ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 39.887
- Πόντοι
- 6.756
Όλο τό βράδυ μαν με τήν Μαλβίνα θά μας μαζεύουν μετά με τό κουταλάκι![]()

Όλο τό βράδυ μαν με τήν Μαλβίνα θά μας μαζεύουν μετά με τό κουταλάκι![]()
Αναμφίβολα είσαι κουκλαρα!!! Την διαφορά ομως εδώ την κάνει το τζάκετ σου…Καλημέρα, για σήμερα διαθέσιμη από 20:00 και Παρασκευή από 14:00![]()
![]()
Η πιο όμορφη φωτογραφία που έχεις ανεβάσει με διαφορά .Καλημέρα, για σήμερα διαθέσιμη από 20:00 και Παρασκευή από 14:00![]()
![]()
Ρε 'σεις, μόνο εγώ παρατήρησα την αλλαγή κουρτίνας?Καλημέρα, για σήμερα διαθέσιμη από 20:00 και Παρασκευή από 14:00![]()
![]()
Ω να σουΚαλημέρα, για σήμερα διαθέσιμη από 20:00 και Παρασκευή από 14:00![]()
![]()
Εδώ και αρκετό καιρό..Ρε 'σεις, μόνο εγώ παρατήρησα την αλλαγή κουρτίνας?
Νομίζω πρέπει να αναθεωρήσεις.Εδώ και αρκετό καιρό..
Καλημέρα, για σήμερα διαθέσιμη από 20:00 και Παρασκευή από 14:00![]()
![]()
Εισαι ερωτας μωρο μου....Καλημέρα, για σήμερα διαθέσιμη από 20:00 και Παρασκευή από 14:00![]()
![]()
και βεβαια δεν σε ξεχασα.πως να γινοταν αυτο αλλωστε?θα τα πουμε συντομα.Θα κλείσουμε 2 χρόνια που δεν έχουμε ειδωθεί σε λίγο καιρό, ελπίζω να μη με ξέχασες..![]()
προβληματιστικα πολυ ..σκεφτηκα πολλες ωρες .... Τελικα αποφασισαΚαλό βράδυ..
![]()
![]()
Και περίμενα να ανέβουμε rank..προβληματιστικα πολυ ..σκεφτηκα πολλες ωρες .... Τελικα αποφασισα
.
.
.
ειναι Καλη!!!!! χαχχαχα
πας καλα συντομα θα γινεις υπολοχαγος Μαλβινα !!!!! χαχαχΚαι περίμενα να ανέβουμε rank..
πας καλα συντομα θα γινεις υπολοχαγος Μαλβινα !!!!! χαχαχ
και οπως ελεγε και η τρισμεγιστη Μαλβινα...
Έλεγε επίσης ότι άμα δεν μπορείς να έχεις αυτό που θες, κοίτα να θες αυτό που έχεις..και οπως ελεγε και η τρισμεγιστη Μαλβινα...
Οταν ειμαι στο βολαν με βολευει το κολαν....
Για αυτο κι εσυ παιρνεις task να ανεβασεις foto με κολαν .... χαχαχχα
αυτο θελω!!!!! χαχααΈλεγε επίσης ότι άμα δεν μπορείς να έχεις αυτό που θες, κοίτα να θες αυτό που έχεις..![]()