Διαγραμμένο μέλος 176629
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
σας κολαγε σημερα καθολου?
σας κολαγε σημερα καθολου?
αλλαξα κωδικους καλου κακου,,,το εριξα και ενα uninstall ,,just to be safe για κανα δυο μερες..
Και μενα ε ..εχω κατι κομματια τζιμμακο απλως ακομη δεν εχω τσεκαρει ;) μολις τσεκαρω θα σε εχω υποψην ;)
είναι αυτή που βγάζει στη σέντρα κόσμομε τη κυριουλα μιλησα,ειναι σοβαροτατο κ αληθινοτατο προφιλ.μενει νοτια παραλιακα,ΔΕΝ ειναι για δωρακι κ τα σχετικα.πηρα φβ δεν ειναι ασχημο απλα εμενα δε μου εκανε κλικ για να τη συναντησω.αυτα...
Κάτι τέτοια είναι συνήθως διαφημίσεις για να κατεβάσεις πρόγραμμα που θα σε γλιτώσει από τον υποτιθέμενο κίνδυνορε παιδες μια ερωτηση ,,ειμαι mamba απο κινητο,,και σημερα γενικα κολλαγε πολυ,,,καποια στιογμ,η μου πεταει ενα κουλο χακερσ προσπαθπυν να κλεψουν τα προσωπικα στοιχεια σας,,εχει κανεις παρομοια εμπειρια?
...κοσμο που της γραφει μαλακιες!τεσπα για μενα καλα κανει,οπως ειπα δεν ασχοληθηκα δεν εκανε κλικ.είναι αυτή που βγάζει στη σέντρα κόσμο
α οκ...κοσμο που της γραφει μαλακιες!τεσπα για μενα καλα κανει,οπως ειπα δεν ασχοληθηκα δεν εκανε κλικ.
τα νεα της ημερας...
ειναι αυτη
το μωρακι μπραβο του οποιος το φερε κ μπραβο της που δε δεχεται απο αλλον! εμπιστο τσουλι,ευγε!
Κ με Γλαμουρα εχει ερθει......κοσμο που της γραφει μαλακιες!τεσπα για μενα καλα κανει,οπως ειπα δεν ασχοληθηκα δεν εκανε κλικ.
τα νεα της ημερας...
ειναι αυτη
Καλησπέρα JimyΠεντακαθαρη να τονισω
Τελειωμα στο στοματακι!!
Γενικα μια πολυ καλη συναντηση!!
Οποιος ειναι φαν αυτης της ηλικιας η θελει απλα μια εμπειρια με ωριμη κυρια απ τις πολυ καλες προτασεις
αυτο που οι κοπελες ειναι απο γραφεια και κανουν προφιλ στο μαμπα ..........?κατι σε απελπησια μου κανει.....
Καλησπέρα Jimy
Η κυρία Alla που είχες συναντήσει πριν μερικές μέρες προσφέρει πακέτο:
2 φορές sex, ακάποτη πίπα, γλωσσόφιλα, μασάζ και τελείωμα στο στόμα με 60€???
Μήπως την ρώτησες για anal???
Της έχω στείλει πριν 4-5 μέρες αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα.