adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
και εγω τρεις φορες που εχω βρεθει μαζι εφαγα καλαπάντως εγώ την πήγα αμόνι τυπε
και εγω τρεις φορες που εχω βρεθει μαζι εφαγα καλαπάντως εγώ την πήγα αμόνι τυπε
Για όσους ψάχνουν ευκαιρίες η κυρία προτείνεται ανεπιφύλακτα...!!!
Ζητάει ΜΟΝΟ 5 κατοστάρικα (500€) την ώρα για full serice,όπως λέει.
Άργησα να της απαντήσω λόγω της χαράς μου που βρήκα κάτι τόσο καλό σε τέτοια εξευτελιστική τιμή και με μπλόκαρε.Ελπίζω άλλοι κύριοι να είναι πιο τυχεροί από μένα...!!!
Γραφει κ 38 ετων οτι ειναι500 το πετσι και κοκκαλο; Εδω αν πηδας θα γεμισεις μελανιες απο τα κοκκαλα που θα σε χτυπανε οπου ακουμπας!
και η λανα Καλη ειναι και κερναει και καφε στο φουρνο ;) ;)
Όταν λες Λάνα;;;;
τσεκ πμ...παμε Ilia δευτερη συναντηση με την κοπέλα , gfe περιπτωση , τα κανει όλα εκτος cim και αναλ .Πολυ καλος χαρακτηρας χαρουμενη γενικα . Aπο την αλλη amateur 1000% . Και μια φωτο με το δυνατο της σημείο τα βυζια .Πολλοι μαλακες της άχουν κάνει πολλα στο mamba οπότε οι φιλοι απο εδω ας επικαλεστουν το ονομα μου (Γιάννης) ..Η ας μου ζητήσουν τηλεφωνο θα το δωσω σε μερικούς ..Αλλα πραγματικα να θελουν να την πάρουν απαγορευετε το καβλαντισμα .
Συμφωνώ. Η Ναταλία είναι πολυ καλή περίπτωση αν έκανε και cim θα ήταν πολύ καλό πακέτο. Το amateur βέβαια της δίνει +πόντουςπαμε Ilia δευτερη συναντηση με την κοπέλα , gfe περιπτωση , τα κανει όλα εκτος cim και αναλ .Πολυ καλος χαρακτηρας χαρουμενη γενικα . Aπο την αλλη amateur 1000% . Και μια φωτο με το δυνατο της σημείο τα βυζια .Πολλοι μαλακες της άχουν κάνει πολλα στο mamba οπότε οι φιλοι απο εδω ας επικαλεστουν το ονομα μου (Γιάννης) ..Η ας μου ζητήσουν τηλεφωνο θα το δωσω σε μερικούς ..Αλλα πραγματικα να θελουν να την πάρουν απαγορευετε το καβλαντισμα .
Ουτε ν΄ακούει δε θέλει για cim. Το σιχαίνεται όσο δε γίνεται.....Συμφωνώ. Η Ναταλία είναι πολυ καλή περίπτωση αν έκανε και cim θα ήταν πολύ καλό πακέτο. Το amateur βέβαια της δίνει +πόντους
παμε Ilia δευτερη συναντηση με την κοπέλα , gfe περιπτωση , τα κανει όλα εκτος cim και αναλ .Πολυ καλος χαρακτηρας χαρουμενη γενικα . Aπο την αλλη amateur 1000% . Και μια φωτο με το δυνατο της σημείο τα βυζια .Πολλοι μαλακες της άχουν κάνει πολλα στο mamba οπότε οι φιλοι απο εδω ας επικαλεστουν το ονομα μου (Γιάννης) ..Η ας μου ζητήσουν τηλεφωνο θα το δωσω σε μερικούς ..Αλλα πραγματικα να θελουν να την πάρουν απαγορευετε το καβλαντισμα .
Εγώ βλέπω ένα αδιάφορο στην καλύτερη, χοντρούλι μιλφ που δεν κάνει cim, δεν είναι του γούστου μου έτσι και αλλιώς αλλά ελπίζω να μην δίνεται πάνω από 40-50 γιατί αν το κάνετε μετά μην παραπονιέστε που οι καλές ζητάνε ότι θέλουν αφού δυστυχώς διαβάζουν εδώ ή τα μαθαίνουν και προσαρμόζουν τις τιμές τουςΟυτε ν΄ακούει δε θέλει για cim. Το σιχαίνεται όσο δε γίνεται.....
Δέχεται όμως cif για εναλλακτικό... :-
εγώ δίνω εβδομήντα κάποιος άλλος εξηντα ,άμα βρεις μια παρόμοια τριανταρα με σαράντα ευρώ να μας την πεις ,εάν όχι λες αρλουμπες .Εγώ βλέπω ένα αδιάφορο στην καλύτερη, χοντρούλι μιλφ που δεν κάνει cim, δεν είναι του γούστου μου έτσι και αλλιώς αλλά ελπίζω να μην δίνεται πάνω από 40-50 γιατί αν το κάνετε μετά μην παραπονιέστε που οι καλές ζητάνε ότι θέλουν αφού δυστυχώς διαβάζουν εδώ ή τα μαθαίνουν και προσαρμόζουν τις τιμές τους
εγώ δεν θυμάμαι τέτοιο ποσόεγώ δίνω εβδομήντα κάποιος άλλος εξηντα ,άμα βρεις μια παρόμοια τριανταρα με σαράντα ευρώ να μας την πεις ,εάν όχι λες αρλουμπες .
Το θέμα είναι και πως είναι, όχι μόνο η ηλικία. Θα σου απαντησω αλλιώς κοίτα και εδώ και στις ανεξάρτητες κοπέλες αστέρια σε σχέση με αυτή (και όχι μόνο) που κάνουν και cim me 70 -80εγώ δίνω εβδομήντα κάποιος άλλος εξηντα ,άμα βρεις μια παρόμοια τριανταρα με σαράντα ευρώ να μας την πεις ,εάν όχι λες αρλουμπες .
κουκλαρα...κουκλαρα..απο αυτες που αν την δεις στον δρομο,δεν θα ριξεις ουτε δευτερη ματια...κατα τα αλλα,τα κανει ολα-εκτος cim και anal...δλδ το ολα ,σημαινει οτι γαμιεται επι χρημασι?Το θέμα είναι και πως είναι, όχι μόνο η ηλικία. Θα σου απαντησω αλλιώς κοίτα και εδώ και στις ανεξάρτητες κοπέλες αστέρια σε σχέση με αυτή (και όχι μόνο) που κάνουν και cim me 70 -80
70 ευρώ ξέρω κι εγώ, και είναι και χαλαρή με το χρόνο. Δε κοιτάει ρολόι.κόστος,διάρκεια?? βλέπω γράφει και μέχρι 40 χρονών....
Ωπα. Ξυπνησε ο βυζολατρηςτσεκ πμ...