jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μωρε απαντάει, αλλα δε βγαινει εκτός στούντιο! Τώρα τουράρει προς Βόλο μεριά!
ολο επαρχια παιζει τελευταια :-(
μωρε απαντάει, αλλα δε βγαινει εκτός στούντιο! Τώρα τουράρει προς Βόλο μεριά!
στούντιο ΒούρβαχηΣτεφανία; εκτός από μια μασατζού, που δεν μου αρέσει εμφανισιακά, δεν πάει σε κάποια άλλη το μυαλό μου. Από μάμπα κι αυτή;
Στεφανία; εκτός από μια μασατζού, που δεν μου αρέσει εμφανισιακά, δεν πάει σε κάποια άλλη το μυαλό μου. Από μάμπα κι αυτή;
...στούντιο Βούρβαχη
Ok, την βρήκα στο (*****)
Παραείναι μπαμπάτσικη για τα γούστα μου.
Το λύσαμε κι αυτό.
2η κούρσα, όπως θα έλεγε κι ο Ζαντρέν, με την Σβετ την μελαχροινή () χθες, το ίδιο πετυχημένη με τη πρώτη προ μηνός, και λόγω μεγαλύτερης εξοικείωσης ίσως ένα κλικ πιο πάνω.
Η κοπέλα είναι επαγγελματίας μεν, αλλά με την καλή έννοια του όρου, δηλ. σέβεται τον πελάτη της, τα χρήματα που ζητάει τα δουλεύει και με το παραπάνω (€60 για συνεδρία μέχρι 1,5 ώρας, +€20 για πρωκτικό, για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν) και την φανέλα την ιδρώνει, ιδιαίτερα άμα της φερθείς σωστά και την περιποιηθείς ανάλογα.
Η φωτό της από κάτω είναι δανεισμένη από τον τοίχο της Στέλλας, και αν και την δείχνει ένα-δύο κλικ πιο λεπτή, εντούτοις είναι αντιπροσωπευτική. Πρόκειται δηλ. για μια καλοφτιαγμένη μιλφ, με ο,τι θετικό (κυρίως) ή αρνητικό αυτό συνεπάγεται.
παίζει μήπως και καμιά αγγελία με τηλ. για εμάς που δεν έχουμε μαμπα?
μονο μεσω mamba φιλε
οι φιλες καλες μπαγασα ;) εεεΣυναντηση προχθεσινη με σβετλανα μελαχροινη απο manna,ευκολη συννενοηση,προκειται για μια γυναικα με καμπυλες μετριου αναστηματος,ωραιο δερμα και με ωραιες αναλογιες,στηθος λιγο πεσμενο,ηλικια γυρω στα σαρανταπεντε,πολυ καλο σοσιαλ,ωραιες υπηρεσιες,και γενικως δεκτικη σε ολα.κοστος 60 ευρω με δυο εκτονωσεις.δεν κοιταει ρολοι.συνισταται σε αυτους που ψαχνουν milf και οχι σιτεμενες τυπου magic η μαγια.εντωμεταξυ την ρωτησα αν εχει φιλες που εξασκουνται στο ιδιο επαγγελμα και ετσι τσιμπησα και δυο τηλεφωνακια μετα απο φωτο που μου εδειξε στο Viber.οι συγκεκριμενες κοπελες δεν ειναι στο mamba ουτε σε στο σαιτ και δουλευουν σε κλειστο κυκλο απο οτι μου ειπε.οποτε στα προσεχως θα προχωρησω.αυτα.
αδελφε και νικολ και λιλια αστερια ;)χα χα
ετσι ετσι
μην λες ονοματα θα μας πανε μεσα μπορει τα κοριτσια να μην θελουν ναναι παρθενεςαδελφε και νικολ και λιλια αστερια ;)
αδελφε και νικολ και λιλια αστερια ;)
παρτουζα με την σβετ να την παρεις ;) παρε μια και το εκαβ εγω ευτηχως βγηκα ζωντανος απο τα χερια τουςΣουπερ φιλε.θα δοκιμασω συντομα και ειναικαι πιο νεες ηλικιες
Βαλε φιλε ολοκληρο το link για στεφανια