pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
καινουριο σαπιο γκιλφ! η πλακα ειναι οτι μου μιλαγε ελληνικα στα ρωσικα και καταλαβαινα! αρε μαμπα μαθαμε και ρωσικα απο το πουθενα μεσενανε
Ivak επειδή βλέπω ότι το έχεις πάρει ζεστά να σου πω δυο πραγματάκια.
Πρώτον, δεν είναι εύκολο να σου δώσει κάποιος το τηλέφωνο μιας κοπέλας που παίζει μόνο από μάμπα. Υπάρχει λόγος που δεν βάζουν αγγελίες, θέλουν να έχουν ελεγχόμενο κύκλο οπότε παίζουν με αυτούς που τις προσεγγίζουν σωστά στο σάιτ ή αν κάποιος συνάδελφος εγγυηθεί. Αν δε σε ξέρει ο άλλος δεν θα χαλάσει τη φάση με μια καλή περίπτωση για να πηδήξεις εσύ. (Εγγυημένα σου λέω ότι αν πάρεις στο ξεκάρφωτο μια κοπέλα θα σε ρωτήσει πού βρήκες το τηλέφωνο. Αν αποδειχτείς μαλάκας θα την πληρώσει αυτός που σου το έδωσε...)
Δεύτερον, δώσε 10 ευράκια και βάλε VIP αν θέλεις να μπορείς να προσεγγίσεις γυναίκες στο μάμπα. Δεν μπορεί να λες ότι θέλεις να δώσεις 70+ για μια ώρα και να τσιγκουνεύεσαι τα 10 για έναν μήνα.
Τρίτον, προσπάθησε να ψάχνεις λίγο το φόρουμ. Για τη Σβετ και την παρέα της έχουν γραφτεί σελίδες ολόκληρες, 2-3 μέρες πίσω να πας θα δεις. Να σου πω πάντως, αν και δεν έχω εμπειρία απλώς από αυτά που έχω διαβάσει, ότι προσεγγίζεις τη Σβετλάνα και μετά ανοίγει ο κύκλος με τις υπόλοιπες κοπέλες. Εμένα, από τις περιγραφές, μου φαίνεται να μου ταιριάζει μόνο η Βαλέρια, προσπάθησα και απάντηση δεν πήρα. Καλή καρδιά, υπάρχουν πολύ καλά κορίτσια και στο μάμπα και αλλού.
Τέλος, ετοιμάσου να φας και φόλες αν δεν παρακολουθείς τι γίνεται. Αλλά ακόμα κι αν παρακολουθείς, κάποιο κασκαντεριλίκι θα το κάνεις. Αν φας φόλα ενημέρωσε...
Υ.Γ. Επειδή ρώτησες για την Κατερίνα, αν καταφέρεις και επικοινωνήσεις, να ξέρεις ότι αν της φερθείς σωστά θα πάρεις το 200% αυτού που περιμένεις. Αυτά...
καινουριο σαπιο γκιλφ! η πλακα ειναι οτι μου μιλαγε ελληνικα στα ρωσικα και καταλαβαινα! αρε μαμπα μαθαμε και ρωσικα απο το πουθενα μεσενανε
για νιε ζναγιου(δεν ξερω ),ειναι γνωστη δηλαδης?Η ειρηνη η αεροσυνοδος δεν ειναι αυτη??
για νιε ζναγιου(δεν ξερω ),ειναι γνωστη δηλαδης?
ΜακριαααΗ ειρηνη η αεροσυνοδος δεν ειναι αυτη??
Μακριααα
Τρεχα φιλε μου . Ακομααααα ?καινουριο σαπιο γκιλφ! η πλακα ειναι οτι μου μιλαγε ελληνικα στα ρωσικα και καταλαβαινα! αρε μαμπα μαθαμε και ρωσικα απο το πουθενα μεσενανε
Εχω κανονισει να βρεθουμε ισχυριζετε οτι ειναι αυτη στην φωτογραφια και οτι θελει χρηματα για λιγο διαστημα (μαλλον θελει να παει διακοπες...)μου ειπε οτι θα εσβηνε το προφιλ στο Mamba το οποιο εσβησε απο οτι ειδα, στην τιμη ηταν αρκετα συζητησιμη και φαινεται οτι ειναι πρωταρα απο την συζητηση που ειχα μαζι της ,εχω κρατησει τροπο επαφης αλλα δεν θελει να το δωσω πουθενα γιατι πιθανον θελει να ελεγξει την κατασταση μονη της ,ειναι σιγουρα Ελληνιδα απο τον τροπο που μιλαει η τουλαχιστον γεννημενη Ελλαδα γιατι τα ελληνικα της ειναι αψογα.περισσοτερα μετα την συναντηση μαζι της αυτην την εβδομαδαΚαλημέρα, σος!
Να την κλείσω; Διαπραγματεύομαι μεταξύ 70 κ 100
Μήπως είναι μουφα;
Εχω κανονισει να βρεθουμε ισχυριζετε οτι ειναι αυτη στην φωτογραφια και οτι θελει χρηματα για λιγο διαστημα (μαλλον θελει να παει διακοπες...)μου ειπε οτι θα εσβηνε το προφιλ στο Mamba το οποιο εσβησε απο οτι ειδα, στην τιμη ηταν αρκετα συζητησιμη και φαινεται οτι ειναι πρωταρα απο την συζητηση που ειχα μαζι της ,εχω κρατησει τροπο επαφης αλλα δεν θελει να το δωσω πουθενα γιατι πιθανον θελει να ελεγξει την κατασταση μονη της ,ειναι σιγουρα Ελληνιδα απο τον τροπο που μιλαει η τουλαχιστον γεννημενη Ελλαδα γιατι τα ελληνικα της ειναι αψογα.περισσοτερα μετα την συναντηση μαζι της αυτην την εβδομαδα
Εχω κανονισει να βρεθουμε ισχυριζετε οτι ειναι αυτη στην φωτογραφια και οτι θελει χρηματα για λιγο διαστημα (μαλλον θελει να παει διακοπες...)μου ειπε οτι θα εσβηνε το προφιλ στο Mamba το οποιο εσβησε απο οτι ειδα, στην τιμη ηταν αρκετα συζητησιμη και φαινεται οτι ειναι πρωταρα απο την συζητηση που ειχα μαζι της ,εχω κρατησει τροπο επαφης αλλα δεν θελει να το δωσω πουθενα γιατι πιθανον θελει να ελεγξει την κατασταση μονη της ,ειναι σιγουρα Ελληνιδα απο τον τροπο που μιλαει η τουλαχιστον γεννημενη Ελλαδα γιατι τα ελληνικα της ειναι αψογα.περισσοτερα μετα την συναντηση μαζι της αυτην την εβδομαδα
παλια καραβανα...ημουν ετοιμος να παω αλλα απο γραφομενα εδω με απετρεψαν....θελει μονιμη χορηγια 50€ το μηνα....για νιε ζναγιου(δεν ξερω ),ειναι γνωστη δηλαδης?
Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το link του προφίλ της στο Mamba ?
Ευχαριστώ
και ισως εχει και αλλο ενα αν θυμαμε καλα..Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το link του προφίλ της στο Mamba ?
Ευχαριστώ
υπαρχει πλουσια βιβλιογραφια...μταρντανα αν σου αρεσουν οι γεματουλες ορμας...50€αυτη στον αγωνα τι λεει ρε παιδια?
100 ζηταει εξω και συζηταει το αναλΖηταει λιγοτερα ..; γιατι 130 δεν ειναι τιποτα VFM για να τρεξεις..
αν το βάλει και αυτό μέσα σίγουρα αξίζει το μωρό100 ζηταει εξω και συζηταει το αναλ
100 ζηταει εξω και συζηταει το αναλ
αν το βάλει και αυτό μέσα σίγουρα αξίζει το μωρό