djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
ναι κανει τα παντα ..
Τέλεια!Στα υπόψιν με τα άλλα που είπες!!!
ναι κανει τα παντα ..
χαααααα ρε σεις! Που τη θυμηθήκατε αυτή; Την έχω βγάλει για ποτό Καλλιθεα κ αφού της πούλησα αρλεκιν κ φροντίδα όποτε βρισκόμαστε καταλήξαμε λακομπα! Πριν ανεβουμε ρωτάει η πονηρω πόση θα ειναι η φροντίδα κ της λέω 50€ όποτε βρισκόμαστε! Γέλασε,γέλασα κ γω και χαιρετηθηκαμε γελώντας! Άντε μου στο διαολο σάπιαΕλα ρε pilo να σου φυγει η απορια , και αμα ειναι 44 σφυρατε μου μαλλον 64 μοιαζει ..
καλα το πηγαινες,αλλα στο τελος μου το χαλασες!..δεν μιλανε ετσι!...αφεντικος,παντα...χαααααα ρε σεις! Που τη θυμηθήκατε αυτή; Την έχω βγάλει για ποτό Καλλιθεα κ αφού της πούλησα αρλεκιν κ φροντίδα όποτε βρισκόμαστε καταλήξαμε λακομπα! Πριν ανεβουμε ρωτάει η πονηρω πόση θα ειναι η φροντίδα κ της λέω 50€ όποτε βρισκόμαστε! Γέλασε,γέλασα κ γω και χαιρετηθηκαμε γελώντας! Άντε μου στο διαολο σάπια
να χρωματίζεις τα καντήλια μου με ροζ! Ειναι πιο ρομαντικά, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!καλα το πηγαινες,αλλα στο τελος μου το χαλασες!..δεν μιλανε ετσι!...αφεντικος,παντα...
κωλο επιασες τελικα,η μπα,χτες?να χρωματίζεις τα καντήλια μου με ροζ! Ειναι πιο ρομαντικά, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!
Καλημέρα στην παρέα.
Οφείλω να αποκαταστήσω την κοπέλα μετά από τά μη κολακευτικά σχόλια που έγιναν πρό ημερών.
Πρόκειται για την Valeriana
Που προφανώς στο πρό τελευταίο μας ραντεβού οι επιδόσεις ήταν πεσμένες.
Τελικά ή κοπέλα ίσως να μην ήταν στα καλύτερα της τότε, διότι προχτές έδωσε ρεσιτάλ τραγουδιού μέ τόν μοναδικό υγρό τρόπο της και το πάθος που έχει για το άθλημα.
Το ραντεβού μας κράτησε περίπου μιάμιση ώρα με εμένα να τρέμουν τα πόδια μου στην πρώτη εκτόνωση καθώς μέ τελείωνε στο υπέροχο αυτό στόμα της. Μετά από ολιγόλεπτο διάλειμμα για επαναφόρτιση, ξεκινήσαμε χαλαρά για να τελειώσουμε έντονα στα τέσσερα.
Η κοπέλα έδειξε να το απολαμβάνει όπως και εγώ, για αυτό λοιπόν οφείλω να την αποκαταστήσω.
Ελπίζω ότι οι καλοθελητες θα μεταφέρουν τά θετικά μου σχόλια, όπως έκαναν και πρό ημερών για την παρατήρηση που έκανα για την ίδια.
Ίσως βιαστικά και να έπρεπε να περιμένω να δω επιδόσεις και επόμενη φορά. Αυτά....
Υ/Γ. Προτείνω ανεπιφύλακτα όσους εκτιμούν GF κατάσταση και είναι λάτρεις του BG.
Που να πρωτοπαω ο καψερος?
ε τωρα απο πασχα κ μετα
Απανωτες καταθεσεις εμεινα ρεστος
ολο υπερωριες εισαι ρε. κανε λιγο κρατει
Εμ.γι αυτο πασχα κ βλεπουμε
να περασε κι η νηστεια ε? δεν τρωμε κρεας χαχαχααχα
βρε μαζι σου αλλα τσεπη αδειασεόχι ρε συ...έχουμε μια βδομάδα ακόμα για την Μεγάλη Βδομάδα!!!Ένα ή δύο ραντεβού με anal πρέπει να παίξουν!!!
Εμ.γι αυτο πασχα κ βλεπουμε
Χτες είχε ραντεβού "στα καπάκια" στο Bill.Έτσι είναι. Προχθές βρεθήκατε ?? Στο bill ??
βρε μαζι σου αλλα τσεπη αδειασε
Είσαι σίγουρος;Εσύ που το ξέρεις ?? Χθες αποκλείεται να είχε
Εσύ που το ξέρεις ?? Χθες αποκλείεται να είχεΧτες είχε ραντεβού "στα καπάκια" στο Bill.
Είσαι σίγουρος;
Πόσες ώρες την είχες ρε γίγαντα; Την είδα από νωρίς το μεσημέρι και μου είπε ότι θα είναι μέχρι το βράδυ!Ναι ! Αφού την είχα εγώ όλο το απόγευμα
Πόσες ώρες την είχες ρε γίγαντα; Την είδα από νωρίς το μεσημέρι και μου είπε ότι θα είναι μέχρι το βράδυ!
Ποτέ δεν διαψεύδουμε αυτά που λένε οι κυρίες!Από τις 4 μέχρι τις 9 και εγώ την γύρισα σπίτι. Καλά δεν την είχα 5 ώρες μόνο στο ξενοδοχείο . Τώρα αν την είδες νωρίς το μεσημέρι δεν ξέρω. Πάντως εμένα μου είπε ότι δεν έκανε ραντεβού χθες