά ... Α δεν ήταν αρνητική , απεναντίας αρκετά θετική. Οπότε όπως καταλαβαίνεις ξενέρωσα και δεν πιστεύω τις μισές από αυτές που διαβάζω παρά μόνο αν έχω προσωπική άποψη, επίσης έχω δει αρκετές των 2- 3 σειρών και σίγουρα μουφες και διπλών τριπλών προφίλ . Έχω αποψη για κάνα δυο κοπέλες και το έγραψα στην σελίδα τους.
Φίλε Peter έχω και εγώ ένα point εδώ.