fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
αμαρτωλέ.....ευλόγησονsory φιλε δεν καταλαβα απολογουμε !!!!!Αυτη παντως ειναι ..
αμαρτωλέ.....ευλόγησονsory φιλε δεν καταλαβα απολογουμε !!!!!Αυτη παντως ειναι ..
απο μικρο με επιασε η πρεσβιωπια, παντως χωρις πλακα συχνα σκεφτομαι να την παρω και τελευταια στιγμη παιρνω άλλη , ειναι η μονη που το παθαινω αυτό με επηρεαζουν διαφοροι εδω μεσα .αμαρτωλέ.....ευλόγησον
μερικές είναι σαν το λαχειο. οποτε δύσκολο να μας κάτσει μέσα σε τόσα νούμερααπο μικρο με επιασε η πρεσβιωπια, παντως χωρις πλακα συχνα σκεφτομαι να την παρω και τελευταια στιγμη παιρνω άλλη , ειναι η μονη που το παθαινω αυτό με επηρεαζουν διαφοροι εδω μεσα .
μερικές είναι σαν το λαχειο. οποτε δύσκολο να μας κάτσει μέσα σε τόσα νούμεραεγω που τη πηρα δεν έλεγε και πολλα εχει τάσεις ξεπετας απο σωμα αξίζουν οι βυζαρες της απο σώμα καλο ειναι δε τη λες χοντρή ούτε άσχημη.εγω προτεινο για οσους δεν εχουν παει μαζιτης να μην πανε δε χανουν τιποτα τι ιδιαίτερο εγω δεν ξαναπαω ουτε να πληρώσω ρο ξενοδοχείο μονο αν το πληρωση αυτη θα το σκευτο
και γω το ειχα ακουσει αυτο...Προσέχετε...παλια ειχε κανει και ακαποτα πολλα ελεγαν
από όσο έχω μιλήσει μαζί της δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα.
Κ εγω την ιδια αποψη εχωαπό όσο έχω μιλήσει μαζί της δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα.
αν κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάτι διαφορετικό, ας το καταθέσει.
από όσο έχω μιλήσει μαζί της δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα.
αν κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάτι διαφορετικό, ας το καταθέσει.
Κ εγω την ιδια αποψη εχω
απλα προς ενημερωση.δεν εχω παρει...
το θεμα ειναι αν την ψυσουμε για χαμηλότερη τιμη ειδωμεω αν καποιος συναγωνιστής εχει κανει προσπαθεια μαζί της
εισαι απαιχτος
παντως σιγουρα 130 μεσω μαμπα ΔΕΝ θα παρειτο θεμα ειναι αν την ψυσουμε για χαμηλότερη τιμη ειδωμεω αν καποιος συναγωνιστής εχει κανει προσπαθεια μαζί της