pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.909
- Πόντοι
- 9.095
κ μενα το ιδιοΤυποι, γιατι στο μαμπα βλεπω στην πανω μπαρα μονο βουλγαρους και τουρκους? :S
κ μενα το ιδιοΤυποι, γιατι στο μαμπα βλεπω στην πανω μπαρα μονο βουλγαρους και τουρκους? :S
Τζιμακη. Πως μιλας ετσι για τον λαοπροβλητο ? Ο Ανθρωπος που ποτε δεν ειπε ψεμματα , δεν κοροιδεψε κανενα .το καβλι της καμηλας φαγαμεν
OXI δεν δοκιμασα μου ειπε να με δει και αμα της αρεσει το σωμα μου θα μου κατσει τσαμπα , το γραφει και στο profil της , και οταν της ειπα για δωρο τα πήρε και ειπε δεν εχει αναγκη ψαχνει καλο πηδημα .τελικα την δοκιμασες?
OXI δεν δοκιμασα μου ειπε να με δει και αμα της αρεσει το σωμα μου θα μου κατσει τσαμπα , το γραφει και στο profil της , και οταν της ειπα για δωρο τα πήρε και ειπε δεν εχει αναγκη ψαχνει καλο πηδημα .
Εγώ δεν έχω, έτσι όπως φαντάζομαι ότι το εννοεί εκείνη (γυμνασμένο με κοιλιακούς κλπ), αλλά σε κάθε περίπτωση too good to be true.
εγω και ο τζιμης γουσταρουμε εξειδικευμενες γκομενες(bbw) δεν τις πηδαμε αυτες.δωστης το τηλεφωνο του τζιμη
γιατι? η κοπελα εχει φωτος απο Πλακα κ νομιζω μια απο το Lohan! Τωρα αν ειναι κανα πουστοπαιδο απο πισω κ καυλαντιζει με τις φωτος της αλλο αυτο....το πιο πιθανο
δωστης το τηλεφωνο του τζιμη
γιατι? η κοπελα εχει φωτος απο Πλακα κ νομιζω μια απο το Lohan! Τωρα αν ειναι κανα πουστοπαιδο απο πισω κ καυλαντιζει με τις φωτος της αλλο αυτο....
εγω και ο τζιμης γουσταρουμε εξειδικευμενες γκομενες(bbw) δεν τις πηδαμε αυτες.
δεν το θεωρω σοβαρο κριτηριο αυτο που ζηταει. τι? μονο καλο σωμα και μαλακιες λεει?
γιατι δεν παει σε κανα γυμναστηριο να κανει μια βολτα αμα ειναι ετσι? ολο και κατι θα βρει. εμφανισιμη ειναι,ολοι θα της την πεσουν. θα χορτασει καβλι.
αρα λεει μαλακιες για μενα ή ειναι αλλος απο πισω.
Μας δουλευει, γειωστε την)Ετσι ετσι
Μας δουλευει, γειωστε την)
και ουτε η τελευται φιλεΕμ η πρωτη ειναι?? :S
και ουτε η τελευται φιλε
νομιζω τη βρηκα στο φβ,χορευτρια ειναι εξου κ η κορμαρα.λογικα καποιο μουνι πηρε τις φωτος!
νομιζω τη βρηκα στο φβ,χορευτρια ειναι εξου κ η κορμαρα.λογικα καποιο μουνι πηρε τις φωτος!
μας εχουν παρει στο ψιλο μου φαινεται :S...και κανει πλακιτσα εδω