Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
της εχω στο κινητο οχι στο pc..το πρωτο που ρωτησα ηταν για τα 80 κιλα που δεν το ειχα προσεξει και μου ειπε τοσο ειναι..
να ο ποιο σκληρος διαπραγματευτης υποκλινομαι την κερδισεςπληροφοριακα,δεχτηκε με 50,αλλα ουτε 30 δεν εδινα,λογω κιλων και φωτο που μου εστειλε..
και σε μένα δέχτηκε με 50 αλλά χωρίς λοκωνα ο ποιο σκληρος διαπραγματευτης υποκλινομαι την κερδισες
φιλαρακι με και χωρις συγχαρητηρια κερδισες ;) ειδες φωτο της κυριας?και σε μένα δέχτηκε με 50 αλλά χωρίς λοκω
τα σεβη μου...πληροφοριακα,δεχτηκε με 50,αλλα ουτε 30 δεν εδινα,λογω κιλων και φωτο που μου εστειλε..
τα σεβη μου...
ξερουμε εννοηται φιλε τι μας περασες μπρικια κολαμε η πεταλωνουμε τζιτζικια ;) οτι δεν παιζη μπαλα οποτε τζαμπα χαρηκεςγαμευσιμο!ξερουμε τιποτα
βρε πουστη ολες τις ξερεις,ασε κ κανενα κοκκαλο για μας. .για πες για την κυρα τιποτα!ξερουμε εννοηται φιλε τι μας περασες ;) οτι δεν παιζη μπαλα
πηρα φωτος αλλα επειδη τα θελει ο κωλος σας θα σας στειλω ή θα τις βαλω εδω ΑΦΟΥ φατε κ πιειτε για να τα βγαλετε! γιατι μονο ετσι καταλαβαινετε! βλεπετε μουνι να θελει δωρακι κ αμεσως τρεχετε σταδιαλα.... α! μη ξεχασω! τα 80 ισχυουν κ με το παραπανω!
ε οχιι και πουστηςςς διαμαρτυρομαι εντονος αφου δεν παιζη ρε τι να σου πω ειναι πολλα χρονια η κυρια που βολταρει πριν δεν...... εκτος αν λογω κρισης εχει αλλαξει κατι ;)βρε πουστη ολες τις ξερεις,ασε κ κανενα κοκκαλο για μας. .για πες για την κυρα τιποτα!
80 κιλα?εγω ειμαι 75 θα με βρεις αφισα μετα απο ραντεβου.θελεις αυτην ρε επειδη ξερω οτι δεν εισαι σαβουρογαμης ;)
100 τα παντα ολα 1,30 λεπτα
δυνατη η θεια...ε οχιι και πουστηςςς διαμαρτυρομαι εντονος αφου δεν παιζη ρε τι να σου πω ειναι πολλα χρονια η κυρια που βολταρει πριν δεν...... εκτος αν λογω κρισης εχει αλλαξει κατι ;)
ε ναι ρε αυτο θελω80 κιλα?εγω ειμαι 75 θα με βρεις αφισα μετα απο ραντεβου.
αιντε παληκαρια ορματε στην θεια ;)δυνατη η θεια...
εσυ να μην χασειςβρε πουστη ολες τις ξερεις,ασε κ κανενα κοκκαλο για μας. .για πες για την κυρα τιποτα!
δυσκολο καθως δεν εχουμε μαμπααιντε παληκαρια ορματε στην θεια ;)
ευκαιρια να οικοδομησεις ενα προφιλ στο μαμπα περνανε και κατι καλα κομματια που και που μισο να σε παραπεπψω στον ειδικο επι του χτησιματος ;) ορμα γιαννηδυσκολο καθως δεν εχουμε μαμπα