pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
το πουλο τοτεςΕμένα μου ειπε μεσω glamour μονο. Ή μαλλον μονο μεσω manager κ μου εδωσε το κινητο του γραφειου.
το πουλο τοτεςΕμένα μου ειπε μεσω glamour μονο. Ή μαλλον μονο μεσω manager κ μου εδωσε το κινητο του γραφειου.
Tις ειπες αντε για και εις αλλα με υγειαΕμένα μου ειπε μεσω glamour μονο. Ή μαλλον μονο μεσω manager κ μου εδωσε το κινητο του γραφειου.
άσε που δεν θα ειναι 26 που λέει το γραφείο αλλα τουλάχιστον 30 αν δεις κατι ριτιδες που εχει σε φωτός που χαμογελάει! Παμε για άλλες... το καλοκαίρι ειναι κοντάTις ειπες αντε για και εις αλλα με υγεια
άσε που δεν θα ειναι 26 που λέει το γραφείο αλλα τουλάχιστον 30 αν δεις κατι ριτιδες που εχει σε φωτός που χαμογελάει! Παμε για άλλες... το καλοκαίρι ειναι κοντά
αν ειναι αυτη απο πειραια εχει γραφτει οτι θελει ταβερνα κρασακι και μετα σπιτι της με ενα 50αριΈχει πάρει κανείς τη θείτσα?
σωστόςαν ειναι αυτη απο πειραια εχει γραφτει οτι θελει ταβερνα κρασακι και μετα σπιτι της με ενα 50αρι
Το θεμα ειναι..θα προλαβεις να γαμησεις η θα αρχισει να ροχαλιζει?αν ειναι αυτη απο πειραια εχει γραφτει οτι θελει ταβερνα κρασακι και μετα σπιτι της με ενα 50αρι
Το θεμα ειναι..θα προλαβεις να γαμησεις η θα αρχισει να ροχαλιζει?
Και με σκέτο 50άρικο και χωρίς ταβέρνα μπορείς να την πάρεις. Όλα πλην κώλο, τα κάνει. Αλλά είναι για μερακλήδικες καταστάσεις, και ΜΟΝΟ για τύπους που γουστάρουν τρελλά να γαμάνε προχωρημένες μιλφ/προγκιλφ γυναίκεςαν ειναι αυτη απο πειραια εχει γραφτει οτι θελει ταβερνα κρασακι και μετα σπιτι της με ενα 50αρι
κανει και κωλο φιλε και πας σπιτι της μπορει να σε κερασει και κρασακι εκει αντε καλη επιτυχια φιλαρακιΈχει πάρει κανείς τη θείτσα?
για να λεει στο σαιτ οτι ειναι 50αρα μαλλον στη πραγματικοτητα θα ειναι 60 και βάλε...Και με σκέτο 50άρικο και χωρίς ταβέρνα μπορείς να την πάρεις. Όλα πλην κώλο, τα κάνει. Αλλά είναι για μερακλήδικες καταστάσεις, και ΜΟΝΟ για τύπους που γουστάρουν τρελλά να γαμάνε προχωρημένες μιλφ/προγκιλφ γυναίκες
ειναι πανω απο 50 μαλλον στα 56 σιγουρα ζαρωμενη αλλα οκ καλα γαμησια ομως γουσταρεις οικονομικη μπορει να την παζαρεψεις και για 40 το μονο θεμα ειναι οτι κανονιζει αναλογα με την δουλεια της κυριως θελει μετα τησ 18 00 και οχι ολες τις ημερεςγια να λεει στο σαιτ οτι ειναι 50αρα μαλλον στη πραγματικοτητα θα ειναι 60 και βάλε...
Κ πούστηδες κ κροσακια κ οτι γουστάρεις εχει πλέον
τους είπες οτι κανεις σεξ μόνο με δωράκι κ οτι δεν εχεις χρόνο για μαλακιες;Δυο '' αντρες'' σε 10 μερες μου χουν στειλει :S
τους είπες οτι κανεις σεξ μόνο με δωράκι κ οτι δεν εχεις χρόνο για μαλακιες;