GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
και εχει ακομα ο καταλογος....αδελφε και νικολ και λιλια αστερια ;)
και εχει ακομα ο καταλογος....αδελφε και νικολ και λιλια αστερια ;)
Σουπερ φιλε.θα δοκιμασω συντομα και ειναικαι πιο νεες ηλικιες
νικολ αστερι την πηρα σαλεμ σε σουιτα με τζακουζι και κρασια και πεσανε και υποβρυχιες πιπες μια χαραΕλλη και νικολ εχω απο τηλ.τοσο καλη η νικολ;
νεες αδελφε 30 ψιλα ;)Επ Τι έχουμε εδώ;
Νέες ηλικίες;
Επ Τι έχουμε εδώ;
Νέες ηλικίες;
νεες αδελφε 30 ψιλα ;)
λιλια φωτο ;) νικολ ειναι σχεδον ιδια αλλα ξανθια λιγο πιο μικρη
TO σχεδόν ιδια που το βρηκες ... πιο μικρη ναι.λιλια φωτο ;) νικολ ειναι σχεδον ιδια αλλα ξανθια λιγο πιο μικρη
Εκει ειναι τα λεφτα Τζιμακοολο επαρχια παιζει τελευταια :-(
Να προχωρησεις φιλε μου αλλα μετα να προωθησεις !Συναντηση προχθεσινη με σβετλανα μελαχροινη απο manna,ευκολη συννενοηση,προκειται για μια γυναικα με καμπυλες μετριου αναστηματος,ωραιο δερμα και με ωραιες αναλογιες,στηθος λιγο πεσμενο,ηλικια γυρω στα σαρανταπεντε,πολυ καλο σοσιαλ,ωραιες υπηρεσιες,και γενικως δεκτικη σε ολα.κοστος 60 ευρω με δυο εκτονωσεις.δεν κοιταει ρολοι.συνισταται σε αυτους που ψαχνουν milf και οχι σιτεμενες τυπου magic η μαγια.εντωμεταξυ την ρωτησα αν εχει φιλες που εξασκουνται στο ιδιο επαγγελμα και ετσι τσιμπησα και δυο τηλεφωνακια μετα απο φωτο που μου εδειξε στο Viber.οι συγκεκριμενες κοπελες δεν ειναι στο mamba ουτε σε στο σαιτ και δουλευουν σε κλειστο κυκλο απο οτι μου ειπε.οποτε στα προσεχως θα προχωρησω.αυτα.
Εκει ειναι τα λεφτα Τζιμακο
Επ ευκαιρια τι γνωρίζουμε για την κυρια Βικτωρια ?
παιδιά επειδή τη συγκεκριμένη τετράδα κοριτσιών τα ξέρω πολύ καλά, ακόμα και τα οικογένειακα τους καλό είναι τα τηλέφωνα να δίνονται με μέτρο και σε αξιόπιστος παίχτες αλλιώς θα χαθούν για όλους, καλύτερα να τις παίρνεται Duo με sveta.αδελφε και νικολ και λιλια αστερια ;)
εμένα μου έστειλε φωτό από 3 φίλες της ....θα δοκιμαστούν όλες προσεχώς...Να προχωρησεις φιλε μου αλλα μετα να προωθησεις !
ποια ειναι νικολ, λιλιανλιλια φωτο ;) νικολ ειναι σχεδον ιδια αλλα ξανθια λιγο πιο μικρη
Είχε εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα και πριν κάνα 10ήμερο εμφανίστηκε ξανά στο μπουρδέλο που δούλευε,Διδυμου 27 και Έλλης 3-συνήθως απογεύματα.
Είχε εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα και πριν κάνα 10ήμερο εμφανίστηκε ξανά στο μπουρδέλο που δούλευε,Διδυμου 27 και Έλλης 3-συνήθως απογεύματα.
και οι δ υο ειναι φιλες της μαυρομαλας της σβετ η λιλιαν ειναι ποιο πισω σε φωτο που ανεβασε ο συναγωνιστης που εχει παντα καλες ινφο και η αλλη η νικολ την οποια εχω παρει κιολας που ειναι αρκετα καλη και ποιο μικρη ηλικιακα απο της προηγουμενες και με ποιο γυμνασμενο σωμαποια ειναι νικολ, λιλιαν