DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 30.347
Ροδίτης;;Ξέρεις και τη μαυροδάφνη;
Αν ξέρεις και το άλλο τοπικό προϊόν θα εντυπωσιαστώ διπλά.
ΥΓ. Τη μαυροδάφνη τη συστήνουν κάποιοι γιατροί ως καρδιοτονωτικό.
Ροδίτης;;Ξέρεις και τη μαυροδάφνη;
Αν ξέρεις και το άλλο τοπικό προϊόν θα εντυπωσιαστώ διπλά.
ΥΓ. Τη μαυροδάφνη τη συστήνουν κάποιοι γιατροί ως καρδιοτονωτικό.
Έχασες.Ροδίτης;;
Τότε θα το χρειαστώ επειγόντως!@DiorPoison άσχετοι όλοι σας. Ψημένη ρακή for the win! Κάνει καλό στο λαιμό και χαλαρώνει τους μύες του οισοφάγου!
Και τα δύο αρχηγέ μούΜια ιδέα ή μια ζαλάδα, τι από τα δύο;
Και τα δύο αρχηγέ μού
Έχασες.
Θα υποστείς μία ακόμη συνάντηση μαζί μου για να σε τιμωρήσω.
Δύο λικέρ είναι για να σε βοηθήσω.
Μοσχάτο Ρίου.Το ένα είναι η Τεντούρα. Το άλλο ποιο είναι;
Θέλω να σε αλοιψω baby oil και να σε γλυψω...Γουστάρεις???Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
...για να λεει την Μαυροδαφνη τοπικο προιον και το μοσχατο Ριου, Πατρινος ειναι ο μαγκας!Ροδίτης;;
Ή φαντάρος στο ΚΕΤΧ....για να λεει την Μαυροδαφνη τοπικο προιον και το μοσχατο Ριου, Πατρινος ειναι ο μαγκας!
...αν υπηρετησες απλα εκει, δεν θα θεωρουσες τοπικα σου προιοντα την μαυροδαφνη κ το μοσχατο Ριου! Δεν πειραζει που εισαι ΠατρινοςΉ φαντάρος στο ΚΕΤΧ.
Γενικά μιλώντας και η μαστίχα Χίου τοπικό προϊόν είναι όπως και η κορινθιακή σταφίδα etc....αν υπηρετησες απλα εκει, δεν θα θεωρουσες τοπικα σου προιοντα την μαυροδαφνη κ το μοσχατο Ριου! Δεν πειραζει που εισαι Πατρινος
υγ. πλακα κανω εεε!
Συμφωνώ κι επαυξάνω για το γλείψιμο, αλλά αν την αλοίψεις με baby oil και μετά την γλείψεις, θα γλείψεις στην ουσία το baby oil. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το φυσικό λιπαντικό, το σάλιο σου, εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου.Θέλω να σε αλοιψω baby oil και να σε γλυψω...Γουστάρεις???
Εννοειται πως όλοι οι φυσιολογικοί δεν αναζητούμε ποτέ κολπικό ή πρωκτικο σεξ χωρίς προφυλακτικό.
Από κει και πέρα, όποιος επιπλεον ανησυχεί για ο,τιδηποτε περαιτέρω, απλά κάθεται σπίτι του. Δεν ασχολείται με το άθλημα, κόβει το σεξ και είναι ασφαλής για παντα από τα πάντα.
End of story.
Δεν έχεις άδικο σε όσα υποστηρίζεις, αλλά όσοι ασχολούμαστε με το σπορ, δηλαδή είμαστε "αρρωστάκια" με το σεξ, είτε επί πληρωμή είτε άνευ, γνωρίζουμε μια βασική αρχή: ότι αν δεν βρέξεις κώλο, ψάρι δεν τρως, όπως έλεγε κι ένας παλιός εδώ μέσα. Οπότε γιατί επιμένεις και μάλιστα στο νήμα μιας εκδιδόμενης; Οκ, είπες την άποψή σου, είναι σωστή κατ' εμέ, κι από εκεί κι ύστερα όποιος θέλει, παίρνει τα ρίσκα του, μικρά ή και μεγάλα. Τελεία.Δεν ισχύει αυτό το δίπολο. Προφανώς έχεις αυταπάτες ότι δεν έχεις λόγο να ανησυχείς όταν π.χ. γλύφεις μια εκδιδόμενη η οποία καταπίνει σπέρμα ή κάνει γλειφωκόλι μερικές φορές την ημέρα και επαφίεσαι στην καλή της διάθεση να κάνει εξετάσεις και συχνά, οι οποίες σε τίποτα δεν την προστατεύουν και κατ’ επέκταση εσένα πέραν της έγκαιρης πρόληψης, εφόσον βέβαια φιλοτιμηθεί να σε ενημερώσει. Συνεπώς, αυτό που πρέπει να σκοπίμως να αποφεύγεις είναι να εκθέτεις τον εαυτό σου σε επικίνδυνες καταστάσεις και όχι βέβαια το να κάνεις σεξ.
Σε πιάνω αδιαβαστο....Αυτό δεν το κατάλαβα. Καλημέρα
Όλα για την υγεία μέρος Α... μπράβο κούκλα μου....Για αυτό κι εμείς ως εργαζόμενες οφείλουμε να πηγαίνουμε στον γιατρό τακτικά (κολπικό έκκριμα) με δική μας πρωτοβουλία και για το δικό μας καλό όμως φυσικά και για το δικό σας. Και να σταματάμε τα ραντεβού με την παραμικρή ενόχληση ή πόνο.
Και όχι παιδιά, η καθημερινή χρήση Listerine κατά πόσο μάλλον μακροπρόθεσμα μόνο καλό δεν κάνει.
Και όχι, δεν υπάρχει μόνο η ηπατίτιδα, η σύφιλη και το AIDS. Είναι δεκάδες ακόμη νοσήματα.
Και όχι, το να τρίβεστε χωρίς προφυλακτικό δεν είναι καθόλου ασφαλές ακόμη κι εάν σας καυλώνει.
ΚΑΙ το βούρτσισμα δοντιών καλό θα ήτανε να αποφεύγεται πρίν το στοματικό καθώς δημιουργούνται αμυχές στην βλεννογόνο του στόματος.
Το καλό πλύσιμο χεριών το θεωρώ αυτονόητο όπως και το μπάνιο μετά από κάθε επαφή με σαπούνι χωρίς αρώματα καθώς διαταράσσει το pH του δέρματος.
Αυτά από εμένα ως προς την ημερήσια ενημέρωση περί υγείας .