Λοιπόν μια και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας μέ τά κορίτσια θα σας πω τι μου έλαχε απόψε στις 9:30 Αφού έγραψα στην Sveta και ήταν απασχολημένη έγραψα στην Φωτινη (Sveta) από Mamba και έφαγα πόρτα γιατί είχε πλακωθεί στα ρακόμελα άρχισα την αναζήτηση στο διαδίκτυο μέχρι που βρήκα μια φωτογραφία που μου κέντρισε τό ενδιαφέρον. Περνώ τηλέφωνο και μια χαλαρή φωνή μου απάντησε και αφού τήν ρώτησα περί τιμών και προγραμμάτων ότι όλα παίζουν στα 80 στόν χώρο της, ξεκινάω ο καλός σου γιά Κορυδαλλό να βρω την Σοφία.Σε συνενόηση με τό τηλέφωνο φτάνω στο διαμέρισμα και όταν άνοιξε η πόρτα βλέπω ένα μουν@ρο μελαμψό μετρίου ύψους με ένα γλυκό πρόσωπο ετών 38. Αφού είπαμε τίς καλησπέρα μας με έμπασε στην κρεβατοκάμαρα όπου και κατέθεσα την 80αρα. Ξαπλώσαμε και άρχισε να με φιλά στο στόμα λες και ήθελε να μέ φάει, μετά κατέβηκε και τον πήρε στο στόμα και άρχισε μία υγρή υπέροχη πίπα. Λόγο του ότι είμαι μουνοφαγος τήν έβαλα κάτω και την ρουφιξα με την σειρά μου, η κοπέλα το απόλαυσε όπως και όταν με τσιμπουκωνε υγρά, μετά τής ζήτησα να μου βάλει τό σκουφάκι για να της τον εφορέσω πράγμα που έκανε με δεξιοτεχνία και έτσι κλείσαμε τον πρώτο γύρο. Αφού είπαμε 5 μαλακίες της ζήτησα να μου ξαπλώσει για να ρουφιξω αυτό το υπέροχο υγρό μουνακι της, πράγμα που έκανε με χαρά μια και είχε επίγνωση επί του πρακτεου. Αφού τελείωσε στα μούτρα μου όρμηξε και άρχισε να μέ ρουφά μέ πάθος παίζοντας το μουνακι της μέ τό ένα χέρι ενώ με το άλλο καί τό υγρό στόμα της μέ ρουφαγε. Μια και στην ηλικία μου είμαι πιο βραδυκαυστος επέλεξα μια πιό ξεκούραστη στάση για να τελειώσω τόν δεύτερο γύρο. Πέρασε η ώρα ευχάριστα χωρίς να το καταλάβω. Η Σοφία είναι πιό ψηλή από την Βαλέρια και πιο κοντή από την Svet Δέρμα μελαμψό και λίγο πιό σφιχτό από την Βαλέρια. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση στην πίσω πόρτα και δεν ζήτησα. Συνηστω και όταν γυρίσει από επαρχία τήν ερχόμενη εβδομάδα θα ξαναεπισκευτω σίγουρα. Βγαίνει και έξω αλλά θέλει κατομπαλο. Αυτό ήτο το βράδυ μου πριν γυρίσω να βρω την κυρά στην πιτσαρία πού αράζει με την παρέα της...... Καληνύχτα