trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
ειναι δικαιωμα του καθενος το πως θα κοδεψει τα χρηματα του ανεξαρτητα την ηλικια του και την οικονομικη του δυνατοτητα. επισης για εμενα ναυαγιο εισαι εσυ που εδω και τοσες μερες εχεις αφησει υποννοουμενα για μια κοπελα (που μονος σου παραδεχτηκες οτι την μπερδεψες με αλλη) η οποια ουδεποτε εδωσε τετοια δειγματα γραφης. να ενημερωσω οτι μεχρι τωρα δεν την εχω συναντησει εχω μεινει μονο στα μηνυματα με την κοπελα η οποια ηταν ευγενεστατη περισσοτερο απο καποιες αλλες. το ποσες ωρες ηθελες να τη συναντησεις δεν μας αφορα αλλα μην μας τα κανεις και τσουρεκια κλεισε το θεμα του "οικονομικου συνδρομητη" που ανοιξες και end of story!!!!!!Τα παραπαωνα σου για τους μισθούς οχι σε εμενα.
Ο νεος των 800 ευρο να παει να βρει κανονικη γκόμενα που δουλευει κανονικη δουλεια.
Ο ανω των 40 που ακόμα είναι στα 800 είναι απλα ναυαγιο.
Απαγορεθτικο δεν είναι για κανενα αλλα ελα στη θέση κοπελας για μια στιγμη .
Εγω να σκεφτεις μιλουσα με την κοπελα για 4ωρο πρώτο ραντεβου. Και όλοι γνωρίζουμε ότι το πρωτο ραντεβου είναι της γνωριμίας και αν πετύχει είναι πολλες φορες προπομπος ραντεβου μεγαλυτερης δειαρκειας.
Εσυ τωρα θα προτιμούσες να σε πηδησει ενας μαλακας 2 φορες να φας να πειις και να βολταρεις ή να σε σκίσουν 4 νοματαιοι , 8 γύρους χωρις φαι ποτο μεσα σενα δωματιο γαμιστρωνα?
Σε εχω ικανο να μου πεις το δευετερο !