giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.012
- Πόντοι
- 1.706
..και παλι πολλα ειναιΜου ζητησε 150!!!!! Φυσικα της ειπα αν θελει 80 και συμφωνησε αλλα δεν ψηνομαι να δοκιμασω
Καλα εκανες
..και παλι πολλα ειναιΜου ζητησε 150!!!!! Φυσικα της ειπα αν θελει 80 και συμφωνησε αλλα δεν ψηνομαι να δοκιμασω
γιεν......150?
λέι ή ρούβλια?
δεν πάμε καλά...
150?
λέι ή ρούβλια?
δεν πάμε καλά...
Καλα εννοειται ουτε 80 θα παρει δεν ψηνομαι για δοκιμη..και παλι πολλα ειναι
Καλα εκανες
Ασε ρε Πητερ τα παππουδια. Δεν βλεπιες ? Μια φορα και στην αναταση !!
Χαχα
Ετσι, θελει καλλιεργεια κ επιπεδο το bou
Μην τον πιστευεις . Κολλαει η βελονα και κεκεδιζει. Γιασου Τζιμαρα κοκορακοτι μια φορα ρε συ?
ο Τζιμης ειδικα ειναι κατα ριπας. δεν τον προλαβαινω να διαβαζω τα κατορθωματα του.
Ωσπου να βγει κατι καινουργιο και καλο , λεμε και καμια μαμακια να περασει η ωραΜην τον πιστευεις . Κολλαει η βελονα και κεκεδιζει. Γιασου Τζιμαρα κοκορακο
Μακρια από τη κυρία, ψάχνει για κοροϊδα χορηγόύς.Μου ζητησε 150!!!!! Φυσικα της ειπα αν θελει 80 και συμφωνησε αλλα δεν ψηνομαι να δοκιμασω
help παιδιά !!! πολύ γνωστή φατσικά αλλά το μυαλό κενό !! δεν έχω καμία πληροφορία. σίγουρα είναι του επαγγέλματος αλλά δεν θυμάμαι τίποτα παραπέρα. οι πιο γνώστες ας πουν
εχει αναφερθεί πολλές φορές. Νομίζω έχει ειπωθεί ότι είναι και σε studioπως και είσαι σίγουρος ότι είναι του επαγγέλματος?
μίλησες και σου είπε ότι κάνει ραντεβού?
help παιδιά !!! πολύ γνωστή φατσικά αλλά το μυαλό κενό !! δεν έχω καμία πληροφορία. σίγουρα είναι του επαγγέλματος αλλά δεν θυμάμαι τίποτα παραπέρα. οι πιο γνώστες ας πουν
μην χαλάτε την πιάτσαΓια τη συγκεκριμένη πάνω από 50 είναι κοροϊδία. Για τα κιλά της και για τα χρονάκια της αυτά της αξίζουν. Αυστηρά 50
Διδυμου 27 με το όνομα Βίκυ
Μου ζητησε 150!!!!! Φυσικα της ειπα αν θελει 80 και συμφωνησε αλλα δεν ψηνομαι να δοκιμασω
απο 150 στα 80?....ωραια!!!..ηρθαμε για τις εκπτωσεις!...Μου ζητησε 150!!!!! Φυσικα της ειπα αν θελει 80 και συμφωνησε αλλα δεν ψηνομαι να δοκιμασω
που λεει μονο σεχ?δεν την εχω για του επαγγέλματος τουλάχιστον οπτικαγια την θεία ξέρουμε τίποτα μόνο sex λεει