Συνάντηση με την '' La dame des rêves '' πριν ένα μήνα περίπου . Ήταν κάτι που το επιδίωξα γιατί ένιωθα όμορφα και μόνο στην σκέψη ότι την αγγίζω . Κλείνουμε το ραντεβού σε hotel Ν.Προαστίων μέσω μνμάτων 4 ημέρες πριν .Η απάντηση από την μεριά της ήταν άμεση , σε αυτό που την ήθελα .Δύο ημέρες πριν το ραντεβού, μου ζήτησε με ευγενικό τρόπο να το αναβάλουμε λόγω ενός προβλήματος που της παρουσιάστηκε . Φυσικά το δέχτηκα και είπαμε θα γίνει το ραντεβού στο μέλλον . Δεν πέρασαν πολλές ημέρες και η La dame des rêves , ( την ονομάζω έτσι, γιατί μόνο στα όνειρα υπάρχει τέτοια Κυρία ) μου στέλνει μνμ αν θέλω να συναντηθώ μαζί της την τάδε ημέρα και ώρα ,λόγω του ότι η ίδια ακύρωσε το ραντεβού και θέλει να'ναι Κυρία απέναντι σε εμένα . Η συνάντηση κλείστηκε στο λεπτό . Στην ώρα της και μάλιστα νωρίτερα κατά 15 λεπτά ο ερχομός της . Φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο -φόρεμα που προϊδέαζε αισθησιασμό και θαυμασμό . Τα φιλιά έπεσαν από το πρώτο λεπτό ,δεν τα τσιγκουνεύεται όταν δεί ,ότι ο πελάτης της πληρεί τις προυποθέσεις καθαριότητας . Κάνει το ντουζάκι της μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά και ρίχνεται στον αγώνα . Το γλύψιμο της εξαιρετικό , δεν άφησε ούτε ένα εκατοστό που να μην το περιποιηθεί . Η καύλα οριακά ήταν στο ζενίθ και της το ανταπέδωσα με ένα γλυφομούνι το οποίο το ευχαριστήθηκε ,όπου γεύτηκα τα υγρά της . Η κοπέλα πεντακάθαρη ,ευωδιαστό μουν@κι , περιποιημένα άκρα ,όπως αρμόζει σε μία γυναίκα . Η συνέχεια ήταν από πάνω , κάτω ,πλάγια ,πίσω (όχι κώλο ) και το τέλος ήρθε στο στόμα της που το αναζητούσε όπως ο διψασμένος το νερό .Μπανάκι και οι δύο , ένα στριφτό τσιγάρο ο καθένας μας ,λίγο social ,πολύ καλή στον διάλογο . Αν και ο χρόνος που είχε απομείνει ήταν λίγος ,η La dame des rêves με περιποιήθηκε στοματικά και σωματικά όπου η αναστήλωση του Παρθενώνα στέφθηκε με επιτυχία . Έκατσε πολύ περισσότερο απ'όσο ήταν το ραντεβου , χωρίς ίχνος βιασύνης . Τα χρήματα ποτέ δεν τα ζήτησε ,της τα έδωσα στο φεύγα της αν και είχα αφήσει το φάκελο στο τραπεζάκι . Σε ευχαριστώ Μαλβίνα ,,,,,θα τα ξαναπούμε La dame des rêves ....