DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 24.258
Κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με χιούμορ καθώς δεν έχουν απολύτως καμία βαρύτητα. Καλό βράδυ!Βρε κοπέλα μου. Κάθεσαι και απαντάς..
Προχώρα!!!!!!!!
Κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με χιούμορ καθώς δεν έχουν απολύτως καμία βαρύτητα. Καλό βράδυ!Βρε κοπέλα μου. Κάθεσαι και απαντάς..
Προχώρα!!!!!!!!
...καυλιαρικα αγόρια....αταξίες σκέφτεστε συνέχεια χαχαχαχα!Γιατί πιστεύω ότι ένα δικό σας duo θα τρελαινε τα πλήθη;
Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι …Κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με χιούμορ καθώς δεν έχουν απολύτως καμία βαρύτητα. Καλό βράδυ!
Αγαπημένο βιβλίο/ταινία..Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι …
συγνωμη που επεμβαινω....τελικα κανεις ραντεβου η οχι???...εχω μπερδρευτει!!!!!!!!Αγαπημένο βιβλίο/ταινία..
"Σε μια κοινωνία που κυβερνά ο τρόμος, οι δηλώσεις δεν σε δεσμεύουν σε τίποτα γιατί τις αποσπούν με τη βία..κι ένας έντιμος άνθρωπος έχει το χρέος να μην τους δίνει σημασία, να μην τις ακούει."
Μίλαν Κούντερα
Εγώ περιμένω επιστροφή..τα προσωπικά του καθενός είναι προσωπικά..Να περνάς καλά.Κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με χιούμορ καθώς δεν έχουν απολύτως καμία βαρύτητα. Καλό βράδυ!
Τάδε έφη ο εκλιπών Μίλαν κατά την ελληνική ρήση «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».Αγαπημένο βιβλίο/ταινία..
"Σε μια κοινωνία που κυβερνά ο τρόμος, οι δηλώσεις δεν σε δεσμεύουν σε τίποτα γιατί τις αποσπούν με τη βία..κι ένας έντιμος άνθρωπος έχει το χρέος να μην τους δίνει σημασία, να μην τις ακούει."
Μίλαν Κούντερα
Τέτοιες επιστροφές θέλουμε...Καλή Παρασκευή σε όλους, σύντομα μαζί σας ξανά
γυρνα εστω για λιγο.και μετα εξαφανισου παλι αν ειναι.εχει σπασει το καλουπι στην περιπτωση σου αυτη ειναι η αληθειαΑγαπημένο βιβλίο/ταινία..
Μίλαν Κούντερα
"Σώμα μου φτιαγμένο από πηλό"Αγαπημένο βιβλίο/ταινία..
Μίλαν Κούντερα
Η Αρμονία ήταν πρόσωπο στην ελληνική μυθολογία .
Δεν είναι ακριβές αυτό.
Στον χώρο είναι ενεργή, μέσω του forum τούτου δεν είναι ενεργή!
O λογαριασμός της ΔΕΗ με βάρεσε βασικά χαχα.Μια παραγραφο μονο ο υποτακτικος;
Καταθλιψη θα εχει μαλλον. Η τον βαρεσε η ζεστη.
Το υστερογραφο παραμενει σταθερο βεβαια, λες και αλληλογραφει με τα φαντασματα του Τολκιν και του Λιους η νυφιτσα.
χρωμα/εταιρεια?O λογαριασμός της ΔΕΗ με βάρεσε βασικά χαχα.
Οπότε πλέον λιγότερη χρήση του ίντερνετ , συνεπώς και μικρότερα κειμενάκια δυστυχώς . Τώρα είμαι με τα κεράκια να φανταστείς και ετοιμάζω το τοστάκι μου πριν γείρω το κουρασμένο μου κορμάκι στην αγκαλιά του Μορφέα..
Δεν εξέφρασα καμία κακιά. Το πως θα σε βρούμε όταν επιστρέψεις πήγαινε στο αν θα είσαι το ίδιο καλό κορίτσι που έλεγαν με τις σούπερ υπηρεσίες ή αν θα σε βρούμε μια καβαλημένη με τιμές εξωφρενικές και μετριότητα πλέον στις υπηρεσίες όπως κάνουν όλες πλέον.150 κιλά με θανατηφόρες ασθένειες και ειδική τιμή για το παραπάνω πακέτο 350€/h...
όσοι πιστοί προσέλθετε.
....βρε λιγότερη κακία και λιγότερα φανταστικά σενάρια. Spread more positivity.
την εχεις συναντησει?απολο αυτο και την ημερομηνια εγγραφης καταλαβα οχιΔεν εξέφρασα καμία κακιά. Το πως θα σε βρούμε όταν επιστρέψεις πήγαινε στο αν θα είσαι το ίδιο καλό κορίτσι που έλεγαν με τις σούπερ υπηρεσίες ή αν θα σε βρούμε μια καβαλημένη με τιμές εξωφρενικές και μετριότητα πλέον στις υπηρεσίες όπως κάνουν όλες πλέον.
Γνωστό το κόλπο πλέον και μάλλον είναι κάτι που θα ακολουθήσεις κι εσυ απ’ ότι φαίνεται…
Μίλαν Κούντερα διπλό ημίχρονο άσο τελικό.Αγαπημένο βιβλίο/ταινία..
Μίλαν Κούντερα