BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 133
- Like
- 35.566
- Πόντοι
- 27.636
Νομιζω οτι το casual look οπως αυτο σου ταιριαζει περισσοτερο απο τα αλλα που μας εχεις δειξει (αερινα, δαντελες κλπ)Πώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
χαχα το κοριτσι εχει εθιστει στους θαυμαστες της !!!!!!Πώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
Ακόμη δεν έφυγες; Η κουρτίνα είναι και σε άλλες φώτο σου..Πώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
Την παίρνει μαζί της.Ακόμη δεν έφυγες; Η κουρτίνα είναι και σε άλλες φώτο σου..
Ντροπή να κάνεις πλάκα με τέτοια θέματα.. Ντροπή και για τη Μυρτώ, που καταστράφηκε έτσι η ζωή της..Na λες γειά.
Αλλά μην βγαίνεις έτσι στις παραλίες.
Θα σε βιάσει κανας θολωμένος πάκης.
Θα του κάνουμε ομαδική αγωγή από το bou
Αλλά εσύ θα έχεις προβλήματα
Ίσως είναι προ λίγων ημερών!Ακόμη δεν έφυγες; Η κουρτίνα είναι και σε άλλες φώτο σου..
Εδώ θα συμφωνήσω με τον @manaconda13 . Μακάβριο παράδειγμα και καθόλου ως προς γελοιοποίηση.Ντροπή να κάνεις πλάκα με τέτοια θέματα.. Ντροπή και για τη Μυρτώ, που καταστράφηκε έτσι η ζωή της..
Αν το δεις τελείως ψυχρά και αντικειμενικά, υπάρχει πλέον πολυυύ σοβαρό πρόβλημα, με τους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες.Ντροπή να κάνεις πλάκα με τέτοια θέματα.. Ντροπή και για τη Μυρτώ, που καταστράφηκε έτσι η ζωή της..
Μαζί σου σε όλα αυτά. Και εγώ έκανα δώρο στην κοπέλα μου σπρέι πιπεριού.. Αλλά ο τύπος έτσι όπως το έγραψε φάνηκε να το διακωμωδεί. Ελπίζω να κατάλαβα εγώ λάθοςΑν το δεις τελείως ψυχρά και αντικειμενικά, υπάρχει πλέον πολυυύ σοβαρό πρόβλημα, με τους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες.
Περιπτώσεις όπως της Μυρτώς το 2012, τότε ήταν ελάχιστες, σήμερα έχουν δυστυχώς πολλαπλασιαστεί.
Υπάρχουν περιοχές της Αθήνας, αλλά και μέρη της επαρχίας, που για κανένα λόγο, ΔΕΝ είναι να περπατάει γυναίκα μόνη της, μετά την δύση του Ηλίου.
Ειδικά τα νέα κορίτσια, ΠΡΈΠΕΙ να μάθουν τεχνικές αυτοάμυνας, να έχουν μαζί τους και κάτι που μπορεί να βοηθήσει σε άμεση άμυνα, κι γενικώς να προσέχουν πολύ περισσότερο από παλιά.
ΥΓ. Την θυμάμαι την Μυρτώ, από το Κέντρο Αποκατάστασης στην Λάρισα.
Άστο δράμα ατελείωτο...
Σπρέι πιπεριού, μπορεί να σε σώσει σε πολλές καταστάσεις.Μαζί σου σε όλα αυτά. Και εγώ έκανα δώρο στην κοπέλα μου σπρέι πιπεριού.. Αλλά ο τύπος έτσι όπως το έγραψε φάνηκε να το διακωμωδεί. Ελπίζω να κατάλαβα εγώ λάθος
παράνομα ειναι αλλά προτιμώ να γλυτώσω εγώ ή τα παιδια μου από μια πολύ δύσκολη κατάσταση και να μπλέξω με την ατέρμονη Ελληνικη Δικαιοσύνη. Στο κάτω κάτω μικρότερες επιπτώσεις έχει η χρήση του σπρέι από το 9αρι μου Sig Sauer.Σπρέι πιπεριού, μπορεί να σε σώσει σε πολλές καταστάσεις.
Ένα τέτοιο Αμερικανικού τύπου, μας είχε βγάλει ασπροπροσωπους στην Αλάσκα, όταν ήμουν εκεί το μακρινό 2011 (σε συνάντηση με αρκούδα, ΔΕΝ κάνω πλάκα).
Ελλάδα νομίζω όμως πως είναι παράνομα, κι μάλιστα όλα τα συγκεκριμένα σπρέι.
Ένας νομικός θα ξέρει να μας πει σίγουρα.
Εννοείται ότι είναι παράνομα και εννοείται ότι μπορείς να τα προμηθευτείς πανεύκολαΣπρέι πιπεριού, μπορεί να σε σώσει σε πολλές καταστάσεις.
Ένα τέτοιο Αμερικανικού τύπου, μας είχε βγάλει ασπροπροσωπους στην Αλάσκα, όταν ήμουν εκεί το μακρινό 2011 (σε συνάντηση με αρκούδα, ΔΕΝ κάνω πλάκα).
παρανομο ειναι , πας αυτοφωρο. Αυτη ειναι η ξεφτυλα της ελληνικης δημοκρατιας. Απ' τη μια ξεφραγο αμπελι στους λαθρο , απ' την αλλη δε μπορεις να υπερασπιστεις τον εαυτο σου με ενα αμυντικο οπλοΣπρέι πιπεριού, μπορεί να σε σώσει σε πολλές καταστάσεις.
παράνομα ειναι αλλά προτιμώ να γλυτώσω εγώ ή τα παιδια μου από μια πολύ δύσκολη κατάσταση και να μπλέξω με την ατέρμονη Ελληνικη Δικαιοσύνη. Στο κάτω κάτω μικρότερες επιπτώσεις έχει η χρήση του σπρέι από το 9αρι μου Sig Sauer.
...αυτο με την "αγκυρουλα" πανω!P 226 MK 26 Navy Seals;
...αυτο με την "αγκυρουλα" πανω!
Λάθος κατάλαβες.Μαζί σου σε όλα αυτά. Και εγώ έκανα δώρο στην κοπέλα μου σπρέι πιπεριού.. Αλλά ο τύπος έτσι όπως το έγραψε φάνηκε να το διακωμωδεί. Ελπίζω να κατάλαβα εγώ λάθος
Ως φαν της σκοποβολής, και το ΜΚ25 είναι πολύ καλόP 226 MK 26 Navy Seals;