Deadly_words88
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Πραγματικά κρίμα που για μια παρεξήγηση -κυριολεκτικά- εμείς οι δυο δεν έχουμε συναντηθεί. Αν αναθεωρήσεις μπορείς να μου στείλεις.
Άνθρωποι των συνοπτικών διαδικασιών. Καλημέρα καλησπέρα καληνύχτα!!!Χωρίς να ανταλλάξετε πρώτα ούτε κουβέντα βρε παιδάκι μου; Τι άνθρωποι είστε εσείς..
Πες τα @Mythical Zoan μου.. ούτε ένα καλησπέρα, τίποτα..έχουν χαθεί όλα πλέον στις ημέρες μας, όλες οι αξίες..Χωρίς να ανταλλάξετε πρώτα ούτε κουβέντα βρε παιδάκι μου; Τι άνθρωποι είστε εσείς..
Τον Σλούκα να τον βάζεις από την ένταξή του στον Παναθηναϊκό κι έπειτα..αμαρτία είναι..Άνθρωποι των συνοπτικών διαδικασιών. Καλημέρα καλησπέρα καληνύχτα!!!
Μπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..
ΑΓΑΛΜΑ!!!!!!!!!!!!! ο ικτινος και ο πραξιτελης αραγε θα μπορουσαν να το κανουν τοσο αριστο?μπορει.ισως και οχι.η φυση την εκανε παντως την μαλβινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ κουκλα.Μπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..
Θέλω να προσκύνησω στο ορος αφροδίτη και να μεταλάβω λιγο απ το θείο νεκταρ.Καλησπέρα, σύντομα πάλι μαζί..
Πρέπει να το δω τώρα που το λες ! Τις λεπτομέρειες που φαίνονται από κοντά . Να γίνει και επίσημα άριστο !ΑΓΑΛΜΑ!!!!!!!!!!!!! ο ικτινος και ο πραξιτελης αραγε θα μπορουσαν να το κανουν τοσο αριστο?μπορει.ισως και οχι.η φυση την εκανε παντως την μαλβινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ κουκλα.
Μπαινοβγαίνεις με άνεση στο αντρικό μυαλό.Μπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..
Θα σε στεναχωρήσω αλλά όντας Ολυμπιακάρα είναι ιεροσυλία να βάζω βίντεο παιχτών που ανήκουν πλέον σε άλλη ομάδα. Ότι τον έχουμε περάσει γενεές 14 για το πούλημα που μας έκανε είναι άλλο καπέλο. Αυτό το έβαλα σαν απάντηση για το σχόλιο του μέλους @Mythical ZoanΤον Σλούκα να τον βάζεις από την ένταξή του στον Παναθηναϊκό κι έπειτα..αμαρτία είναι..
Τον Σλούκα να τον βάζεις από την ένταξή του στον Παναθηναϊκό κι έπειτα..αμαρτία είναι..
Ο πραξιτέλης θα το προσπαθούσε φράνκι, ο ικτίνος μάλλον θα δυσκολευόταν να κτίσει κάτι που να της μοιάζειΑΓΑΛΜΑ!!!!!!!!!!!!! ο ικτινος και ο πραξιτελης αραγε θα μπορουσαν να το κανουν τοσο αριστο?μπορει.ισως και οχι.η φυση την εκανε παντως την μαλβινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ κουκλα.
@DiorPoison , μας γάμησες το μυαλό με το βλέμμα σου.
o Χριστός και η μάνα του...............Μπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..
Που να τα δεις επί της πράξης..@DiorPoison , μας γάμησες το μυαλό με το βλέμμα σου.
....να, αυτα δεν μπορωΜπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..
Κάτι σαν ναρκωτικό...Που να τα δεις επί της πράξης..
Τι τσιμπουκαρες θα κανουν αυτα τα χειλια!!!Καληνύχτα σε όλους
Οκ.Που να τα δεις επί της πράξης..