Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.878
- Πόντοι
- 12.056
Τα καίει η γυναίκα... ότι τρώει όμως είμαι σιγουρο58* με τσάκωσες.. μη με βλέπεις έτσι, τρώω πολύ..
Η Μαλβίνα video shooting εμείς cum shotΚαλησπέρα σε όλους, πώς είστε?
Καλά είμαστε και ανυπομονούμε να σε δούμε...Καλησπέρα σε όλους, πώς είστε?
Η πτυχή της εκλεπτυσμένης πνευματικής σου μόρφωσης είναι γνωστή pretty lady ,εξαιρετικά κείμενα .Έχεις γνώση ,ευφυία , άμεση αντίληψη καταστάσεων που είναι αδύνατον να μην γίνεις over the top με ότι καταπιαστείς . Γιατί συνεχίζεις να κάνεις αυτό το επάγγελμα ( δεν το το κατακρίνω ,αντίθετα το επικροτώ ) ενώ θα μπορούσες να έχεις πολλά περισσότερα με διαφορετικό τρόπο ? Κάπου πηγαίνει το φτωχό μυαλό μου και νομίζω ότι διαβάζεις την σκέψη μου ,απλά απάντησε με με ένα ναι 'η ένα όχι !!!
Σιγά σιγά ξεκινάς να ακούς τα βογγητά από τα διπλανά δωμάτια, μερικές φορές ακούγονται σφαλιάρες, οι οργασμοί των αντρών, la petite mort. Μερικές φορές βέβαια, για του λόγου το αληθές, έχω μια έντονη παρόρμηση να χτυπήσω την πόρτα και να ρωτήσω ''παιδιά όλα καλά ή να φωνάξω ασθενοφόρο?''
Μονή ήταν η Με τον κουμπάροΣιγά σιγά ξεκινάς να ακούς τα βογγητά από τα διπλανά δωμάτια, μερικές φορές ακούγονται σφαλιάρες, οι οργασμοί των αντρών, la petite mort. Μερικές φορές βέβαια, για του λόγου το αληθές, έχω μια έντονη παρόρμηση να χτυπήσω την πόρτα και να ρωτήσω ''παιδιά όλα καλά ή να φωνάξω ασθενοφόρο?''
Και εμένα ρε κοπελιά μερικές φορές μου έρχεται μία ευγενής παρόρμηση να χτυπήσω πόρτα από δωμάτιο που ακούγονται πολεμικές ιαχές και να φωνάξω δυνατά : ΦΙΛΕ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΨΆΧΝΕΙ , ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ?
Λογικά το τσίρκο που πάτησε Χα-Χα θα είναι σε θέση να σου δώσει απάντηση..Η πτυχή της εκλεπτυσμένης πνευματικής σου μόρφωσης είναι γνωστή pretty lady ,εξαιρετικά κείμενα .Έχεις γνώση ,ευφυία , άμεση αντίληψη καταστάσεων που είναι αδύνατον να μην γίνεις over the top με ότι καταπιαστείς . Γιατί συνεχίζεις να κάνεις αυτό το επάγγελμα ( δεν το το κατακρίνω ,αντίθετα το επικροτώ ) ενώ θα μπορούσες να έχεις πολλά περισσότερα με διαφορετικό τρόπο ? Κάπου πηγαίνει το φτωχό μυαλό μου και νομίζω ότι διαβάζεις την σκέψη μου ,απλά απάντησε με με ένα ναι 'η ένα όχι !!!
Ειναι easy rider μπορεί να είχε ατύχημα με τη μηχανή και να του έχει δημιουργήσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.Λογικά το τσίρκο που πάτησε Χα-Χα θα είναι σε θέση να σου δώσει απάντηση..
Δεν με πειράζει η εγκεφαλική βλάβη..Η ψυχική όμως ναι.Ειναι easy rider μπορεί να είχε ατύχημα με τη μηχανή και να του έχει δημιουργήσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.
Βλάβη και η μία Βλάβη και η άλλη. Όπως και να έχει υπάρχει πρόβλημα.Δεν με πειράζει η εγκεφαλική βλάβη..Η ψυχική όμως ναι.
Είναι το μόνο που μπορεί να καβαλήσει γτ για γυναίκες δεν γίνεται....Ειναι easy rider μπορεί να είχε ατύχημα με τη μηχανή και να του έχει δημιουργήσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.
Να δοκιμάσεις....Σκέφτομαι να δοκιμάσω Μαλβινα, μου αρέσει σε όλα πολύ. Υπάρχουν κριτικές πουθενά εκτός αυτού του νήματος? Γιατί δε βρισκω
Αφού σου αρέσει ,τι τις χρειάζεσαι τις κριτικές?Σκέφτομαι να δοκιμάσω Μαλβινα, μου αρέσει σε όλα πολύ. Υπάρχουν κριτικές πουθενά εκτός αυτού του νήματος? Γιατί δε βρισκω
Πολύ ωραίο κείμενο.
Αντε επιτέλους.........η εξάρτηση είναι μεγάληΔιαθέσιμη από αύριο απογευματάκι..
Έγειανε το ποδαράκι;Διαθέσιμη από αύριο απογευματάκι..