james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 22.541
- Πόντοι
- 11.695
Νομίζω ότι εσύ αγαπητέ είσαι ένας από αυτούς που δεν καταλαβαίνει το «θέμα»… ούτε κατάλαβες τι είπα!!Αγαπητέ james, νομίζω πως όλοι αναγνωρίζουν το "φαουλ" σχετικά με την αύξηση την συγκεκριμένη στιγμή.
Για το ποσό τη αύξησης, τον πρώτο λόγο (και μοναδικό νομίζω) έχουν οι κοπέλες. Σαφώς, ως πελάτες, δεν μας αρέσουν
οι αυξήσεις στις τιμές των προιόντων, αλλά μην ξεχνάμε οτι το "μουνί" δεν είναι αγαθό πρώτης ανάγκης για να μπει σε διατίμηση. οπότε, η κάθε κοπέλα το κοστολογεί όσο θέλει και αυξάνει την τιμή όσο και όποτε θέλει.
΄Οποιος πελάτη θέλει, συνεχίζει, όποιος δεν θέλει προσπερνά.
Το να στηθεί η Μαλβίνα στον τοίχο, και να της την πέσουν όλοι μαζί, επειδή άλλαξε γνώμη, δεν νομίζω οτι είναι σωστό.
Ετσι κι αλλιώς δεν νομίζω να έχουμε υπογράψει με τα κορίτσια συμβόλαιο ή ιδιωτικό συμφωνητικό περί μη αύξησης τιμών.
Έχω υποστηρίξει σε διαφορα φόρουμ το δικαίωνα των κοριτσιών να κοστολογούν τον εαυτό τους, το σώμα τους κ τον χρόνο που θα περάσουν μαζί μας, όσο θέλουν! Το έχω πει δεκάδες φορές!!!
Η ένσταση μου αφορά το τάιμινγκ κ τις προγενέστερες δηλώσεις της κατά τις οποίες δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει τιμές!
Αν ήθελε, ας το έβαζε 500€! Αν μπορούσα να τα δώσω κ ήθελα να την δω…θα τις τα έδινα! Τα έχω δώσει στο παρελθόν…
Όμως, να μην αλλάζει θέση πιο γρήγορα κ από υαλοκαθαριστήρα (όπως έλεγε ο μέγιστος Χαρυ Κλυν για κάποιο μέλος της κυβέρνησης του Αντρέα!!).
Ας μην επανέλθουμε, νομίζω είμαι σαφής!!! Έκανε λάθος, τέλος και όλα καλά!