DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 37.331
Καλησπέρα! Πώς είστε?

Καλησπέρα όμορφη.Καλησπέρα! Πώς είστε?![]()
ΚαλησπερααααααααΚαλησπέρα! Πώς είστε?![]()
Μας λείπειςΚαλησπέρα! Πώς είστε?![]()
ΚαλησπέραΚαλησπέρα! Πώς είστε?![]()
τι είμαστε εδώ τουίτερ;;;Καλησπέρα! Πώς είστε?![]()
Προσεχως καλυτερα!!! χααχΚαλησπέρα! Πώς είστε?![]()
Παντρεμένος με την προστακτική κι εσύ ε? Καταλαβαίνω..τι είμαστε εδώ τουίτερ;;;
ανέβασε φωτό με κώλο
Καλησπέρα Δεσποινίς Μαλβίνα! Κ καλή βραδιά! Μηπως θα μπορουσατε να μας ανεβάσετε μια φωτογραφία με τα υπέροχα οπίσθια σας; Κ αν καταφέρετε να ειστε διαθέσιμη μεσημεριανές ώρες για να τον θαυμάσουμε από κοντά;;;; Ευχαριστούμε!Παντρεμένος με την προστακτική κι εσύ ε? Καταλαβαίνω..
προτιμώ την προστακτική! ξερνάωΚαλησπέρα Δεσποινίς Μαλβίνα! Κ καλή βραδιά! Μηπως θα μπορουσατε να μας ανεβάσετε μια φωτογραφία με τα υπέροχα οπίσθια σας; Κ αν καταφέρετε να ειστε διαθέσιμη μεσημεριανές ώρες για να τον θαυμάσουμε από κοντά;;;; Ευχαριστούμε!
Έχω πει αρκετές φορές ότι δεν δουλεύω μεσημέρια πλέον εκτός σπανίων εξαιρέσεων.Καλησπέρα Δεσποινίς Μαλβίνα! Κ καλή βραδιά! Μηπως θα μπορουσατε να μας ανεβάσετε μια φωτογραφία με τα υπέροχα οπίσθια σας; Κ αν καταφέρετε να ειστε διαθέσιμη μεσημεριανές ώρες για να τον θαυμάσουμε από κοντά;;;; Ευχαριστούμε!
Καλα κανειςΈχω πει αρκετές φορές ότι δεν δουλεύω μεσημέρια πλέον εκτός σπανίων εξαιρέσεων.
Οι ώρες είναι 17:00-02:00 όπως γράφω και στις πληροφορίες.
Άμα ξερνάτε, τι ακριβώς κάνετε εδώ? Ερώτηση γενικού ενδιαφέροντοςπροτιμώ την προστακτική! ξερνάω![]()
Καλησπέρα , αναμένω να περάσει το σημερινό βράδυ για να βρεθούμε για πρώτη φορά αύριοΚαλησπέρα! Πώς είστε?![]()
See you tomorrow..!Καλησπέρα , αναμένω να περάσει το σημερινό βράδυ για να βρεθούμε για πρώτη φορά αύριο
14.00 με 17.00 η ώρα των περισσότερων παντρεμένων...τσάκισες τα όνειρα πολλών αυτή τη στιγμή...αλλά και τι α κανς...τα φιλιά μου anyway..Έχω πει αρκετές φορές ότι δεν δουλεύω μεσημέρια πλέον εκτός σπανίων εξαιρέσεων.
Οι ώρες είναι 17:00-02:00 όπως γράφω και στις πληροφορίες.
Περιμένουμε να σχολάσουμε να πάμε για ύπνοΚαλησπέρα! Πώς είστε?![]()
Ολες οι Ρωσιδες ειναι κουκλαρες!!Τι πανεμορφο μωρο εισαι συ!!!!