Δεν είναι του επαγγέλματος. Μου την είπε μόλις της πρότεινα ραντεβού με δωράκι του στυλ εδώ ψάχνεις να βρεις πουτανες;
Δεν το συνέχισα γιατί θα την διαολοστελνα.
...σε ψυχαναλυσε
Δεν είναι του επαγγέλματος. Μου την είπε μόλις της πρότεινα ραντεβού με δωράκι του στυλ εδώ ψάχνεις να βρεις πουτανες;
Δεν το συνέχισα γιατί θα την διαολοστελνα.
Εμένα πάντως η μία μου είπε ότι μενει στο Atlantic και η άλλη Zen... Σε συνομιλίες ξεχωριστά με την καθεμιά και με μια μέρα διαφορά!
Μάλλον δεν εχουν δουλειά!Καλημέρα η Φοίβη 100€ για 2 ώρες μου είπε. Μετά δεν απάντησε μάλλον την πηρε ο ύπνος !!
Είναι στο ιδιο δωμάτιο με την κοπελια που έχει πολυ ωραίο πρόσωπο και κανονικό με plus κιλα σώμα (ριμαδα διαθλαση!
Κοντεψε να μουλιασει στο τζακούζι οση ώρα ήμουν με την απο πανω.
Αυτη η Φοιβη..πως ειναι; Γεματουλα οπως στην φωτο του προφιλ η αδυνατη πετιτ οπως στη 2 η φωτο;
Η απο πανω στα του αγωνα κάνει οραλ w/o και περιποιηται και μπαλες, cim, 69, δέχεται οραλ όπου και τελείωσε αλλά χρειάζεται ώρα να ασχοληθεις, gfe κατασταση , δεν παίρνει πρωτοβουλίες, αντέχει σφυροκοπημα.
Το καλύτερο ήταν η συγκατοικος μεσα στο τζακούζι γυμνή πινωντας κρασί και να μας βλεπει. Δυστυχώς δε δούλευε εκείνη την ημέρα αλλα από την αυριανη.
Θα μείνουν 10μερες είπαν.
Σορυ κατι εγινε λαθος στο πιο κατω μνμ.
Ηθελα να ρωτησω τον συναδελφο, αυτη η Φοιβη πως ειναι;
Γεματουλα οπως στη φωτο του προφιλ η αδυνατη petite οπως στη 2η φωτο; :-(
Το μυστηριο παει προς εξιχνιαση..Αν η Φοίβη είναι γεματούλα ούτε η φωτό του προφίλ είναι δικιά της... ούτε η άλλη φωτό στο δωμάτιο...
τις ποδάρες που βγαίνουν από κάτω εσύ τις λές γεμάτες...???
εγώ τις βρίσκω καρα-γυμνασμένες... για πρώην μπαλαρίνα ή αθλήτρια την κόβω αυτήν στις φωτό...
οπότε αν όπως λέει ο Ωραίος είναι παχουλούλα τότε οι φωτό δεν είναι δικές της...
αν όμως δεν βγήκε από το τζακούζι ούτε στιγμή...??? και με την διάθλαση του νερού...
χρήζει αυτοψίας...
Την πήρες; Την είδες με τα μάτια σου; Και δεν αξίζει το κατοστάρι;Δικες της ειναι ρε οι φωτογραφίες, πολύ καλό κορμί. Ειναι ωραίος μούνος αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το 100αρι.
Αν η Φοίβη είναι γεματούλα ούτε η φωτό του προφίλ είναι δικιά της... ούτε η άλλη φωτό στο δωμάτιο...
τις ποδάρες που βγαίνουν από κάτω εσύ τις λές γεμάτες...???
εγώ τις βρίσκω καρα-γυμνασμένες... για πρώην μπαλαρίνα ή αθλήτρια την κόβω αυτήν στις φωτό...
οπότε αν όπως λέει ο Ωραίος είναι παχουλούλα τότε οι φωτό δεν είναι δικές της...
αν όμως δεν βγήκε από το τζακούζι ούτε στιγμή...??? και με την διάθλαση του νερού...
χρήζει αυτοψίας...
Δικες της ειναι ρε οι φωτογραφίες, πολύ καλό κορμί. Ειναι ωραίος μούνος αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το 100αρι.
Ευχαριστούμε πολύ για την αποκαθήλωση αγαπητε συντροφεΤελικά δεν μας απάντησες....
Ασε θα απαντήσω εγώ... η κιουρία με εστησε στο ραντεβού και πήγε για μπάνιο, την είδα στο δρόμο με την φίλη της... και είχε απόλυτο δίκιο ο Ωραίος, απλά συμπαθητική φάτσα αλλά μπαμπάτσικη, 65 + τα κιλά σίγουρα..
Οι φωτό του προφίλ της στο μάμπα είναι κλεμμένες από το ινστα της Αλεξάνδρας Μερκούλοβα, αθλήτριας ολυμπιακού επιπέδου ρυθμικής γυμναστικής...
Στα 50 - κιλά....
Γι αυτό Δημητράκη Χαιρόπουλε ή όπως αλλοιώς σε λένε....
Μα να μη λές μαλακίες παιδί μου....
Τελικά δεν μας απάντησες....
Ασε θα απαντήσω εγώ... η κιουρία με εστησε στο ραντεβού και πήγε για μπάνιο, την είδα στο δρόμο με την φίλη της... και είχε απόλυτο δίκιο ο Ωραίος, απλά συμπαθητική φάτσα αλλά μπαμπάτσικη, 65 + τα κιλά σίγουρα..
Οι φωτό του προφίλ της στο μάμπα είναι κλεμμένες από το ινστα της Αλεξάνδρας Μερκούλοβα, αθλήτριας ολυμπιακού επιπέδου ρυθμικής γυμναστικής...
Στα 50 - κιλά....
Γι αυτό Δημητράκη Χαιρόπουλε ή όπως αλλοιώς σε λένε....
Μα να μη λές μαλακίες παιδί μου....
Εμενα.αυτη που ειναι στην φωτο διπλα της με το μπουρνουζι μου θυμιζει ενα κοριτσι απο στριπτιζαδικο... αν και δεν ειμαι σιγουροςΤην πήρες; Την είδες με τα μάτια σου; Και δεν αξίζει το κατοστάρι;
Γιατί; Αφού είναι ωραίος μούνος....
Εμένα πάντως κάποια μου θυμίζει... και όχι απαραίτητα πουτάνα...