John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.305
- Πόντοι
- 2.846
ΠοίημαΚαλό βράδυ
ΠοίημαΚαλό βράδυ
Κολασμένο στήσιμο! Όλα τα λεφτά!Καλό βράδυ
Πως να είναι καλό το βράδυ μετά από αυτήν την φώτο???Καλό βράδυ
Θέα για ατελείωτο γλυψιμο.Καλό βράδυ
Μη με μεγαλώνετε βρε πριν την ώρα μου, είμαι γεννηθείσα το 2001..Αν και θεωρώ πλέον ανούσιο να μοιράζομαι εντυπώσεις για κορίτσια που δεν έχουν καρτέλα με την λογική ότι αυτές χάνονται γρήγορα στις ατελείωτες σελίδες ενός νήματος θα ήθελα να γράψω λίγα πραγματακια για την συνάντηση μου με την νηματοθετρια.
Αρχικά πρόκειται για μια γυναίκα γύρω στα 25 πάνω κάτω με χαρακτηριστική σλαβική ομορφιά. Ψηλή, στρογγυλό πρόσωπο, μεγάλα εκφραστικά μάτια.
Πρόσωπο γενικά πολύ όμορφο με όλα τα χαρακτηριστικά του σε αρμονία. βαμμένη τόσο όσο για να τονίσει τα δυνατά της σημεία. Μαλλί μέχρι τους ώμους προσεγμένο και περιποιημένο.
Το σώμα της από τις φωτογραφίες το περίμενα ένα κλικ πιο αδυνατο. Δεν θα έλεγα ότι έχει περιττά κιλά για τους λόγους ότι
Α) είναι τυχερή και τα κιλά πάνε στα σωστά σημεία
Β) ρίχνει δουλειά στο γυμναστήριο με ωραία αποτελέσματα (γράμμωση στη πλάτη, σφιχτή κωλαρα).
Αν το συνεχίσει/εντατικοποιήσει θα μιλάμε για υπερτουμπανο. Γενικά θα
το περιέγραφα ως θηλυκό και σεξουαλικό.
Στο σεξ είναι δοτική με μεγάλες αντοχές (ή τουλάχιστον μεγαλύτερες από τις δικές μου) και δίνει την εντύπωση ότι θέλει να περάσει και η ίδια καλά. Το στοματικό ωραίο, φαίνεται ότι είναι απόφοιτος της σοβιετικής σχολής πεο-περιποιησης.
Σαν τελευταίο γενικό σχόλιο να πω ότι από το ξεκίνημα μου στο σπορ έχω θέσει κάποια οικονομικά όρια στον εαυτό μου με την λογική ότι καμία συνάντηση δεν αξίζει για πάνω από Χ/ώρα. Βάζω Χ γιατί λόγω πληθωρισμού όλα έχουν πάρει ανηφόρα δικαίως ή αδίκως. Σπάνια έχει υπερβεί αυτό το όριο και αυτή είναι η πρώτη φορά που πάω στα 150/ώρα. Επίσης θεωρώ ότι οσο ανεβαίνει η τιμή τόσο αντίστοιχα ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις. With that being said, όταν σκάει μπροστά μου μια κοπέλα ντυμένη και βαμμένη στην πένα, πεντακάθαρη και μοσχομυριστη, με ένα σετ σέξι εσώρουχα, με ευχάριστη διάθεση έτοιμη να τα δώσει όλα για να με ικανοποιήσει, με μια πολύ ωραία εμφάνιση και δύο πανέμορφες τρυπουλες.. Ε ναι μπορώ να πω όχι μόνο χαλάλι το 150, αλλά και σε σύγκριση πάντα με τον ανταγωνισμό δίκαιη τιμή.
Στα αρνητικά θα πω ότι είναι δύσκολο να κλείσεις ραντεβού, κατανοητό ότι έχει μεγάλη ζήτηση, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο να κλείνουμε 2-3 μέρες εκ των προτέρων γιατί όλοι έχουμε τις υποχρεώσεις μας.
Επίσης προσωπικά δεν μου άρεσαν τα τατού της με εξαίρεση ένα πολύ όμορφο που έχει στην κοιλιά.
Αυτά τα πολύ λίγα.
ωραια χρονια τοτε!!!!!!!!!!!!!!!Μη με μεγαλώνετε βρε πριν την ώρα μου, είμαι γεννηθείσα το 2001..
Ευχαριστώ πολύ για την κριτική σου.
Ήμουν σε πολύ "πρώιμο" στάδιο για να κρίνω..ωραια χρονια τοτε!!!!!!!!!!!!!!!
μονο που ηρθες στον κοσμο εσυ φτανει!!!!!!!! ...και ας μας γαμας τα μυαλα !!!!!!!!Ήμουν σε πολύ "πρώιμο" στάδιο για να κρίνω..
Κόλλησαν τα μπούτια μου από το μελάκι ανάμεσα..μονο που ηρθες στον κοσμο εσυ φτανει!!!!!!!! ...και ας μας γαμας τα μυαλα !!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κολλησες απο τα μελια η ακομα??????
ε τοτε θα γλειψουμε καλα καλα το μελακι...για να ανοιξουν τα μπουτακια!!!!!!!!!!Κόλλησαν τα μπούτια μου από το μελάκι ανάμεσα..
Η Ελλάδα μπήκε στην ευρωζώνη ,έγινε η τρομοκρατική ενέργεια στις ΗΠΑ και πρέπει να γράψει η ιστορία ότι η Μαλβίνα γεννήθηκεΜη με μεγαλώνετε βρε πριν την ώρα μου, είμαι γεννηθείσα το 2001..
Ευχαριστώ πολύ για την κριτική σου.
Κρατα μου το 21!!κερναω και καφε!Όσον αφορά το giveaway 2ωρο στα 150 ευρώ για 3 άτομα, η διαδικασία είναι απλή. Διαλέγετε ένα νούμερο ο καθένας από το 1 ως το 50 και αρχές Δεκεμβρίου μέσω random.org θα βγουν τα νούμερα/οι νικητές.
Το 7Όσον αφορά το giveaway 2ωρο στα 150 ευρώ για 3 άτομα, η διαδικασία είναι απλή. Διαλέγετε ένα νούμερο ο καθένας από το 1 ως το 50 και αρχές Δεκεμβρίου μέσω random.org θα βγουν τα νούμερα/οι νικητές.
34Όσον αφορά το giveaway 2ωρο στα 150 ευρώ για 3 άτομα, η διαδικασία είναι απλή. Διαλέγετε ένα νούμερο ο καθένας από το 1 ως το 50 και αρχές Δεκεμβρίου μέσω random.org θα βγουν τα νούμερα/οι νικητές.
9Όσον αφορά το giveaway 2ωρο στα 150 ευρώ για 3 άτομα, η διαδικασία είναι απλή. Διαλέγετε ένα νούμερο ο καθένας από το 1 ως το 50 και αρχές Δεκεμβρίου μέσω random.org θα βγουν τα νούμερα/οι νικητές.
15Όσον αφορά το giveaway 2ωρο στα 150 ευρώ για 3 άτομα, η διαδικασία είναι απλή. Διαλέγετε ένα νούμερο ο καθένας από το 1 ως το 50 και αρχές Δεκεμβρίου μέσω random.org θα βγουν τα νούμερα/οι νικητές.