james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.183
- Πόντοι
- 10.395
Όπως τα λέει ο @Xaramofais !!Να μας πει ο @james034 που τον εχουμε με γαλλικα και πιανο!!εμεις για κανα κωλο ειμσατε κ πολυ μας ειναι !
Όπως τα λέει ο @Xaramofais !!Να μας πει ο @james034 που τον εχουμε με γαλλικα και πιανο!!εμεις για κανα κωλο ειμσατε κ πολυ μας ειναι !
Σε ευχαριστώ πολύ, appreciated..όμορφη κοπέλα, και στο πρόσωπο και στο σώμα, γύρω στο 170.
νέα αλλά με μεγάλη εμπειρία. επίσης έξυπνη, το τονίζω αυτό.
σε λεπτομέρειες δεν μου αρέσει ποτέ να μπαίνω, αλλά θα πω ότι συμμετέχει πολύ στο σεξ και φιλάει βαθιά με γλώσσα και εξαιρετικά.
προς στιγμή πίστεψα ότι φιλάω το κορίτσι μου. (όχι δεν είναι η κλασική ατάκα των κριτικών, όντως έτσι ένιωσα).
ξέρει να διαχειρίζεται τον εαυτό της (πλήρως συνειδητοποιημένη) και τον πελάτη. με την καλή έννοια το "διαχειρίζεται".
κακώς νοούμενες μαγκιές μαζί της δε χωράνε, επ'αυτού είμαι 100% βέβαιος. οι ηλίθιοι λοιπόν που το προσπαθούν (γενικότερα με τα κορίτσια), ας το ξεχάσουν...
πολύ ωραίο σόσιαλ, έχει το μυαλό να πεις τα πάντα. εξαιρετική περίπτωση για μεγάλα ραντεβού πιστεύω.
προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από μια κοπέλα που μπορεί κανείς να αποκαλέσει κολ γκιρλ με ότι σημαίνει ο όρος.
που προσφέρει υπηρεσιες κολ γκιρλ κι όχι κινητού μπουρδέλου ή στούντιο.
γιατί τελευταία από κάτι τέτοια έχουμε πήξει...
ειλικρινά της εύχομαι ό,τι καλύτερο
Πανεξυπνη ...οχι απλα εξυπνη !!!!!!!!!!!!όμορφη κοπέλα, και στο πρόσωπο και στο σώμα, γύρω στο 170.
νέα αλλά με μεγάλη εμπειρία. επίσης έξυπνη, το τονίζω αυτό.
σε λεπτομέρειες δεν μου αρέσει ποτέ να μπαίνω, αλλά θα πω ότι συμμετέχει πολύ στο σεξ και φιλάει βαθιά με γλώσσα και εξαιρετικά.
προς στιγμή πίστεψα ότι φιλάω το κορίτσι μου. (όχι δεν είναι η κλασική ατάκα των κριτικών, όντως έτσι ένιωσα).
ξέρει να διαχειρίζεται τον εαυτό της (πλήρως συνειδητοποιημένη) και τον πελάτη. με την καλή έννοια το "διαχειρίζεται".
κακώς νοούμενες μαγκιές μαζί της δε χωράνε, επ'αυτού είμαι 100% βέβαιος. οι ηλίθιοι λοιπόν που το προσπαθούν (γενικότερα με τα κορίτσια), ας το ξεχάσουν...
πολύ ωραίο σόσιαλ, έχει το μυαλό να πεις τα πάντα. εξαιρετική περίπτωση για μεγάλα ραντεβού πιστεύω.
προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από μια κοπέλα που μπορεί κανείς να αποκαλέσει κολ γκιρλ με ότι σημαίνει ο όρος.
που προσφέρει υπηρεσιες κολ γκιρλ κι όχι κινητού μπουρδέλου ή στούντιο.
γιατί τελευταία από κάτι τέτοια έχουμε πήξει...
ειλικρινά της εύχομαι ό,τι καλύτερο
η κοπελα εχει ΚΑΙ το νοημα κυριοι.
Αυτό τι είναι;;Υποσυνείδητο μήνυμα ότι θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι;;
Κλαίω…Αυτό τι είναι;;Υποσυνείδητο μήνυμα ότι θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι;;
Το αντίστροφο θα έλεγα..Αυτό τι είναι;;Υποσυνείδητο μήνυμα ότι θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι;;
Περαστικά κοριτσάραΚαλημέρα σε όλους, λόγω επανατραυματισμού στο πόδι μου αργά το βράδυ εχτές, θα χρειαστεί να μείνω για λίγο εκτός, σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση.
περαστικα......και να προσεχεις αν δεσει στραβα θα πονας.....Καλημέρα σε όλους, λόγω επανατραυματισμού στο πόδι μου αργά το βράδυ εχτές, θα χρειαστεί να μείνω για λίγο εκτός, σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση.
Τι «ακροβατικά» έκανες ? ΧαχαΚαλημέρα σε όλους, λόγω επανατραυματισμού στο πόδι μου αργά το βράδυ εχτές, θα χρειαστεί να μείνω για λίγο εκτός, σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση.
Καλημέρα σε όλους, λόγω επανατραυματισμού στο πόδι μου αργά το βράδυ εχτές, θα χρειαστεί να μείνω για λίγο εκτός, σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση.
Περαστικά σουΚαλημέρα σε όλους, λόγω επανατραυματισμού στο πόδι μου αργά το βράδυ εχτές, θα χρειαστεί να μείνω για λίγο εκτός, σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση.
πως τα κατάφερες?????Καλημέρα σε όλους, λόγω επανατραυματισμού στο πόδι μου αργά το βράδυ εχτές, θα χρειαστεί να μείνω για λίγο εκτός, σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση.
''παιδιά όλα καλά ή να φωνάξω ασθενοφόρο?''Καλημέρα σε όλους, λόγω επανατραυματισμού στο πόδι μου αργά το βράδυ εχτές, θα χρειαστεί να μείνω για λίγο εκτός, σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση.