Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.896
- Πόντοι
- 2.256
Φοβάται μη δει πουλάκι..
Φοβάται μη δει πουλάκι..
ποιο είναι το δυνατό σου σημείο??ελπίζω να είναι αυτό που πιστεύω....Για όσους είναι επισκέπτες και δεν μπορούν να δουν την υπογραφή, το τηλέφωνο είναι 6978072406 και οι πληροφορίες στο προφίλ μου στο «Σχετικά»
@Spiros_73ποιο είναι το δυνατό σου σημείο??ελπίζω να είναι αυτό που πιστεύω....
Εγώ περιμένω πως και πως να περάσουν οι "διακοπές"Για όσους είναι επισκέπτες και δεν μπορούν να δουν την υπογραφή, το τηλέφωνο είναι 6978072406 και οι πληροφορίες στο προφίλ μου στο «Σχετικά»
οχι....
Εγώ που δεν στροφάρω ιδιαίτερα, μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι εστί "press2" ?
Ααααα…το ξέρεις το press2οχι....
νομιζω οτι ο αριθμος 2 δεν υπαρχει καν στο καντραν!ειναι ντροπαλο κωλαρακι
Αλήθεια τώρα;;;Εγώ που δεν στροφάρω ιδιαίτερα, μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι εστί "press2" ?
ΥΓ: απ’αυτές είσαι… ναι!!Εγώ που δεν στροφάρω ιδιαίτερα…
δεν νομίζω το κορίτσι να γουστάρει αυτές τις μαλακίες που λέτε.........απλά κάνει τα στραβά μάτια!!!!!!!!Ααααα…το ξέρεις το press2
Ε σε τι αναφέρεσαι ρε φίλε coconut???
πρωκτικο .....μαλακίες δηλαδήΕγώ που δεν στροφάρω ιδιαίτερα, μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι εστί "press2" ?
καλη ξεκουραση και να περασεις υπεροχαΚαλησπέρα σε όλους, ελπίζω να μου είστε καλά..
Διαθέσιμη από 7 του Γενάρη.
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε τύπε;δεν νομίζω το κορίτσι να γουστάρει αυτές τις μαλακίες που λέτε...
εχω........Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε τύπε;
Έχω την αίσθηση ότι αν την ενοχλούσε θα μου το έλεγε (προσωπικά) όπως κάθε φορά όταν γίνεται κάτι που την ενοχλεί!!
Νομίζω ότι είναι θέμα αίσθησης του χιούμορ! Το δικό σου προφανώς δεν είναι συμβατό με το δικό μας…
ΥΓ: το δυνατό της σημείο (αυτό που ελπίζεις) θα μας το πεις;
Ελα ρε, λέγε τι ελπίζεις να είναι το δυνατό της σημείο! Μας…γκάστρωσες!!εχω........
Το μαγείρεμα???Ελα ρε, λέγε τι ελπίζεις να είναι το δυνατό της σημείο! Μας…γκάστρωσες!!
Στην τελική, μπορεί να ξέρουμε κ να σε βοηθήσουμε…
Ή μήπως το σιδέρωμα;;;Το μαγείρεμα???
η δουλεια!!!!!!!!!! ...........η μηπως οχι?Ελα ρε, λέγε τι ελπίζεις να είναι το δυνατό της σημείο! Μας…γκάστρωσες!!
Στην τελική, μπορεί να ξέρουμε κ να σε βοηθήσουμε…