Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.504
- Πόντοι
- 2.046
Πλυθειτε ρεε..
Έτσι εξηγούνται όλα..Στέρεψε η Υλίκη μάνα μου για αυτό κάνουν οικονομία.....
Διαζύγιο με το νερό καί τό σαπούνι δυστυχώςΑγαπητοί μου θα το γράψω ξανά..
Καλό θα ήταν να μην παίρνουμε διαζύγιο με την ΕΥΔΑΠ και να κάνουμε κανονικά το μπανάκι μας έτσι?
ΕΜ κι εσύ θες σπατάλεςΈτσι εξηγούνται όλα..
Η λειψυδρία απειλεί την Αθήνα - Στερεύει ο Μόρνος
ShΑγαπητοί μου θα το γράψω ξανά..
Καλό θα ήταν να μην παίρνουμε διαζύγιο με την ΕΥΔΑΠ και να κάνουμε κανονικά το μπανάκι μας έτσι?
Εδώ σε βρίσκω λάθος και πολύ λάθος.Αγαπητοί μου θα το γράψω ξανά..
αααααα....καλά που το διευκρίνισες όμορφη!!Αγαπητοί μου θα το γράψω ξανά..
Έτσι εξηγούνται όλα..
Η λειψυδρία απειλεί την Αθήνα - Στερεύει ο Μόρνος
με τον Ζικο πηγες;Αγαπητοί μου θα το γράψω ξανά..
αααααα....καλά που το διευκρίνισες όμορφη!!
Γιατί εκτός απ'τους προαναφερθέντες λόγους (της λειψυδρίας), υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει ο ιδρώτας, η αντρίλα... η βαρβατίλα ρε παιδί μου...
Και σκεφτόμουν όταν συναντηθούμε (το 2026 που τα αποθέματα του νερού κατά πάσα αποκλειστική πιθανότητα, θα είναι ακόμα λιγότερα), να έρθω εντελώς άπλυτος!
Να μην σου πω να έχω κάνει και 6-7 km πεζοπορία (καλοκαίρι του '26 φυσικά) για να έρθω όπως πρέπει...
Κακή και πολύ θολή φωτό!
Ε όχι ρε πουστη μου!!! Πάνω που λέω να ρίξω παλμούς να ηρεμήσω και να κοιμηθώ...τσακ πάρτη!!!! Φέρε τα χάπια για την πίεση...ανέβηκε πάλι!!!
Καληνύχτα
Άμα σας έχουν πει ότι έτσι πρέπει να γίνεται, πάω πάσο @james034 μου
Κορμί πλασμένο για έρωτα
Καληνύχτα
Απλά υπέροχη!
Καληνύχτα
Speechless για άλλη μία φορά. Όσα βάζει ο νους δεν λέγονται με λόγια.
Καληνύχτα