anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
βαρυ κοκκαλο εχει....Με 100 που ζηταει, δυσκολο να δοκιμασει κανεις,
Ειναι και τα 80 κιλα που προβληματιζουν....η ηλικια που δεν ξερουμε κι αν αληθευει....
βαρυ κοκκαλο εχει....Με 100 που ζηταει, δυσκολο να δοκιμασει κανεις,
Ειναι και τα 80 κιλα που προβληματιζουν....η ηλικια που δεν ξερουμε κι αν αληθευει....
Eίναι VIP. Μήνυμα δεν μπορούμε να στείλουμε.
εστειλα κανονικα, δεν ειναι vipEίναι VIP. Μήνυμα δεν μπορούμε να στείλουμε.
Eίναι VIP. Μήνυμα δεν μπορούμε να στείλουμε.
Ναι...αλλά δεν το κόβω κιόλας....να μου πεις πόσο πιο πολυ χχχχ να είναι...και πάλι γούστα είναι αυτά !Εχει δώσει σε κανένα φώτο αληθινές????
μολις πηρα φωτο οποιος θελει της στελνωΕχει δώσει σε κανένα φώτο αληθινές????
Ναι...αλλά δεν το κόβω κιόλας....να μου πεις πόσο πιο πολυ χχχχ να είναι...και πάλι γούστα είναι αυτά !
μολις πηρα φωτο οποιος θελει της στελνω
στειλε μου το εμαιλ σου πμ φιλαρακι ;)Από περιέργια και μόνο, θα ήθελα να τις δω. Εάν έχετε την ευγενή καλοσύνη ;)
μπορω να εχω και εγω?μολις πηρα φωτο οποιος θελει της στελνω
filaraki αργησες εγω τελειωσα κιολας της διαπραγματευσης εννοωπηρα φωτος αλλα επειδη τα θελει ο κωλος σας θα σας στειλω ή θα τις βαλω εδω ΑΦΟΥ φατε κ πιειτε για να τα βγαλετε! γιατι μονο ετσι καταλαβαινετε! βλεπετε μουνι να θελει δωρακι κ αμεσως τρεχετε σταδιαλα.... α! μη ξεχασω! τα 80 ισχυουν κ με το παραπανω!
εμαιλ σου πμμπορω να εχω και εγω?
Αιιιιντε. Ποιος την κουβαλάει κάθε χρονο τετοια εποχη και μενει σε στρατωνα κοντα στης Αμφιθέας ? λες ναρχεται μονη της , ν αλλαζει κινητα , να νοικιαζει σπιτι για δυο μηνες ?????RE Αφου λενε οτι η κατριν ειναι η μαρλεν τι σχεση εχει με την καλλιροης?
επειδη εχω παρει απο εκει δεν μου την προτεινανε ποτε.αλλα αφου το ξερεις οκ παω πασοΑιιιιντε. Ποιος την κουβαλάει κάθε χρονο τετοια εποχη και μενει σε στρατωνα κοντα στης Αμφιθέας ? λες ναρχεται μονη της , ν αλλαζει κινητα , να νοικιαζει σπιτι για δυο μηνες ?????
Είναι εποχιακη αλλα περυσι τσακωθηκε και μπορει φετος να πατρωναρεται αλλουεπειδη εχω παρει απο εκει δεν μου την προτεινανε ποτε.αλλα αφου το ξερεις οκ παω πασο
πληροφοριακα,δεχτηκε με 50,αλλα ουτε 30 δεν εδινα,λογω κιλων και φωτο που μου εστειλε..ΜΕΤα απο σκληρες διαπραγματευσης τη τσακαλωτος και αρ....α μαντολες ;) επεσε στα 90 λεπτα 100 euro
πληροφοριακα,δεχτηκε με 50,αλλα ουτε 30 δεν εδινα,λογω κιλων και φωτο που μου εστειλε..