Under The Red Hood
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
Υγιή θα την βρούμε άλλο είναι το θέμαΥγεία πάνω από όλα και τα υπόλοιπα έπονται
Υγιή θα την βρούμε άλλο είναι το θέμαΥγεία πάνω από όλα και τα υπόλοιπα έπονται
Well.. WellΚαλό καλοκαίρι ομορφιά..... till we meet again!!!!
Είναι ένα ερώτημα αν προϋποθέτουν την υγεία ή έπονται αυτής …Υγεία πάνω από όλα και τα υπόλοιπα έπονται
Είναι μια προοικονομία. Είναι ωραίο όταν υπάρχει μια ομίχλη στην ατμόσφαιρα, έτσι για να διατηρεί λίγο τα αίμματα παραπάνω αναμένα!@DiorPoison προμηνύεται επιστροφή;
150 κιλά με θανατηφόρες ασθένειες και ειδική τιμή για το παραπάνω πακέτο 350€/h...Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα την βρούμε…
Σε παρακαλώ κοπέλα μου..πες ένα γεια στο @ΚΩΣΤΑΣ 42 .. σου έχει δώσει πολλά ραντεβού και έχει αρρωστήσει που δεν σε βρίσκει. Σε ευχαριστώ.150 κιλά με θανατηφόρες ασθένειες και ειδική τιμή για το παραπάνω πακέτο 350€/h...
όσοι πιστοί προσέλθετε.
....βρε λιγότερη κακία και λιγότερα φανταστικά σενάρια. Spread more positivity.
Βρε κοπέλα μου. Κάθεσαι και απαντάς..150 κιλά με θανατηφόρες ασθένειες και ειδική τιμή για το παραπάνω πακέτο 350€/h...
όσοι πιστοί προσέλθετε.
....βρε λιγότερη κακία και λιγότερα φανταστικά σενάρια. Spread more positivity.
Κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με χιούμορ καθώς δεν έχουν απολύτως καμία βαρύτητα. Καλό βράδυ!Βρε κοπέλα μου. Κάθεσαι και απαντάς..
Προχώρα!!!!!!!!
...καυλιαρικα αγόρια....αταξίες σκέφτεστε συνέχεια χαχαχαχα!Γιατί πιστεύω ότι ένα δικό σας duo θα τρελαινε τα πλήθη;
Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι …Κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με χιούμορ καθώς δεν έχουν απολύτως καμία βαρύτητα. Καλό βράδυ!
Αγαπημένο βιβλίο/ταινία..Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι …
συγνωμη που επεμβαινω....τελικα κανεις ραντεβου η οχι???...εχω μπερδρευτει!!!!!!!!Αγαπημένο βιβλίο/ταινία..
"Σε μια κοινωνία που κυβερνά ο τρόμος, οι δηλώσεις δεν σε δεσμεύουν σε τίποτα γιατί τις αποσπούν με τη βία..κι ένας έντιμος άνθρωπος έχει το χρέος να μην τους δίνει σημασία, να μην τις ακούει."
Μίλαν Κούντερα
Εγώ περιμένω επιστροφή..τα προσωπικά του καθενός είναι προσωπικά..Να περνάς καλά.Κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με χιούμορ καθώς δεν έχουν απολύτως καμία βαρύτητα. Καλό βράδυ!
Τάδε έφη ο εκλιπών Μίλαν κατά την ελληνική ρήση «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».Αγαπημένο βιβλίο/ταινία..
"Σε μια κοινωνία που κυβερνά ο τρόμος, οι δηλώσεις δεν σε δεσμεύουν σε τίποτα γιατί τις αποσπούν με τη βία..κι ένας έντιμος άνθρωπος έχει το χρέος να μην τους δίνει σημασία, να μην τις ακούει."
Μίλαν Κούντερα
Τέτοιες επιστροφές θέλουμε...Καλή Παρασκευή σε όλους, σύντομα μαζί σας ξανά
γυρνα εστω για λιγο.και μετα εξαφανισου παλι αν ειναι.εχει σπασει το καλουπι στην περιπτωση σου αυτη ειναι η αληθειαΑγαπημένο βιβλίο/ταινία..
Μίλαν Κούντερα