Είχα γράψει τις προάλλες ότι έχω προσωπική άποψη πλέον και για τις 4 κοπέλες της γνωστής 4άδας.
Ο λόγος για την ξανθο/κοκκινομάλλα Νικόλ λοιπόν. Η Νικόλ είναι μια όμορφη γυναίκα, πιο όμορφη από την Λίλια και μάλλον κι από την Σβετ, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου του καθενός. Εγώ πάντως, αν ήμουν διαθέσιμος, όσον αφορά την εμφάνισή της θα την κυκλοφορούσα άνετα και ανεξάρτητα από την δουλειά για την οποία την συναντάμε μαζί με τις φίλες της. Γιατί δείχνει κλασσάτη και πιο ευρωπαία απ' αυτές, κι αυτό το λέω ως αντικειμενική παρατήρηση, χωρίς πρόθεση να κρίνω αρνητικά τις άλλες, που η κάθε μια έχει τα δικά της καλά εμφανισιακά.
Όσον αφορά τώρα τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κορμιού της, έχει πολύ ωραίο, καλοσχηματισμένο μουνάκι, ευερέθιστες ρώγες στο μέτρια φτιαγμένο στήθος της και σφιχτό και επίσης καλοσχηματισμένο κώλο. Έχει όμως λίγο μπουτάκια και μέτριο ύψος, ούτε κοντή ούτε ψηλή, μια και έγινε κουβέντα γι' αυτό πρόσφατα. Άρα δεν είναι μοντελέ το σώμα της αλλά από την άλλη είναι αξιογάμητο απόλυτα.
Πάμε στα αρνητικά τώρα:
1. Άργησε 25λ. και δεν με ειδοποίησε εγκαίρως, παρά μόνο όταν της έστειλα τον αριθμό δωματίου, οπότε τότε μου είπε ότι είναι ακόμα μακριά. Επίσης όταν μπήκε μέσα δεν θυμάμαι να μου ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρησή της αυτή.
2. Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης ακροβατούσαν οι αντιδράσεις της την ώρα του "αγώνα" ανάμεσα στο fake και το αληθινό και μέχρι τέλους δεν μπορούσα να καταλάβω τι από τα δύο ίσχυε, πιθανολογώ ότι άλλες στιγμές ίσχυε το ένα κι άλλες το άλλο.
3. Δεν μου επέτρεψε να της χώσω δάχτυλο από μπροστά, όσο υγρή κι αν ήταν χάρη στο στοματικό σεξ που της είχα κάνει, ενώ αντίθετα μου επέτρεψε να της βάλω δάχτυλο μέχρι ενός σημείου στη πίσω είσοδο. Επίσης κατά τη διάρκεια του 1ου γύρου ένιωθα ότι απέφευγε την βαθειά εισχώρησή μου μέσα της, είτε γιατί είχε κάποια ευαισθησία γυναικολογική την συγκεκριμένη μέρα (δεν το αποκλείω) είτε γιατί είχε κι άλλα ραντεβού μετά από μένα, όπως μου είπε η ίδια, και ήθελε να ταλαιπωρήσει όσο γίνεται λιγότερο το μουνάκι της μαζί μου. Πάντως, για να προλάβω κάποιους, το μέγεθος του εργαλείου μου είναι φυσιολογικό.
4. Το πιο σημαντικό: ενώ στον 1ο γύρο η απόδοσή της και η συμμετοχή της ήταν στα 8 με άριστα το 10 και μάλιστα πιθανόν να τελειώσαμε και μαζί (αν δεν έπαιξε θέατρο), στον 2ο γύρο κατέβασε σχεδόν διακόπτες, κι ας υπήρχε ακόμα αρκετός χρόνος μπροστά μας (περίπου 35λ.) μέχρις ότου συμπληρωθεί η συνήθης διάρκεια συνάντησης της 1,5 ώρας. Δεν έκανε δηλ. κάποια καλή προσπάθεια να με "ανεβάσει", αλλά κατά κύριο λόγο τα άφησε σχεδόν όλα πάνω μου και, πλην μιας διεκπεραιωτικής πίπας που μου πήρε κάποια στιγμή, περίμενε από μένα να πάρω μπρος από μόνος μου, κι όταν αυτό είδε ότι δεν συνέβη εντέλει λόγω απώλειας/μη στύσης, άρχισε να ασχολείται με το κινητό της και να απαντάει σε μηνύματα! Αν δεν είχε προηγηθεί ο 1ος γύρος θα την είχα ξαποστείλει, αλλά είπα να κάνω τον βλάκα, κι άρχισα εν ολίγοις να την παίζω μόνος μου, όπου όταν είδε ότι στηλώθηκα εντέλει, έσκυψε στο τέλος πάνω από το εργαλείο μου (πάλι καλά!) και τα πήρε στο στόμα (χωρίς όμως να τα καταπιεί). Τπτ άλλο. Με αυτό όμως με έκανε να οδηγηθώ στο συμπέρασμα, δίκαια ή άδικα δεν ξέρω, ότι δεν έχει την διάθεση να την ιδρώσει την φανέλλα όπως οι άλλες 3 στον 2ο γύρο, εκεί δηλ. που κρίνεται η φιλοτιμία και ο καλώς εννοούμενος επαγγελματισμός της κάθε κοπέλας σ' αυτό τον χώρο, και ότι λειτουργεί διεκπεραιωτικά έως αδιάφορα, άμα ο άλλος δεν έχει την ικανότητα γρήγορης επαναφόρτισης. Γιατί ανήκει κατ' εμέ στην κατηγορία των γυναικών που ξέρει ότι είναι όμορφη κλπ. και την έχει δει πιο ντίβα από τις άλλες 3.
Εν κατακλείδι: για τα χρήματα που της έδωσα (€60), έστω και για τον 1 γύρο που συμμετείχε και ήταν μια χαρά, για να μην την αδικώ, και λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές που ισχύουν στη πιάτσα για αυτού του επιπέδου κορίτσια, όσον αφορά την ηλικία και την εμφάνιση της, δεν τα έκλαψα με τπτ, αλλά σίγουρα δεν μου έδωσε το κίνητρο να την ξανασυναντήσω με σιγουριά, σε αντίθεση δηλ. με τις άλλες 3, πιο πολύ είμαι προς το όχι παρά προς το ναι μαζί της. Και μάλιστα σκόπευα να κάνω και τριο με αυτή και τη Λίλια, που τώρα δεν νομίζω ότι θα το κάνω με αυτή τη σύνθεση τουλάχιστον. Αυτά.