thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.521
- Πόντοι
- 456
Μεσημέρι, καλοκαίρι, το Μαλβινάκι φεύγει, ώρα για ποίηση.
Τι Μαλβίνα
""
Γύρνα πίσω μωρή, κλαίμε ..
Κοιτα οπως λενε για το ιντερνετ , ποτε δεν ξερεις αν αυτος που καθεται πισω απο το πληκτρολογιο ειναι αντρας , γυναικα , εξωγηινος , λιονταρι κλπΜε 10 μνμ και ούτε 10 μέρες ποτέ πρόλαβες να αγαπήσεις έτσι και κλαις κιόλας
φαινεται είναι μεγαλος ο νταλκας και τον κουβαλάει από το προηγούμενο προφίλ.Με 10 μνμ και ούτε 10 μέρες ποτέ πρόλαβες να αγαπήσεις έτσι και κλαις κιόλας
Δεν την έχω δει κι όλας.Με 10 μνμ και ούτε 10 μέρες ποτέ πρόλαβες να αγαπήσεις έτσι και κλαις κιόλας
Μας έταξες κάτι φωτός για χθες βράδυ ….Μόλις επιτρέψω προβλέπονται καινούριες αδυναμίες μου φαίνεται..
Αναγκαστικά θα μου περιμένετε λίγο κι ας σας έχω αδυναμία..Μας έταξες κάτι φωτός για χθες βράδυ ….
Μπορεί να είναι και τα 4 μαζίΚοιτα οπως λενε για το ιντερνετ , ποτε δεν ξερεις αν αυτος που καθεται πισω απο το πληκτρολογιο ειναι αντρας , γυναικα , εξωγηινος , λιονταρι κλπ
Στείλε μια λαιβ τις πατούσες σουΑναγκαστικά θα μου περιμένετε λίγο κι ας σας έχω αδυναμία..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορεί να είναι και τα 4 μαζί
Ξερεις ποτε θα επιστρεψεις?Μόλις επιτρέψω προβλέπονται καινούριες αδυναμίες μου φαίνεται..
Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση!Ξερεις ποτε θα επιστρεψεις?
Πώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
Νιώθουμε πιεσμένοι όσο οι βυζαρες σου κουκλίτσαΠώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
τσίτα το φόρεμα, καύλα! ανέβασε και μια από πίσω όψη με το φορεματάκι!Πώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
Na λες γειά.Πώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
Πώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
Σok & Δέος!Πώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
Δηλαδή αν έλεγες κάτι παραπάνω από ένα γειά , να περιμέναμε εγκεφαλικά???Πώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
Η πιο σεξυ φώτο που έχεις ανεβάσει μέχρι σήμερα!!!Πώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..