james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.478
- Πόντοι
- 11.645
ρε γιατί με λες ψευτη?Σε λίγο θα με κάνεις και ανηψιό; Ειστε ένας πανέξυπνος εσείς , κάποιες φορές σας πιάνω κάποιες όχι
ρε γιατί με λες ψευτη?Σε λίγο θα με κάνεις και ανηψιό; Ειστε ένας πανέξυπνος εσείς , κάποιες φορές σας πιάνω κάποιες όχι
Ελα που δεν κοίταξες το χέρι πονηρούλη Σε τα μας;ρε γιατί με λες ψευτη?
Ωχ έπεσε σύρμα. όχι κυρία μου μπείτε στην παρέα μας.Παιδιά αν ενοχλώ μου λέτε ε..
Οχι φυσικα!θα σου αφιερωσουμε κ τραγουδι!Παιδιά αν ενοχλώ μου λέτε ε..
όχι ρε μνπνο, αν δεν έκανες κόμεντ, ούτε που θα το'βλεπα!!!Ελα που δεν κοίταξες το χέρι πονηρούλη Σε τα μας;
Σαν να μας λέει ευγενικά τα "κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία"Ωχ έπεσε σύρμα. όχι κυρία μου μπείτε στην παρέα μας.
Λες ε . Λογικό, θα κάνω την αρχή και θα αποχωρήσω.... ούτε τα μάτια της δεν είδα, πως θα κοιμηθώ σήμεραΣαν να μας λέει ευγενικά τα "κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία"
Θα σου στείλω τα δικά μου με τσιμπλεςΛες ε . Λογικό, θα κάνω την αρχή και θα αποχωρήσω.... ούτε τα μάτια της δεν είδα, πως θα κοιμηθώ σήμερα
Έλα να σου τα στείλω σε pm..Λες ε . Λογικό, θα κάνω την αρχή και θα αποχωρήσω.... ούτε τα μάτια της δεν είδα, πως θα κοιμηθώ σήμερα
Έχεις τον τρόπο σου να με κερδίζεις. Παρ΄ όλ΄ αυτά ανυπομονώ κάποια μέρα να τα δω liveΈλα να σου τα στείλω σε pm..
Αισθησιακή, το λιγότεροΔιαθεσιμότητα για Σάββατο ως αργά βράδυ.