jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
γεια σου τασσουλη με το αρχειο σουκαι η λανα Καλη ειναι και κερναει και καφε στο φουρνο ;) ;)
γεια σου τασσουλη με το αρχειο σουκαι η λανα Καλη ειναι και κερναει και καφε στο φουρνο ;) ;)
φιλε εδω ειμαστε για αυτο το σκοπο να δινουμε φως σε κανεναν που δεν βλεπη καλα (λανα) ;)γεια σου τασσουλη με το αρχειο σου
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, 60ε+20 ξέρω εγώ τυπεΗ Valeriana απο 60 τπ πηγε 70 και το πρωκτικο 100 η αυτα επαιρνε και πριν ;
παρε παντως μια μυρωδια και απο την παρεα σβετ δεν θα χασεις ;)
Αυτα μου ειπε και ευτυχως που μου τα ειπε στο τηλεφωνο γιατι θα πηγαινα με αλλα τιμολογιακα δεδομενα και θα μπλεκαμε στα καλα καθουμεναΔεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, 60ε+20 ξέρω εγώ τυπε
Στο μεσοδιαστημα μπαινει εδω μεσα και βλεπει τι γραφεται γι αυτηνΔυσκολη στην επικοινωνια οπως ειπα.Μιλας στις 5 , απανταει στις 11.Ακομη ειμαι στο καλημερα , τι κανεις
Ρε Τασο. Εχουμε πει. Δεν βαζοιυμε προσωπα εδωφιλε εδω ειμαστε για αυτο το σκοπο να δινουμε φως σε κανεναν που δεν βλεπη καλα (λανα) ;)
οταν ειχα μιλησει μαζι της και εμενα 70 μου ειχε πει..χωρις κωλο εννοειται..60(+20 αν θες αναλ).αυτες ειναι οι τιμες.
δεν υπαρχει προσωπο με δουλευης ρεΡε Τασο. Εχουμε πει. Δεν βαζοιυμε προσωπα εδω
Τάσσο έχεις πμδεν υπαρχει προσωπο με δουλευης ρε
...δεν ξερω παιδες.εγω οταν την ειχα ρωτησει στο πρωτο ραντεβου,μου ειχε πει 60+20,και αυτο ισχυει μεχρι και τωρα.και νομιζω αυτο ισχυει στις ποιο πολλες απο της κοπελες,που ειναι στην παρεα.οταν ειχα μιλησει μαζι της και εμενα 70 μου ειχε πει..χωρις κωλο εννοειται..
αυτό ξέρω και εγώ αρχηγέ μού, δεν έχω ακούσει κάτι άλλο...δεν ξερω παιδες.εγω οταν την ειχα ρωτησει στο πρωτο ραντεβου,μου ειχε πει 60+20,και αυτο ισχυει μεχρι και τωρα.και νομιζω αυτο ισχυει στις ποιο πολλες απο της κοπελες,που ειναι στην παρεα.
Σε μενα δεν εδωσε λωκο, μονο 60Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, 60ε+20 ξέρω εγώ τυπε
με 60ε νο λωκο, με 80ε έχει λωκοΣε μενα δεν εδωσε λωκο, μονο 60
Δεν εννοω αυτο, εννοω οτι της ζητησα κ μου ειπε δεν δινει καθολου λωκομε 60ε νο λωκο, με 80ε έχει λωκο
Συνήθως ο χρόνος είναι 1.5 ώρα αλλά μπορεί να πάει κοντά στις 2. Εγώ με Βαλεριάνα πλήρωσα 60+20 για 1.5 ώρα αλλά ο αγώνας κράτησε 2 ώρες παρά 5 λεπτά. Για τα 100 νομίζω ότι είναι όπου βρει τον πελάτη και όχι στάνταρ τιμοκατάλογος.Είναι πολύ της μόδας το δίωρο , μήπως εκεί παίζει το 100αρικο ;;;
προσπαθει να το αποφυγει πολλες φορες αλλα κανει αναλ κανονικοτατα!!Δεν εννοω αυτο, εννοω οτι της ζητησα κ μου ειπε δεν δινει καθολου λωκο
πάντως εγώ την πήγα αμόνι τυπεπροσπαθει να το αποφυγει πολλες φορες αλλα κανει αναλ κανονικοτατα!!
παρε παντως μια μυρωδια και απο την παρεα σβετ δεν θα χασεις ;)