NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.731
- Πόντοι
- 216
Οσα λέγονται με τα λόγια..
Καληνύχτα
Καληνύχτα
Άγαλμα Θεάς!!!
Καληνύχτα
Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;Άγαλμα Θεάς!!!
Παίρνω κανένα μάτι. Ενίοτε παρακαλάμε τα κορίτσια να πληρώσουν τα διόδια για Θεσσαλονίκη.Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;
Ραντεβού πριν από κάνα μήνα περίπου. Η γυναίκα είναι μουνάρα απλά, κορμί αψεγάδιαστο επιδερμίδα βελούδο, πεντακάθαρη, βυζί φυσικό για φάγωμα, μουνί στενό και τρυφερό. Πιπα απίστευτη και ίσως είναι από τους βασικούς λόγους που πρέπει να κλείσεις ένα μιαμισάωρο τουλάχιστον. Της αρέσει να καβαλάει, αλλά στα 4 είναι απλά απίστευτη. Αυτά θα τα ξαναπούμε όμορφη.
Παναγία μου, θα σκοτωθούμε!!!
Καληνύχτα
Ε όχι και να μας πάθεις κάτι..!Παναγία μου, θα σκοτωθούμε!!!
εν τω μεταξύ...τώρα που άνοιξα από υπολογιστή είδα ότι είναι animation και όχι φωτό!
πααααααααααλι φευγεις??.............αντε τωρα......αντε......Καλό βράδυ σε όλους, ξανά μαζί από Νοέμβριο.
Είμαι ελεύθερο πουλί εγώ, όπου με πάει ο άνεμος..πααααααααααλι φευγεις??.............αντε τωρα......αντε......
ρουχα ζεστα να παρεις μαζι.......Είμαι ελεύθερο πουλί εγώ, όπου με πάει ο άνεμος..
τωρα αυτο το κανεις με το που μπει ο νοεμβρης να μονομαχησουμε μεταξι μας?
Καληνύχτα
Θα βγαίνω γυμνή στο μπαλκόνι να απολαμβάνω το κρύο..ρουχα ζεστα να παρεις μαζι.......
Έκλεισα την πόρτα του Οκτωβρίου δηλαδή.Καλό βράδυ σε όλους, ξανά μαζί από Νοέμβριο.
Ότι καλύτερο….. έχω υπομονή….
Καληνύχτα
να κανεις οτι σε γεμιζει.......αντε να ακουσουμε παλι αυτη την μαγικη προταση που βγηκε απο το στοματακι σου.....ακομα μεσα στα αυτια μου την εχω !!!!!!Θα βγαίνω γυμνή στο μπαλκόνι να απολαμβάνω το κρύο..