thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.404
- Πόντοι
- 456
Ένας παλιός έλεγε: ο βολονταρισμός στην πράξη είναι καλός, στη σκέψη είναι λάθος.Εάν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται. Σπάνιο φαινόμενο αλλά ισχύει.
Ένας παλιός έλεγε: ο βολονταρισμός στην πράξη είναι καλός, στη σκέψη είναι λάθος.Εάν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται. Σπάνιο φαινόμενο αλλά ισχύει.
όνειρο των αισθήσεων
Θα σε φαω ολόκληρη!!!!
Α να χαθείς πρωινιατικα...
Δοκιμάστηκε το κορμί..
55 βαθμοι,στράβωσαν σαγωνια,μας ξέσκισες.Μαλβίνα απο ποτε συνεχίζεις συνεδρίες;
40 βαθμοί καίει το κορμι…..
Καλή ξεκούραση. Είχαμε προειδοποιήσει για τους ''κινδύνους''..Δοκιμάστηκε το κορμί..
Ξεζουμιζει το κορίτσι, όχι αστεία!
Περισσότερα άλλη στιγμή.
Έτσι κι αλλιώς σύντομα έχει ξεκούραση και διακοπές!
....ο απινιδωτης που λεγαμε παραπανω!!!
Κατι πρέπει να κάνεις..Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.........
Είμαι από τους τυχερούςΚατι πρέπει να κάνεις..
Καλησπέρα....ο απινιδωτης που λεγαμε παραπανω!!!
Καλησπερα αρχοντισσα!
Είσαι ο τεκίλας.Θα σε φαω ολόκληρη!!!!
Αφού την φαω θα την πιω.....Είσαι ο τεκίλας.
Πιες την καλύτερα...
Τώρα μιλάς με σύνεση...Αφού την φαω θα την πιω.....
Δεν υπάρχεις λέμε! Το κορμί!
Слава РоссияΜια όμορφη καλημέρα σε όλους!
Θα ξαναπώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και το ότι εκτιμώ τα καλά σας λόγια. Όσον αφορά την γλώσσα και την μόρφωση, είχα την "τύχη" (την οποία εμείς την ορίζουμε εάν αναφερόμαστε στην παιδεία μας ) να έχω έντονη ενασχόληση με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας και διόλου δεν δυσκολεύτηκα να μάθω τα παραπάνω.
Δυστυχώς πολλοί θεωρούν ότι λόγω της δουλειάς μας, το νοητικό και μορφωτικό επίπεδό μας είναι χαμηλό και για αυτό διαλέξαμε αυτόν τον δρόμο. Λάθος!
Επειδή είμαι πολυλογού θα προσθέσω κάτι τελευταίο που είχε γράψει ο Λιαντίνης.
"Το ένα, να μάθουνε τα παιδιά μας τη ζωντανή τους γλώσσα. Το άλλο, να μάθουνε τη νέα λογοτεχνία μας. Το τρίτο, να κατακτήσουν όσο αυτό είναι δυνατό την αισθητική τους μόρφωση. Να γίνουνε, δηλαδή, άνθρωποι αληθινοί και εύκοσμοι. Γιατί και Ροδόλφος Βαλεντίνο να φαίνεται κανείς, και Μαίρυλιν Μονρόε να φαίνεται, σαν δεν έχει αισθητική μόρφωση, είναι αγελαδινό και προβάτιο."
Τα φιλιά μου!