BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 34.073
- Πόντοι
- 27.636
Έτσι θα γίνει η έκρηξη των υγρών.
άλλο είπα εγώ όμως...Πού το κακό; άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω απ' αυτό αφού αυτή τη περίοδο είναι σε διακοπές. Άλλωστε ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία που γίνεται αυτό στο νήμα της. Και απ' όσο μπορώ να καταλάβω το γουστάρει κι αυτή. Και για να στο θέσω και αλλιώς, δεν φαίνεται μόνο, αλλά είναι, και στο λέω μετά λόγου γνώσης.
Δεν το έπιασαν τό υπονοούμενο μάλλον.άλλο είπα εγώ όμως...
Καλά τα μιλάς πάντως τα ελληνικά.Έξω καρδιά τύπος ατόμου είμαι ούτως ή άλλως, ουδέποτε είχα πρόβλημα να λέω και δυο κουβέντες, ειδικά τώρα που λείπω..μετά θα κάνουμε άλλα πράγματα.
Αυτή η προκατάληψη ότι όλες οι ξένες είμαστε υποδεέστερες όσον αφορά την χρήση της γλώσσας καλά κρατεί, αθόρυβα μεν αλλά κρατεί..Καλά τα μιλάς πάντως τα ελληνικά.
Εξω καρδιά, συγχαρητήρια
Εδώ τελείωσες σχολείο ?
...λες μαγκα μου να'ναι κανας Μπαμπης?!?!ρε τύποι όλα καλά και ειλικρινά η κοπέλα φαίνεται πάρα πολύ όμορφη.
αλλά μιλάτε/χαριεντίζεστε μαζί της ε?
Όχι ρε γαμώτο, επιτέλους με κατάλαβαν......λες μαγκα μου να'ναι κανας Μπαμπης?!?!
...λέω αλλά σημασία δεν έχει....λες μαγκα μου να'ναι κανας Μπαμπης?!?!
Κορίτσι μου γλυκόΑυτή η προκατάληψη ότι όλες οι ξένες είμαστε υποδεέστερες όσον αφορά την χρήση της γλώσσας καλά κρατεί, αθόρυβα μεν αλλά κρατεί..
...ενα δικιο το'χεις αλλα και δια ζωσης ιδιο στυλ κ τροπο ομιλιας εχει οποτε ψιιλοαπορριπτω να'ναι ο Μπαμπης που γραφει!...λέω αλλά σημασία δεν έχει.
Γιατί η κοπέλα ξαναλέω είναι όμορφη.
Όχι όμως καυλάντα
Η σωστή χρήση της γλώσσας εξαρτάται κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από την δουλειά που έχει αφιερώσει κάποιος επάνω σε αυτήν παρά από την καταγωγή.Κορίτσι μου γλυκό
Πολλοί και πολλές γεννηθήκανε στην Ελλάδα και τελείωσαν σχολείο εδώ.
Ε'ιναι Ελληνες ή Ελληνίδες
Τώρα αν τελείωσες σχολείο στο Βλαδιβοστόκ ή στην Ζανζιβάρη, δύσκολο να μιλας καλά Ελληνικά.
Οχι ότι αν δεν τα μιλάς καλά τρέχει τίποτα.
Μακάρι να μιλούσα ρώσικα όπως εσύ ελληνικά ..
Vielleicht, ich bin nicht sicher......ενα δικιο το'χεις αλλα και δια ζωσης ιδιο στυλ κ τροπο ομιλιας εχει οποτε ψιιλοαπορριπτω να'ναι ο Μπαμπης που γραφει!
Ανανεωμένο πρόγραμμα; ΜμμμμμμμΕπισήμως λοιπόν κι από εμένα να έχετε ένα όμορφο υπόλοιπο του καλοκαιριού με πολλά μπάνια, κοκτέιλ και τα άλλα τα ξέρετε.. Θα επιστρέψω σε λίγες εβδομάδες με νέο υλικό και ανανεωμένο πρόγραμμα. Το βράδυ θα πέσει εξτρά φωτογραφία για καληνύχτα. Σας φιλώ!!
...μεχρι να την συναντησειςVielleicht, ich bin nicht sicher...
Εχεις πρόβλημα με το Μπάμπης-Μαλβίνα ?Η σωστή χρήση της γλώσσας εξαρτάται κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από την δουλειά που έχει αφιερώσει κάποιος επάνω σε αυτήν παρά από την καταγωγή.
Όπως και η εκφορά, η άρθρωση, η σύνταξη, η ορθογραφία κ.ο.κ.
Μακάρι ωστόσο να μιλούσα τα ρωσικά όπως μιλάω τα ελληνικά παρεπιπτόντως.
Και όχι αγαπητοί μου, δεν γράφει σε όλες άλλος άνθρωπος στο νήμα τους. Θα ήταν λίγο κάπως..
Το παρεμπιπτόντως που γραφεις πάνω, έχει μεγαλη σημασία στο μπου (για κάποιο λόγο άγνωστο).Η σωστή χρήση της γλώσσας εξαρτάται κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από την δουλειά που έχει αφιερώσει κάποιος επάνω σε αυτήν παρά από την καταγωγή.
Όπως και η εκφορά, η άρθρωση, η σύνταξη, η ορθογραφία κ.ο.κ.
Μακάρι ωστόσο να μιλούσα τα ρωσικά όπως μιλάω τα ελληνικά
παρεμπιπτόντως.
Και όχι αγαπητοί μου, δεν γράφει σε όλες άλλος άνθρωπος στο νήμα τους. Θα ήταν λίγο κάπως..
Να μας κάνετε την χάρη λοιπόν και να με συναντήσετε μετά την επιστροφή μου ώστε να το διαπιστώσετε από μόνος σας Mein Herr.Vielleicht, ich bin nicht sicher...