Fragkiskos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 278
- Πόντοι
- 281
Εγώ δεν κατάλαβα, η Φοίβη τον έστησε ή η άλλη η ξανθούλα (πρώην glamour)
Σχετικά με την Lana της μίλησα μεσω mamba και μου είπε για 60 ευρώ στη μία ώρα με δύο εκτονώσεις χωρίς κώλο. Νομίζω ότι είναι πολλά για μία 50+ γυναίκα. Έχει μήπως κάποιος κάτι να πει σχετικά με τις τιμές της?
Εγώ δεν κατάλαβα, η Φοίβη τον έστησε ή η άλλη η ξανθούλα (πρώην glamour)
Εμενα.αυτη που ειναι στην φωτο διπλα της με το μπουρνουζι μου θυμιζει ενα κοριτσι απο στριπτιζαδικο... αν και δεν ειμαι σιγουρος
Τελικά δεν μας απάντησες....
Ασε θα απαντήσω εγώ... η κιουρία με εστησε στο ραντεβού και πήγε για μπάνιο, την είδα στο δρόμο με την φίλη της... και είχε απόλυτο δίκιο ο Ωραίος, απλά συμπαθητική φάτσα αλλά μπαμπάτσικη, 65 + τα κιλά σίγουρα..
Οι φωτό του προφίλ της στο μάμπα είναι κλεμμένες από το ινστα της Αλεξάνδρας Μερκούλοβα, αθλήτριας ολυμπιακού επιπέδου ρυθμικής γυμναστικής...
Στα 50 - κιλά....
Γι αυτό Δημητράκη Χαιρόπουλε ή όπως αλλοιώς σε λένε....
Μα να μη λές μαλακίες παιδί μου....
Kαι γιατί δεν μας το λες ρε καστανά τόσες μέρες; Που να ξέρω με το κάθε τρολλ που στέλνει ότι να ναι φωτογραφίες... Είδες να γράφω ότι τη συνάντησα πουθενά;
Δικες της ειναι ρε οι φωτογραφίες, πολύ καλό κορμί. Ειναι ωραίος μούνος α
Αυτό σου λέω κι εγώ παπαρίδη... αφού δεν έχεις δοκιμάσει πώς γράφεις τα παραπάνω; Ε;
Εγώ ο βλάκας σου βρήκα ποιά Δεν θα γαμήσεις....
Το λες και μόνος σου.
Είσαι τόσο βλάκας που έφαγες και στήσιμο από την ανύπαρκτη
ποια Λανα.Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Λανα;Ευχαριστώ
.......
Τώρα που την είδα στην πραγματικότητα μέχρι 65 της έδινα... ένα ευρώ για κάθε κιλό....
εξαρταται το άθλημα όμως... με 1.65 κ κοντά 70 κιλάκια για παλαιστή τη κόβωΕνδιαφέρον και μάλιστα με αθλητικό σώμα όπως γράφει