Alex_713
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2016
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Ποιος έχει το τηλέφωνο αυτής είπαμε;
Γιατί σ έμενα είχε δώσει ενα τηλ και πηρα και ήταν ακυρο..
Αν δε κάνει κόπο μπορω να το χω σε πμ?
Ποιος έχει το τηλέφωνο αυτής είπαμε;
Γιατί σ έμενα είχε δώσει ενα τηλ και πηρα και ήταν ακυρο..
Αν δε κάνει κόπο μπορω να το χω σε πμ?
εεεεε..που εισαι εσυ?...καλη χρονια μαν!Lolita
apli progroma - 100 , eleftero simantiko + 20 , devteri fora + 20
Τιποτα μα τιποτα εντελωςςςς!!Ρε παιδια απο badoo εχει 'φορτωσει'' κανεις??
Εχει πολλα καβλομιλφονια
καλα χαλαρωσε ασε την αντριαννα ;) δες το σωμα της πρωτα την φατσα ;) και μετα μιλαμεΕίχα διαβάσει τις προάλλες σε κάποιο νήμα γι' αυτήν (την Ivanka) ότι το τιμάει το 60άρι (χωρίς πρωκτικό) κι ότι είναι στο κρεβάτι όπως η συμπατριώτισσά της, η Αντριάννα (που είναι στα 100 με πρωκτικό). Ισχύει; Εμφανισιακά είναι πολύ χειρότερη από την 2η;
Τιποτα μα τιποτα εντελωςςςς!!
καλα χαλαρωσε ασε την αντριαννα ;) δες το σωμα της πρωτα την φατσα ;) και μετα μιλαμε
Γιατί δεν ζητάς φώτο να κρίνεις μόνος σου, από σωμα η ivanka είναι πολύ δυνατή, τόσο και στο πηδημα δεν μασάει γιατί είναι και αυτή με τρομερες εμπειρίες, από την άλλη πλεονέκτειστο ότι είναι συνεπεστατη, ακόμα θυμάμαι το στήσιμο της Αντριανας, πηγαίνει παντού, και είναι ξεκούραστη και πολύ όμορφα ντυμένη, καθώς κάνει 2 το πολύ τρία ραντεβού την ημέρα.Είχα διαβάσει τις προάλλες σε κάποιο νήμα γι' αυτήν (την Ivanka) ότι το τιμάει το 60άρι (χωρίς πρωκτικό) κι ότι είναι στο κρεβάτι όπως η συμπατριώτισσά της, η Αντριάννα (που είναι στα 100 με πρωκτικό). Ισχύει; Εμφανισιακά είναι πολύ χειρότερη από την 2η;
τι κανεις τα παιδια ολα καλα ;) για εμενα οχι πολλα πραγματαΔηλ δε ?λεει??
Γιατί δεν ζητάς φώτο να κρίνεις μόνος σου, από σωμα η ivanka είναι πολύ δυνατή, τόσο και στο πηδημα δεν μασάει γιατί είναι και αυτή με τρομερες εμπειρίες, από την άλλη πλεονέκτειστο ότι είναι συνεπεστατη, ακόμα θυμάμαι το στήσιμο της Αντριανας, πηγαίνει παντού, και είναι ξεκούραστη και πολύ όμορφα ντυμένη, καθώς κάνει 2 το πολύ τρία ραντεβού την ημέρα.
Της ζήτησα, μου έστειλε, δείχνει έτσι όπως τα λες εμφανισιακά, αλλά επειδή έχω καταλάβει ότι έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο αυτό, δεν ξέρω πόσο οι φωτό που μου έστειλε ανταποκρίνονται στο παρόν. Γιαυτό και ρώτησα. Συν ότι ακριβώς επειδή έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, δεν ξέρω πόσο αυτό κάνει το σέρβις της τυποποιημένο ή όχι.
όσο τυποποιημένο η πρωτότυπο είναι και των άλλων, πάντως έχει διάθεση και εάν την περιποιηθεις θα το ευχαριστηθεί και η ίδια χυνοντας πραγματικά, δεν λέω ότι είναι amateur αλλά το ότι δουλεύει λίγο βοηθάει να έχει όρεξη και να μην προσποιείται, επίσης είναι καλή και στο social. Οι φώτο είναι πρόσφατες και έχει υπέρoxo στήθος.Της ζήτησα, μου έστειλε, δείχνει έτσι όπως τα λες εμφανισιακά, αλλά επειδή έχω καταλάβει ότι έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο αυτό, δεν ξέρω πόσο οι φωτό που μου έστειλε ανταποκρίνονται στο παρόν. Γιαυτό και ρώτησα. Συν ότι ακριβώς επειδή έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, δεν ξέρω πόσο αυτό κάνει το σέρβις της τυποποιημένο ή όχι.
φίλος έγραψε ποιο πίσω που την πήρε όνομα fotini η sveta πολύ καλά λόγια.Αυτη εδω ζητάει 150 την ωρα με απλό προγραμμα... μονο ακα προσφερει.. εχει κανεις εικονα?? αξιζει τον κοπο??
φίλος έγραψε ποιο πίσω που την πήρε όνομα fotini η sveta πολύ καλά λόγια.