DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 28.470
Hello.
Hello.
Μπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..Αν ζητησω να τραβηχτει λιγο και προς τα πανω, στο στηθος, η γούνα, Θα γινει δεκτο το αιτημα μου ή θα με παρει και θα με σηκώσει;
Οσο παει γινεται και καλυτεροΜπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..
Ήπιες καφέΟσο παει γινεται και καλυτερο
Εγώ θέλω να τα κάνω αλλά δεν μου τα ζητάει κανείς..φυσικά και γίνεται.Αν ζητήσω ραντεβού και έρθεις με το παλτό και το κιλοτάκι μόνο από μέσα το χούμε ?
Εισαι πολυ ξηγημενη γυναικα ρε! Πως μπορει ενας αντρας να μην σε λατρεψει μετα;Μπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..
Ηπια!και εχω αρχισει κ γρατζουναω την κιθαρα μουΉπιες καφέ
Ζεμπούδιε αγάπησες?Εισαι πολυ ξηγημενη γυναικα ρε! Πως μπορει ενας αντρας να μην σε λατρεψει μετα;
Σ ε πιστέψαμε . Για μπούτι πήγα να γράψω, θα με πεθάνεις χρονιάρες μέρες. Για το κορμί δεν υπάρχουν λόγια αλλά το μαλλί και η ματιά τα σπάει. Την καλησπέρα μου στο κορίτσιΜπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..
κάλο απόγευμα στο κορίτσι το όμορφο κ στα αγόριαBonjour!
HelloHello.
Δεν κοβεται το χουι.Ζεμπούδιε αγάπησες?
Ελπίζω σε συνάντηση στα κοντά και θα θελα (αν είναι δυνατό) να φοράς τα εσώρουχα σου με καλτσοδέτες ζαρτιέρες και από πάνω μόνο το γουνάκι σου!Εγώ θέλω να τα κάνω αλλά δεν μου τα ζητάει κανείς..φυσικά και γίνεται.
Χωρίς να ανταλλάξετε πρώτα ούτε κουβέντα βρε παιδάκι μου; Τι άνθρωποι είστε εσείς..Ελπίζω σε συνάντηση στα κοντά και θα θελα (αν είναι δυνατό) να φοράς τα εσώρουχα σου με καλτσοδέτες ζαρτιέρες και από πάνω μόνο το γουνάκι σου!
Να ξες μόλις διαβείς το κατώφλι του δωματίου θα σε γλυψω στο "νινακι" σου απ ευθείας...
ψαχνει κουμπαρο ...Ζεμπούδιε αγάπησες?
ΚλαίωωωωωΧωρίς να ανταλλάξετε πρώτα ούτε κουβέντα βρε παιδάκι μου; Τι άνθρωποι είστε εσείς..