Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.224
- Πόντοι
- 24.806
Ποτέ δεν διαψεύδουμε αυτά που λένε οι κυρίες!
Δεν έχει λόγο να πει ψέματα. Δεν είναι γκόμενα μου !!! Χαχα
Ποτέ δεν διαψεύδουμε αυτά που λένε οι κυρίες!
ορεστη παιζει ερωτας μπραβο αγορι μου , μακαρι να την παντρευοσουν , και εγω της εψαχνα γαμπρο και τον βρηκε μονη της..Από τις 4 μέχρι τις 9 και εγώ την γύρισα σπίτι. Καλά δεν την είχα 5 ώρες μόνο στο ξενοδοχείο . Τώρα αν την είδες νωρίς το μεσημέρι δεν ξέρω. Πάντως εμένα μου είπε ότι δεν έκανε ραντεβού χθες
ορεστη παιζει ερωτας μπραβο αγορι μου , μακαρι να την παντρευοσουν , και εγω της εψαχνα γαμπρο και τον βρηκε μονη της..
σωστα τα λες , αλλα εγω εχω προβλημα χρονου , αφου μενω πολυ μακρια απο το κεντρο .Το προχωρησες πολύ εσύ. Δεν έχεις κλείσει πότε μεγάλο ραντεβού ?? Δοκιμασετο. Το εχω κάνει με άλλες 2. Μακάρι να μπορούσα συχνά
σωστα τα λες , αλλα εγω εχω προβλημα χρονου , αφου μενω πολυ μακρια απο το κεντρο .
Ανοιξη φιλε καμια δεν ερχετε ..Κάλεσε την κοπέλα κοντά εκεί που είσαι. Άμα την κλείσεις τόσες ώρες δεν έχει πιστεύω καμία θέμα
ανοιΑνοιξη φιλε καμια δεν ερχετε ..
Και ποιος δε θέλει το "extra time" ρε παιδιά? Ετσι δεν είναι" ;)σωστός...
Από τις 4 μέχρι τις 9 και εγώ την γύρισα σπίτι. Καλά δεν την είχα 5 ώρες μόνο στο ξενοδοχείο . Τώρα αν την είδες νωρίς το μεσημέρι δεν ξέρω. Πάντως εμένα μου είπε ότι δεν έκανε ραντεβού χθες
Ακριβώς. Πάνω απ΄όλα ποιότητα.όλοι...
δίνει άλλη ποιότητα στη συνάντηση
Μουφα μακρια! Απλα παιζει! Και κινητο να σου δωσει και να το σηκωσει και 1 φορα μετα θα ειναι κλειστο!!!καλησπερα απο αυτο ξερει κανεις κάτι μου είπε 60 ευρω δυο πιστολιες, απο κορυδαλλο
Θεσσαλονικη... μακριά για εμαςΑυτη εδω παιζει μπαλιτσα αραγες ????
Ας πω κι εγω δυο λογια για την Κατερινα.
Θεσσαλονικη... μακριά για εμας
Αυτη εδω παιζει μπαλιτσα αραγες ????
Έπεσες σε παρθένα. Τα προσέχουμε αυτά Jimmy!Εμενα παντως πριν 3 μηνες που της ειπα για δωρακι με βρισε
Εμενα παντως πριν 3 μηνες που της ειπα για δωρακι με βρισε