DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 22.816
Για λαϊκό δημοψήφισμα ως προς το πώς να κάνω τα μαλλιά μου μας βλέπω γιατι διχάζεστε.. (Μόνο μη γίνει καμια στραβή και βγεί στην πρωτιά γουλί με ξυράφι κόντρα, θα έχουμε θέματα...)
Αστα τα μαλλακια σου ανακατεμενα....Για λαϊκό δημοψήφισμα ως προς το πώς να κάνω τα μαλλιά μου μας βλέπω γιατι διχάζεστε.. (Μόνο μη γίνει καμια στραβή και βγεί στην πρωτιά γουλί με ξυράφι κόντρα, θα έχουμε θέματα...)
Μετά από το car.gr το νήμα μεταφέρθηκε στο kommwthrio.grΚομμωτήριο τό κάνατε εδώ μέσα
Πες τα βρε Τρύφων να μην τα λέω εγώ..Αστα τα μαλλακια σου ανακατεμενα....
Μας ενδιαφέρει ή ενημέρωση από τό malvina.gr όλα τά άλλα.........Μετά από το car.gr το νήμα μεταφέρθηκε στο kommwthrio.gr
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Kανένα θέμαΓια λαϊκό δημοψήφισμα ως προς το πώς να κάνω τα μαλλιά μου μας βλέπω γιατι διχάζεστε.. (Μόνο μη γίνει καμια στραβή και βγεί στην πρωτιά γουλί με ξυράφι κόντρα, θα έχουμε θέματα...)
Δεν υπάρχει ο ιστότοποςΜας ενδιαφέρει η ενημέρωση από τό malvina.gr
Χθες βγήκαν κάποιοι και την αποθέωσαν, σήμερα τσιμουδιά!
Λιποθύμησαν; Με swallow βαθιά στο λαρύγγι της; Κάτι μου θυμίζει αυτό.
Τό password δίνεται στην τρίτη συνάντησηΔεν υπάρχει ο ιστότοπος
Σήμερα είναι ντροπαλοί οι αγαπητοί μου..Χθες βγήκαν κάποιοι και την αποθέωσαν, σήμερα τσιμουδιά!
Λιποθύμησαν; Με swallow βαθιά στο λαρύγγι της; Κάτι μου θυμίζει αυτό.
Σήμερα είναι ντροπαλοί οι αγαπητοί μου..
Mαλβινάκι αφιερωμένο.Για λαϊκό δημοψήφισμα ως προς το πώς να κάνω τα μαλλιά μου μας βλέπω γιατι διχάζεστε.. (Μόνο μη γίνει καμια στραβή και βγεί στην πρωτιά γουλί με ξυράφι κόντρα, θα έχουμε θέματα...)
Το κοντό καρέ αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου, όταν υπάρχουν, το μακρύ μαλλί βοηθάει ένα αδιάφορο πρόσωπο να κερδίζει τις εντυπώσεις. Διαλέγεις ανάλογα με την αυτοπεποίθηση σου.Για λαϊκό δημοψήφισμα ως προς το πώς να κάνω τα μαλλιά μου μας βλέπω γιατι διχάζεστε.. (Μόνο μη γίνει καμια στραβή και βγεί στην πρωτιά γουλί με ξυράφι κόντρα, θα έχουμε θέματα...)
Από σήμερα?Καλησπέρα σε όλους, εύχομαι μια όμορφη Κυριακή
Παρασκευή καλεεεεεεεεεεεΚαλησπέρα σε όλους, εύχομαι μια όμορφη Κυριακή
Είναι σε mood διακοπών ακόμα οπότε όλες οι μέρες της φαίνονται για Σάββατο.Από σήμερα?